Aralık ayı kankalarının hamileleri ve hamile olmayı bekleyenleri ile yola devam...

kızlarrrrrr benim testte ikinci çizgi çokkkk silik belirdi yaaa ayyyy heyecandan titriyorum ben hastaneye gidiyorum tahlile ne olur dua edin bana çokkk öpüyorum hepinizi ayyyy titriyorum resmen yaa

kızlarrrrrr benim testte ikinci çizgi çokkkk silik belirdi yaaa ayyyy heyecandan titriyorum ben hastaneye gidiyorum tahlile ne olur dua edin bana çokkk öpüyorum hepinizi ayyyy titriyorum resmen yaa

Alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah Alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah çok heyecanlı, acele etme, aksilik olmasın aceleden sonra. hadi hemen git gel bakalım selametle.

ben deldimmmmmmmmmm
annemdeyim kızlarrrrrrrrrr
özledim sizi

hosgeldin canimmmmmmm bizde seni cokkk özledikkk.. nasilsin??

hadi insallah hamilesindir canim... hyrlisi olsun

amannnnnnnnnnnn
hadi yaa lütfen olsun Allahım
Valla ben de çok heyecanlandım
Sonucu bana özel mesaj atın hee çıkıcam şimdi ben olur mu ölürüm yoksa meraktan

Hoşgeldin canım, biz de özledik senü.
Ben de akşam gidicem annemee :):) bol bol siğariş verdim onu yap bunu yap diye....
Ben de vermiştim valla yapmamış hiçbirini.Akşama b beraber yaparız artık.
hosgeldin canimmmmmmm bizde seni cokkk özledikkk.. nasilsin??

hadi insallah hamilesindir canim... hyrlisi olsun

Hoşbulduk ebrummm.Çıkıcam şimdi ben akşama gelirim yine .Beni bekleyin anacımmmmm

h.g. bebişşşş,nabersinn

Hoşbulduk kaderim nasıl olam yorgunum valla.Yine hastaneye gidicez.Çıkıyom şimdi anlatırım dönüşte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…