- 2 Ağustos 2010
- 4.024
- 70
- 363
- 46
- Konu Sahibi yercekimli karanfil
-
amin canım, hepimiz sağlıklı sıpalara kavuşalım tez zamanda.canını çok sıkma, o insan müsveddelerine de çok takılma, bebek istemeyen seni anlyamaz inan. bir de negatif dediler de değeri öğrenseydin keşke...3 civarı falansa gecikmiş bir döllenme olabilir.her neyse sonuç,hayırlısı olsun.destekleriniz için hepinize teşekkür ederim kızlar henüz adet olmadım ama gelicek gibi bugün sanki....gelsinde kurtulayım artık suratım şişti ağlamaktan eşimde çokk kızdı iki tane salak için oturup ağladınmı evde diye niye girip ...... ağızlarına dedi ama yapamadım işte hem yapım değil hemde o kadar üzülmüştümki aklıma bile gelmedi ağızlarının payını vermek neyse artık nasip kısmet bakalım Allah inşallah en yakın zamanda hepimize bebiş nasip etssin (amin)
geçmiş olsun nazlı.bol su iç lütfen.dr bana 3 haftalıkken yasakladı,hala da yasak.sebebi de rahim kasılırsa düşük riskinin ortaya çıkacağı.bnim zaten galiba riskten dolayı 9 ay yasak olacak.bebekler sağ salim gelsin de ötesi boş...merhaba arkadaşlar..ben 2 gündür giremiyordum,bebişimin sağlığı iyi,sorun olmaz diye 2gün önce eşimle ilişiye girdim...Sabahında duş alınca hafif lekelenme oldu ve bu gittikçe çoğalmaya başladı çok korktum..Acil doğum evine gittik,hiçbir açıklama yapmıyorlar yaa...deli oldum..Özele gittik,oradaki dr sağolsun herşeyi çok güzel anlattı..şuan bebiş duruyor ama düşük tehlikesi var dedi,sürekli yatıyorum ve ilaç alıyorum..Her işini eşim yapıyor,oda çok üzüldü keşke dikkat etseydik diye ama gittiğimiz dr hiç uyarmadı bizi..Neyse benim durumum bu...Umarım herkes iyidir,umarım güzel haberler ard arda gelir..kendinize iyi bakın,kızlar..
selam kızlarr yeni topiğimiz hayırlı olsunnn.... sizi özledimmmmmmmm
geçmiş olsun nazlı.bol su iç lütfen.dr bana 3 haftalıkken yasakladı,hala da yasak.sebebi de rahim kasılırsa düşük riskinin ortaya çıkacağı.bnim zaten galiba riskten dolayı 9 ay yasak olacak.bebekler sağ salim gelsin de ötesi boş...
Çok sağol,canım..amiiin inşallah..Aslında drun bize verdiği kitapçıkta düşük riski veya başka herhangi bir sorun yoksa 8 aya kadar ilişkiye girilebilir yazıyordu..Dr bize gayet sağlıklı bir sorun yok dediği için birlikte olduk..Yoksa ne eşim,ne ben böyle bir düşüncesizlik yapmazdık zaten..İnşallah bundan sonra herşey yoluna girerde,içimiz rahat olur..
Günaydin hanimlaaaaaaar.
cinsiyet belirleme testini yaptıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııım.
hayırlı olsunnn...erkek galiba
ay nerden bildiiiin? gerçi bu sadece cinsiyet tahmin testinin demesi. Biz hala belirlendi diye düşünmüyoruz yani, ultrasonu beklicez tabi ki de.eğlencelik oldu bizim icin acikcasi.
erkek istediğini söylemiştin bi keresinde..şimdi de böyle heyecanla yazmışsın gibi hissettim de ordan bildimsağlıkla sıhhatle gelsin küçük bey :86:
Artik Allah bilir bey mi hanim mi, görcez bakalım. Allah saglik versin de senin de dedigin gibi. Neyse sen nasilsin cınım?
evet en önemlisi sağlıklı ve hayırlı evlat versin Allah...ben iyiyim eşim bugun çalışıyor ben de evde pinekliyorum..dışarı çıkasım var amaaaa tam da karar veremedim...:44:
hava izmirdeki gibiyse çık valla. d vitamini sentezlersin bol bol. Biz de cikicaz hava mikemmel.
ben kaçaarrrrrr
herkese iyi pazarlarrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?