Aralık ayı kankalarının hamileleri ve hamile olmayı bekleyenleri ile yola devam...

Ebruuuuuuu doğum günün kutlu olsun canım nice senelere hepberaber inşallahhhhhhhhhh

ebrummmm:)nice güzllikler getirsin yaşın...
esrammmmm bir yastıkta kocayın

camlarimmmmm hepinize cok tesekkür ederimmmm
cok sagolun... esim ve annemler sürpriz yapmislar suanda annemlerdeyim size haber veremedim o yüzden gec yaziyorum kusura bakmayin hepinizi coooooook öptmmmm
insallah yarin eve geri dönücemmmm cok ösledim siziiii

esracim sanada ömüüürrrr boyu mutluluklarrr
insallah daha nice senelereee

Yaptım çok silik ama gözle görülen bi çizgi çıktı kociş bile gördüüüüü.Yarın yine yapıcam.Adet olmazsam.Bugün adet günüm.O daha koyu olursa doğru kan testine

Allahım süper bir habeeeeeeeer. sabah mı yaptın yani testi? Allahım bence sen hemen git kan testine olmaz mı ki?

Allahım süper bir habeeeeeeeer. sabah mı yaptın yani testi? Allahım bence sen hemen git kan testine olmaz mı ki?

Ya canım aslında ben de gitmek istiyorum kan testine ama biraz beklicem.Çünkü çok canım sıkılıyo.Düşük çıkar yükselmesini bekle off ilkinde çok sıkıntı çektim.Şimi biraz bekleyip öle gidecem.Bu sabah yaptım canım.İnşallah test bozuk değildir.İlk kimyasal gebeliğimi de bu testle öğrenmiştim 10 olan değerimi bile görmüştü.İnşallah bu sefer sağlıklı bir şekilde hamileyimdirrrrrrrr

İnşallah canım, inşallah saglikli bir hamilelik olur. Tamam bekle bakalım sabah bir test daha yaparsın, aksamustu de kan testine gidersin, onu da istemezsen pazartesi gidersin teste. Ama aklina hep guzel seyler getir olur mu? Kimyasal gebelik hakkini doldurdun sen artik, aklina getirme hic. Offfff hamiş Esra hanimmmmmm.

İnşallah canım sağol.Hemen kaptırmadım kendimi.Bakalım artık yarın olsun hayrolsun.İnşallah 4.hamişimiz olurum

Hayrola Sibel, günaydin sana da.neyi duymamazlıktasn gelmeye çalışıyosun bakalım?

duymamazlıktan gelmeye çalışmıyorum ilgi çekmeye çalışıyorum..:86:duymamazlıktan geleceğim en son gün bugun..dünürümün heyecanını paylaşıyorum..reflekslerim sapıttı...
ayrıca günaydınını aldım sonunda bak öyle yada böyle

A benim canim günaydin deseydin ben derdim sana günaydin zaten. Ne bilim Esranin heyecanina karistim, sana da ggünaydin dememisim, ama telafi ettim galiba degil mi:) Hadi hadi kaynana olma yolunda ilk adım atıldı.

A benim canim günaydin deseydin ben derdim sana günaydin zaten. Ne bilim Esranin heyecanina karistim, sana da ggünaydin dememisim, ama telafi ettim galiba degil mi:) Hadi hadi kaynana olma yolunda ilk adım atıldı.

dediydimkiiiiii...
heaa bnm gelin nazlandı ama geliiiii inşallah..kedi gamzeli gelinim maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…