- Konu Sahibi yercekimli karanfil
-
dün regl oldum maalesefff,,,,
kahvaltimi yaptimm
cayimida aldim yanima geldimmm
yaaaaaaaaaaaaaaaaa, çok üzüldüm,
ama olsun diğer ay inşallah tutar canım ya.
kahvaltimi yaptimm
cayimida aldim yanima... geldimmm
sen bütün gün durmadan cay iciyosun galiba hüp hüp.
iyyim canimmmm... sen nasilsinn
yok canim sabah kalktigimda papatya cayi icmistim bi bardak... simdi cay demledim daha birinci bardak bitmedi
aslinda sabahlari cay icmeyi sevmem ama sagolsun esim alistirdi
ben deldimmmmmmmmmm
annemdeyim kızlarrrrrrrrrr
özledim sizi
kızlarrrrrr benim testte ikinci çizgi çokkkk silik belirdi yaaa ayyyy heyecandan titriyorum ben hastaneye gidiyorum tahlile ne olur dua edin bana çokkk öpüyorum hepinizi ayyyy titriyorum resmen yaa
ben deldimmmmmmmmmm
özledim sizi
kızlarrrrrr benim testte ikinci çizgi çokkkk silik belirdi yaaa ayyyy heyecandan titriyorum ben hastaneye gidiyorum tahlile ne olur dua edin bana çokkk öpüyorum hepinizi ayyyy titriyorum resmen yaa
ben deldimmmmmmmmmm
özledim sizi
amannnnnnnnnnnn
hadi yaa lütfen olsun Allahım
Valla ben de çok heyecanlandım
Sonucu bana özel mesaj atın hee çıkıcam şimdi ben olur mu ölürüm yoksa meraktan
Ben de vermiştim valla yapmamış hiçbirini.Akşama b beraber yaparız artık.Hoşgeldin canım, biz de özledik senü.
Ben de akşam gidicem annemee :):) bol bol siğariş verdim onu yap bunu yap diye....
hosgeldin canimmmmmmmbizde seni cokkk özledikkk.. nasilsin??
hadi insallah hamilesindir canim... hyrlisi olsun
h.g. bebişşşş,nabersinn
Hoşbulduk kaderim nasıl olam yorgunum valla.Yine hastaneye gidicez.Çıkıyom şimdi anlatırım dönüşte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?