Aralık ayı kankalarının hamileleri ve hamile olmayı bekleyenleri ile yola devam...

biz de seni özledik yaaaaaa :84::84::84:nerelerdesin gel artıııııık:84::84::84:

ayrıca günaydın herkeseeee...bugun dünürümün topiğini ben açıyorum hadi bakalım rastgele

Nerelerdesin sen yaaaaaaaaaa
Özledik kızım!
Nasılsın ne var ne yok?

biz de seni özledik taze anaaaaaa

iyiyim kızlar çok sık gelemiyorum burda ablamlardayım annemler var e birde bizim atom karınca(yeğenim) fırsat bulamıyorum ama çarşamba dönüyoruz artık... sizde iyisinizdir umarım öpüyorum kızlarrrrrrrr hepizini

şaka yaptım canım ya zaten hehenapayım bende ya evdeyim iyiyim çok şükür akşama arkadaş gelecek giremem diye şimdi girdim ama bizim kızçelerden kimse yok

evet ya bende zaten gelemiyorum buraya.. bir fırsatını buldum iki laf ederiz demiştim ama kimse yok neyse sen burdasın varmı yeni haberler kız kaçırdığım bişey falan

iyyim canim.. birazdan temizlik yapcam bende ama baslamadan önce bi bakayim dedimmm...
sen nasilsin nasil gidiyor??? carsamba dönücekmissiniz zaman ne cabuk geciverdiiii

bende iyiyim canım... akıntım oldu yine dün ve önceki gün korktum biraz bir an önce dönsemde doktora gitsem diye bekliyorum işte.... çarşamba dönüyoruz evet ama şimdi sen ne demek istedin yani ben olmayınca zaman çokmu çabuk geçti

hehheeee hayiiiiirrrrr öle demek istemediiiimmmm

akinti insallah kötü bisey degildir canim ya.... istersen ordada bi doktora görün:26:

hehheeee hayiiiiirrrrr öle demek istemediiiimmmm

akinti insallah kötü bisey degildir canim ya.... istersen ordada bi doktora görün:26:

2011 cok cabuk gelip gececek sanki baksana 2. aya girdik daha dün havada havaifisekler patlamiyormuydu

şaka yaptım canım yaaa.. dediğin doğru zaman çok çabuk geçiyor... burda doktora gitmek benimde aklıma geldi ama zaten dönücez ya evden çıkasım gelmedi birde allahın izniyle bişey olmaz diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…