- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
- Konu Sahibi yercekimli karanfil
-
günaydin anlaminda Esra demistim canim, gunaydin.
kızlar günaydın hepinize.belki hatırlarsınız ara sıra giriyorum bu topiğe.sizlere bişi sorcam hamiş olanlar ,
ben geçen ay 2 gün gecikmeyle 1.gün damla 2.gün çok koyu kıvam ve renkte regl yaşadım.bu kadar.geçen ay 8.de olmam gerekirken 10.da oldum.şimdi hesabımı yapıyorum olmam gereken tarihte olsaydım bu ay 4 şubatta olmam gerekiyordu.10 da olunca öylede hesaplıyorum 6 şubatta olmam gerekiyordu.ve bugün ayın 9 u.günüm geçmiş.dün belimin ortasında yanma vardı çok kötüydüm,hep uyukluyorum ve çok baş ağrılarım var.dün iş çıkışı eczaneler kapalıydı.test alamadım.gazlıyım,yalnızca bel bölgem ağrıyor ve sol bacağımada sancı giriyor arada.şuan belim hala ağrıyor yanma geçti,ama suratım solgun dün eşimde öyle söyledi,sanki yüzüm şiş şiş.acaba hamiş olabilermiyim :26:
cvplarınız için teşekkürler.....
kızlar hepinize öncelikle çok teşekkür ederim ilginiz için.
adet günüm DÜZENLİ OLUP,GÜNÜNÜ HİÇ ŞAŞMAZ.sadece ocak ayına özel 2gün gecikmeli oldu oda 1.gün damla 2. gün koyu renkliydi. sadece geçen ay böyleydi.bu ayda hala olmadım.ama beyaz akıntı var haftasonundan beri.kızlar bugün test yaptırmaya gidemem.çalışıyorum.izin almam mümkün değil.aralık ayının 20 sinde rahim filmi çekilmiştim ilaç verdiler.doktor bu 3 ay içinde hamilelik olasılığın yükselicek bu ilaç sayesinde dedi.bendede bir problem yokmuş.tüpler açık bir sıkıntı yok yani.eşim içinde 3 ay içinde olmazsa eşin tedavi görecek dedi.sonuçlarımız iyiydi yani.umarım hamişimdir.belim hala çok ağrıyor ve sırtıma da ara ara sancı yapıyor.başım ağrıyor.uykum varrrrrrr çokkkkk.dün 20:00 de yattım sabah 3:30 da kalktım.bişiler yiyip yine yattım.sabah işe gelmek içinde 8 de kalktım çok kötüyüm çok.ilginiz için çok teşekkür ederim.hani şu eczane testlerinden olmazmı????yani kesin olarak kan daha iyi ama.eşim bekle eğer olmazsa bişi cuma yaptırırız dedi.umarım bu gecikme benim için çok iyi olur ve bebişim olur hayırlısı ise.dua edin kızlar,allah isteyen herkese nasib etsin umarım hayırlı bebişler,sağlıklı ve çok mutlu bebişler versin rabbim isteyen herkese.
selam kizlarrr ben forumda yeniyim ve aralik ayi hamisiyim..ve buyuk ihtimalle ikiz:))haftaya kesin belli olacak.. Hepinize bol saglikli,bebisli gunler diliyorum
Kızlar ne zaman uğrasam topik bomboş,ben de diğer topiklerde muhabbet ediyorum artık bu aralar....
Heralde msn'de yazışıyorlar artık buraya uğramıyorlar....
slm deecem nasılsın güzelimmm
Yakin cevrede hastane varsa izin almana gerek kalmadan, öğlen yemegine cikiyorum diyerek 5 dakikada yaptırabilirsin testi, tabi eğer istersen. İnsallah hamilesindir ya.
Yakin cevrede hastane varsa izin almana gerek kalmadan, öğlen yemegine cikiyorum diyerek 5 dakikada yaptırabilirsin testi, tabi eğer istersen. İnsallah hamilesindir ya.
Uğruyoruz ama eskisi gibi değil.msnin etkisi de var ama şu ara herkesin başı kalabalık..msn de bomboş yani
dershanemin hızlandırması var.sabah 6'da kalkıp günde en az 10 genelde de 12 saat derse girip eve döndüğümde 19.30 oluyor. yemek ye...dinlen...vakit kalmıyor.Kızlar ne zaman uğrasam topik bomboş,ben de diğer topiklerde muhabbet ediyorum artık bu aralar....
Heralde msn'de yazışıyorlar artık buraya uğramıyorlar....
dershanemin hızlandırması var.sabah 6'da kalkıp günde en az 10 genelde de 12 saat derse girip eve döndüğümde 19.30 oluyor. yemek ye...dinlen...vakit kalmıyor.
gece gece ben geldiiiiiimyatmadan bi bakim dedim annemlerdeydik yeni geldik deeeee
ben yannızmıyım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?