Aralık ayı kankalarının hamileleri ve hamile olmayı bekleyenleri ile yola devam...

amin canım, hepimiz sağlıklı sıpalara kavuşalım tez zamanda.canını çok sıkma, o insan müsveddelerine de çok takılma, bebek istemeyen seni anlyamaz inan. bir de negatif dediler de değeri öğrenseydin keşke...3 civarı falansa gecikmiş bir döllenme olabilir.her neyse sonuç,hayırlısı olsun.

geçmiş olsun nazlı.bol su iç lütfen.dr bana 3 haftalıkken yasakladı,hala da yasak.sebebi de rahim kasılırsa düşük riskinin ortaya çıkacağı.bnim zaten galiba riskten dolayı 9 ay yasak olacak.bebekler sağ salim gelsin de ötesi boş...

Çok sağol,sedacım..Bizim gittiğimiz dr hiç bu riskten bahsetmediği için bilgimiz yoktu..Artık bundan sonra çok dikkat edeceğim..Bizde şuan aynı düşüncedeyiz,bebekler sağ salim gelsinde gerisi mühim değil..Çok teşekkür ederim,canım..

insallah hersey yoluna girer

Günaydin hanimlaaaaaaar.
cinsiyet belirleme testini yaptıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııım.

ay nerden bildiiiin? gerçi bu sadece cinsiyet tahmin testinin demesi. Biz hala belirlendi diye düşünmüyoruz yani, ultrasonu beklicez tabi ki de.eğlencelik oldu bizim icin acikcasi.

erkek istediğini söylemiştin bi keresinde..şimdi de böyle heyecanla yazmışsın gibi hissettim de ordan bildim sağlıkla sıhhatle gelsin küçük bey :86:

erkek istediğini söylemiştin bi keresinde..şimdi de böyle heyecanla yazmışsın gibi hissettim de ordan bildim sağlıkla sıhhatle gelsin küçük bey :86:

Artik Allah bilir bey mi hanim mi, görcez bakalım. Allah saglik versin de senin de dedigin gibi. Neyse sen nasilsin cınım?

Artik Allah bilir bey mi hanim mi, görcez bakalım. Allah saglik versin de senin de dedigin gibi. Neyse sen nasilsin cınım?

evet en önemlisi sağlıklı ve hayırlı evlat versin Allah...ben iyiyim eşim bugun çalışıyor ben de evde pinekliyorum..dışarı çıkasım var amaaaa tam da karar veremedim...:44:

evet en önemlisi sağlıklı ve hayırlı evlat versin Allah...ben iyiyim eşim bugun çalışıyor ben de evde pinekliyorum..dışarı çıkasım var amaaaa tam da karar veremedim...:44:

hava izmirdeki gibiyse çık valla. d vitamini sentezlersin bol bol. Biz de cikicaz hava mikemmel.

hava izmirdeki gibiyse çık valla. d vitamini sentezlersin bol bol. Biz de cikicaz hava mikemmel.

burası eskişehir..havanın izmir gibi olması için mayıs ortasının gelmesi gerekiyor
güneş var ama dışarda sadece aldatmaca...eşşek donduran soğuğu var zira

ayrıca mikemmel çifte de mikemmel hava yakışır

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…