- Konu Sahibi yercekimli karanfil
-
Ama neden sustunuzzz? günlerden sonra 2 kelam sohbet oluyordu topicimizde.
evini topluyor dünürüm...ben burdayım
Senin iş yoğunluğun azaldı mı bari bu aralar. bir ara çok fena diyodun?
yoğun hala ama ben işi sallamayı öğrendim
çok iyi yapmışsın. şirketi ben mi kurtarcam mantığı en iyisi zaten :)
gecen hafta okandaydı bu...romalı perihan tanımadı bunuaa sesin güzel senin de fln diyo cocuga
Romalı perihan kim yahu? ben de onu tanımadım.
Geçenlerde de grup laçinin perküsyoncusu bir grup dançıyla yetenek sizsinize katıldı, juridekiler de onu tanımadı. Yuh dedim ben de.
70lerin oyuncusu ,dansözü, herşeyiromada büyümüş fln..
deldimmmmmmm
ama sadece kahvaltı yaptım.İşler hala duruyo.Bulaşık makinem bozuldu yaaa bi dolu bulaşık var nasıl yıkıcaksam artık puffffff.Çamaşır desensepeti aştılar.Ayy bayılazammmmm
deldimmmmmmm
ama sadece kahvaltı yaptım.İşler hala duruyo.Bulaşık makinem bozuldu yaaa bi dolu bulaşık var nasıl yıkıcaksam artık puffffff.Çamaşır desensepeti aştılar.Ayy bayılazammmmm
yedim yedim hatta aştım kendimi durdum dinlendim yine yedimboşver dünürüm çamaşırlar beklesin..bnm de sepet doldu ben de bi kısmını makinanın içine tıktımhiç yıkıcak halim yok valla haftasonu inşallah
afiyet olsun yedin mi güzel güzel...muniiis tatlıııı
hiiiiç takma kafanı hepsi olur gider. kendini yormadan yavaş yavaş yap, yetişmen gereken bişey yok nasılsa.
yedim yedim hatta aştım kendimi durdum dinlendim yine yedimMunisim ben munisim
Evet ama onların orda olduğunu bilmek sıkıntıdan patlamama yetiyor
zamanla alışçaksın, ben alıştım. canım daha degerli degil ya.
Yaptım çok silik ama gözle görülen bi çizgi çıktı kociş bile gördüüüüü.Yarın yine yapıcam.Adet olmazsam.Bugün adet günüm.O daha koyu olursa doğru kan testine
ay canım ya inşallah hadı bakalım hayırlısı olsun inşallah ay heyecan yaptım heeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?