Aralık ayı kankalarının hamileleri ve hamile olmayı bekleyenleri ile yola devam...

okadarini bizde biliyoruz..... ama hala adet olmadimi diye sordum ne bilim belki kan testinden sonra adet oldu.. olabilirya

yok canım hala adet olmadım ben bekliyorum artık ...herhalde haftasonu olurum artık stresten gelmedi muhtemelen eşime söyledim telefonda üzülme diyo canım bnim ya kan testi bazen güvenilir olmuyodu dememişmiydin diyo sennn kıyamam ya inanmak istemiyo o da ......................

bende gecen ay aynisini yasadim cnm.. silik cikti bide adetim 3 gün gecikmisti... nedenini anlamadim ama muhtemelen strestendir

Son düzenleme:
Celine85 canım sende benim gibi oldun.İdrar testine güvenmemk lazım İnşallah bi dahaki aya gelir sıpan

sendemi böyle olmuştun canım ya zaten eve geldim test karman çorman olmuş kırmızılar heryere yayılmış valla o kadar üzüldümki anlatamam o kızların sözleri sürekli kulaklarımda çınlıyo nasıl konuşurlar bu şekilde ya günahh yaa ben olsan ya negatif yazık ya falan derim yanii nsl bu kadar vicdansız olabiliyorlar anlamıyorum bidaha oraya gitmicem zaten pislikler altüst ettiler beni Allahlarından bulsunlar başka bişey demiyorum....

Terbiyesizler en basitiyle.Allah onların müstehaklaarını verir nasılsa canım.Senm merak etme.Pislikler yaa.Nasıl sinir oldum.Sen üüzlme inşallah en uygun zamanda gelecek bebişin...

canım ya boşver hakkında hayırlısı olsun takma kafanada Allah onları bildiği gibi yapsın sıkma canını ama ben yerınde olsaydım ağızlarının payını veriridim neysee

destekleriniz için hepinize teşekkür ederim kızlar henüz adet olmadım ama gelicek gibi bugün sanki....gelsinde kurtulayım artık suratım şişti ağlamaktan eşimde çokk kızdı iki tane salak için oturup ağladınmı evde diye niye girip ...... ağızlarına dedi ama yapamadım işte hem yapım değil hemde o kadar üzülmüştümki aklıma bile gelmedi ağızlarının payını vermek neyse artık nasip kısmet bakalım Allah inşallah en yakın zamanda hepimize bebiş nasip etssin (amin)

merhaba arkadaşlar..ben 2 gündür giremiyordum,bebişimin sağlığı iyi,sorun olmaz diye 2gün önce eşimle ilişiye girdim...Sabahında duş alınca hafif lekelenme oldu ve bu gittikçe çoğalmaya başladı çok korktum..Acil doğum evine gittik,hiçbir açıklama yapmıyorlar yaa...deli oldum..Özele gittik,oradaki dr sağolsun herşeyi çok güzel anlattı..şuan bebiş duruyor ama düşük tehlikesi var dedi,sürekli yatıyorum ve ilaç alıyorum..Her işini eşim yapıyor,oda çok üzüldü keşke dikkat etseydik diye ama gittiğimiz dr hiç uyarmadı bizi..Neyse benim durumum bu...Umarım herkes iyidir,umarım güzel haberler ard arda gelir..kendinize iyi bakın,kızlar..

hmm... evet dr un hatasi herhalde sizi uyarabilirdi veya siz bisey yapmadan önce ilk dr unuza sorun herzaman
cok gecmis olsun Insallah sagsalim kavusursun bebegine

hmm... evet dr un hatasi herhalde sizi uyarabilirdi veya siz bisey yapmadan önce ilk dr unuza sorun herzaman
cok gecmis olsun Insallah sagsalim kavusursun bebegine

Çok sağol,canım..amiiin inşallah..Aslında drun bize verdiği kitapçıkta düşük riski veya başka herhangi bir sorun yoksa 8 aya kadar ilişkiye girilebilir yazıyordu..Dr bize gayet sağlıklı bir sorun yok dediği için birlikte olduk..Yoksa ne eşim,ne ben böyle bir düşüncesizlik yapmazdık zaten..İnşallah bundan sonra herşey yoluna girerde,içimiz rahat olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…