- Konu Sahibi yercekimli karanfil
-
doktor 3.ay bitince geçecek diyo.annem geliyo bugün memleketten belki o yapınca yerim.maalesef çalışıyorum.hemde öğretmenim ama ayakta bile duramıyorum.Allahtan yarıyıl tatilindeyim.üstelik 1.sınıf okutuyorum.hiç okul açılsın istemiyorum
Neyse en azindan tatilmissin. Sedase de öğretmen, sen hangi şehirdesin?
İnşallah 3 ay bitince gecer bulantin da iiştahın yerine gelir.
öğle aram bittihızlandırma var malum ((
öpüyorum kızlar sizi.eğer fırsayt bulursam gelirim ben
Ne oluyor yahu geliyorsunuz hicbirsey yazmıyorsunuzzzz.
ya sayfayı inidiriyorum aşağı unutuyorum
celine85 noldu cnm naptin yaptirdinmi kan testi??????
celine85 noldu cnm naptin yaptirdinmi kan testi??????
yaptırdım canım maalesef negatif sonuç çokkk moralim bozuk dışardayım ddiyede ağlayamadım çok içimde kaldı çokkk kötüyüm ama sonuç negatif çıktı diye değil ben titreyerek sonucun çıkmasını bekliyorum salak hemşireleri duydum sonuç negatif hani ikinci çizgi çıkmıştı diye gülüştüler onlara çok moralim bozulduu hemşire olmuşlar ama insan olamamışlar maalesef sonra görüşürüz tekrar kızlar ben biraz ağlayayımda açılayım
yaptırdım canım maalesef negatif sonuç çokkk moralim bozuk dışardayım ddiyede ağlayamadım çok içimde kaldı çokkk kötüyüm ama sonuç negatif çıktı diye değil ben titreyerek sonucun çıkmasını bekliyorum salak hemşireleri duydum sonuç negatif hani ikinci çizgi çıkmıştı diye gülüştüler onlara çok moralim bozulduu hemşire olmuşlar ama insan olamamışlar maalesef sonra görüşürüz tekrar kızlar ben biraz ağlayayımda açılayım
celine85 bu arada... hala adet olmadin mi sen???
adet olmadı diye gebelik testi yaptırdı ya zaten Ebrucum. ama onun değişebiliyomuş zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?