- 2 Ağustos 2010
- 4.024
- 70
- 363
- 46
- Konu Sahibi yercekimli karanfil
-
çok şükür iyiHakikaten sorun bizde olsa canımız çıkar doktor kapılarında... Neyse ... Saolun kızlar artık buralardayım inş. Bol bol konuşuruz... Sedecım hamileliğin nasıl gidiyo... İyi mi bebişş?
Yaa aslında kızlar çok iyi sayılmam... Bizim denemeler 1 seneyi doldurdu.. Geçen eşimin artık doktora gitmesini istedim.. Kırmadı gitti saolsun.. Pek iyi haberlerim yok size... Varikosel mi ne öyle bir durumu varmış.. Ameliyat olması lazım.. Yani normal yol ile kalabilirmişim ama şansımız biraz az..Anlıcağınız darmadağan oldum... Biraz da o yüüzden topikten koptuğumu söyleyebilirim.. Eşim şimdilik kabullenemiyor.. Konuyu açtırmıyor bile...Çok yeni olduğu için ben de üstüne gitmiyorum...Sıkıştım kaldım bende...
EYY RABBİM SENDEN TÜM EVLAT HASRETİ ÇEKENLER ADINA VE KENDİ ADIMA İSTİYORUM.
O SINIRSIZ TÜKENMEYEN HAZİNENDEN BİZLEREDE ;
HALİM,SELİM.ALİM, HAYALI,İMANLI,EDEPLİ,TAKVALI,SANA KUL, HABİBİNE ÜMMET ,ÜSTADLARIMIZA TALEBE,İSLAMA VE KURANA HİZMET EDEN,SENİN YOLUNDA ELİ YÜZÜ GÖNLÜ NURLU,ÇALIŞKAN,HER KONUDA BAŞARILI VE BECERİKLİ HAK YOLDA,HEP HAYIR YOLDA OLAN HER ŞEYİYLE RIZANI KAZANAN,HER YÖNÜYLE HAYIRLARLA DOPDOLU OLAN EVLATLAR NASİB EYLE TÜM EVLADINI KAYBEDENLERE SABIR VER VE EVLATLARINA CENNETİ A'LA YI NASİB ET (Amin)
alinti
Merhabala kızlar.....
Ara ara bakıp çıkıyorum kimsecikler yok,şu anda da yok....
Neyse geçmişi okuyup takip ediyorum gelişmeleri,zaten artık geçmişi okumak uzun sürmüyor....
Sedase,randevun iyi geçmiş sevindim...:81:Ces senin de iyi gidiyormuş sevindim....:81iğer kızlar da beklemede :18:,İnşaallah müjdeli haberleri alıcaz....
Görüşürüz kızlar,iyi geceler....:80:
Sagol canim insallah sen de güzel haberler alirsin aykin zamanda.
Sibelim Günaydiiiiiiiin. nasılsın bugun bakalım?
eeh işte...uykusuzum...uyumak istiyorum ama işyerindeyim...tatilim geldi benim çok fena...yaza kadar nası dayanıcaksam :26:
sen nasılsın?
yaptın mı cinsiyet belirleme testini ces?
geçmiş olsun..dikkat et kendine...ben biraz iyi degilim. Hergün basima ayri bisey geliyo. Ne sagliksiz biri oldum ben boyle sasiyorum kendime. Simdi de boynum tutuldu. Benim 2 ayda 1 falan tutulur boyle, diskler arasında daralma var, en ufak harekette robot gibi kailyorum. Neyse migrendense hergün bunu çekmeye razıyım en azından halsizlik asabiyet falan yapmıyor.
Neyse gelelim cinsiyet testine. Bugun yapamadim cunku siparisiim gelmedi maalesef. Dün gelmeyince bir yerden daha siparis verdik, bugun geleceigni taahhüt ettiler. Bugun gelirse yarin sabah yapicam. Bakalim sonu ne cikacak, cok heyecanlı. Snuc ne cikacak heyecanı var bir de testi ultrasonda belirlenen cinsiyetle karsilastirma heyecanı da var. Deney yapmak gibi.
geçmiş olsun..dikkat et kendine...
Hadi bakalım..sağ salim gelsin erkek kız farketmez...
Günaydin Ebrucuuum, hayırlı cumalar.
günaydin... hayirli cumalar sanada... gecmisi okuyordum.... cok gecmis olsun boyun tutulmasi bazen bendede olur... cok kötü bisey ya inss cabuk atlatirsin
Valla cabuk atlatmayı ben de dilerim ama ilaçla 1 haftada falan anca geçerdi, şimdi ilaçsız nasıl geçecek bilmiyorum. kaazık gibi kaldım böyle. sanki sinir uçlarım açıkta gibi kasılıyo bütüb sırtım. Amaaan neyse geçecek elbette böyle kalmcam ya. Sen neler yaptın?
valla yeni uyandim evi havalandirmak haric hic bisey yapmadim... sadece cay iciyorum
kendimede gelemedim daha... sen anlat sen neler yaptin.... cokmu yogun calisiyorsun
Maalesef kış aylarında pek bir proje yoğunluğu olmuyor, o yuzden bedenim işe geliyor ama kafam gelmese de olur. Anlık 1-2 dakikalık işler dışında hiç bir işim yok haftalardır. Anca santiyelerden sefler arar da bişi sorarlarsa onlara cevap veriyorum okaaaa. Gerçi iş olsa da yapacak halim yok, Allah biliyor da vermiyor resmen sanki. soyle bir 3,5-4 ayi atlatsam sag salim pek güzel olucak. yorgunluk bitirdi beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?