Aralık ayı kankalarının hamileleri ve hamile olmayı bekleyenleri ile yola devam...

1-2 dakika icin de hic gitmeye degmezmis ise bide hamilesin bosu bosuna sabahin köründe kalk giyin yürü bekle beklemekten yorul off hic bana göre degil bu isler.... inss onu da atlatirsin sagsalim

Sirket bilmiyo zaten daha hamile oldugumu. Ama neyse ki gelmeli işe, ekmek parası

öyle tabi... dogumdan 3 hafta öncemi ayriliyordunuz TRde isten???
bide kadin dogum yaptiktan sonra ne kadar izin veriyorlar orda calismaman icin??

doğum izni toplamda 4 ay. 2 ayını dogumdan once, 2 ayını sonra kullanıyosun. ama durumun iyiyyse, dogumdan once 3 haftaya kadar doktor raporu alarak calisabilir, kalan zamanı dogum sonrasina aktarabilirsin.

doğum izni toplamda 4 ay. 2 ayını dogumdan once, 2 ayını sonra kullanıyosun. ama durumun iyiyyse, dogumdan once 3 haftaya kadar doktor raporu alarak calisabilir, kalan zamanı dogum sonrasina aktarabilirsin.

hmm burda toplamda 14 hafta yani 6 hafta dogumdan önce 8 hafta dogumdan sonra anneye verilen izin

bu arada ben biseyler atistirip geliyorum hemenn

günaydınnn kızlar nasılsınız bende hala bişey yok bugün 28. gün test yaptım ama yine negatiffff üffff ya hastaneye gidesim kaçtı valla....

dün aldığım test çok uyduruk geldi gözüme yaa hemde 3 tl yerine 5 tl ama poşette marka verebiliyormuyduk burda bilmiyorum ama pembeyle başlıyo ismi üffff ya galiba geç hastalanıcam ben bu sefer olsaydı çıkardı herhalde:26::26::26::26::26:

günaydınnn kızlar nasılsınız bende hala bişey yok bugün 28. gün test yaptım ama yine negatiffff üffff ya hastaneye gidesim kaçtı valla....

E ama böyle de kararsız kalıp kalıp idrar testi yapıp durcaksın. en iyisi git hastaneye , al kan testinin sonucunu eline, durumun kesinleşsin. hamile degilsek de üzülmüyoruz zaten. önümüde aylar aylaaaar var.

sonuçtan korktuğumdan gidemiyorum herhalde yani daha doğrusu tekrar hayal kırıklığı olmasından yani yoksada diğer aylara bakıcaz napalım ama ben hamile olmak istiyodumm yaaaaaa

sonuçtan korktuğumdan gidemiyorum herhalde yani daha doğrusu tekrar hayal kırıklığı olmasından yani yoksada diğer aylara bakıcaz napalım ama ben hamile olmak istiyodumm yaaaaaa

Anlıyorum ama Allah bilir dogru zamanı be canım, isyan etme, hem hamile de olabilirsin zaten daha kesin bişi yok ki.

Anlıyorum ama Allah bilir dogru zamanı be canım, isyan etme, hem hamile de olabilirsin zaten daha kesin bişi yok ki.

yok canım isyan etmiyorum edermiyim hiç Allah bilir zamanını ne zaman olcak hayırlısı inşallah bakalım belki giderim tahlile bakalım bilmiyorum test dandik gibi geldi çünkü kontrol çizgisi çıktı ama etrafı dağıldı böyle kırmızı çizginin hertarafı.

evet bazıları pek dandik oluyo dagiliyo oyle.

KAdeeeeeeeeeeeeeeer sen naptın var mı gelen gidennnn? aksam burda yoktum o yuzden haber alamadım senden.

E şimdi burdaydın nereye kaçttııın?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…