Aralık ayı kankalarının hamileleri ve hamile olmayı bekleyenleri ile yola devam...

o da doğru
ceeees eşin bnm eşime bulaştırabilirmi birazzzzz

Ama ces yine gitti.Ces yoksa alınıyor mu ki söylediklerimize :26:?

sanmam..alınsa cvp verir bence sallamıyor

AY AY GELDİM. ben onlinken kimse bişi yazmıyo, tam çıkıyorum siz de döktürüyosunuz. Aşkolsun arkadaşlar sölediklerinizde alıncak bişey yok. Bilakis ONORE oldum da oldum. Eşime söliyim de bulaştırsın sizinkilere. Seninki de fena degil hani Esra arkadasim.

günaydın..
evet girilmemiş ben de şaşırdım ...gece ben yoktum geç geldik de...msnde kaynatmışlardır belki

Bu msn işi kötü oldu bence zaten. HErkes ordan konusuyo heralde. baksana 1 hafta oldu yeni topike geceli atlaya atlaya kac sayfa atlamisiz. Burda isler kesat artik.

Bu msn işi kötü oldu bence zaten. HErkes ordan konusuyo heralde. baksana 1 hafta oldu yeni topike geceli atlaya atlaya kac sayfa atlamisiz. Burda isler kesat artik.

yoo o da güzel..oranın tadı ayrı buranınki ayrı..belki de kimse girmemiştir gece malum dünürümün evlilik yıldönümüydü ebrunun da doğumgünü...

ben de gezmelerden geldim,çok yorulmuşum:) gece bilgisayarı açtım,kk'ye tıkladım,sayfa açılamadan sızmışım:)
ces, cumartesi hayırlı haberle dönersin inşallah.
deecesssiiii:)))

ben de gezmelerden geldim,çok yorulmuşum:) gece bilgisayarı açtım,kk'ye tıkladım,sayfa açılamadan sızmışım:)
ces, cumartesi hayırlı haberle dönersin inşallah.
deecesssiiii:)))

İnşallah canım, aradan 3 hafta geçince insan baya merak ediyo, iyi haberlere ihtiyacım var gerçekten. Sen de umarim iyisindir.

iyiyim çok şükür...geçen gün baş ağrısı yokladı geçti...
meraklanma,her şey yolundadır.yolunda olmasa belli ederdi,o iyi orada annesi.

iyiyim çok şükür...geçen gün baş ağrısı yokladı geçti...
meraklanma,her şey yolundadır.yolunda olmasa belli ederdi,o iyi orada annesi.

sagol canım moral için. ben de öyle diyorum agrim akintim falan yok çok şükür o yuzden heralde iidir oldugu yerde bücürük.

kızlar mrh,8 şubat adetimin 13.günü 29 günde bir adet oluyorum ya bugün işte sağ kasıkta sızlama var azar azar,bu arada kocişin tepesindeyim 2 günde bir olacak diye napim gene yumurtlama yı değerlendiriyoruz kısmet işte ne dersen de.herkese hayırlısı moral bozmak yok kendi kendime böyle:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…