Aralık ayı kankalarının hamileleri ve hamile olmayı bekleyenleri ile yola devam...

gecen hafta okandaydı bu...romalı perihan tanımadı bunu aa sesin güzel senin de fln diyo cocuga

Romalı perihan kim yahu? ben de onu tanımadım.

Geçenlerde de grup laçinin perküsyoncusu bir grup dançıyla yetenek sizsinize katıldı, juridekiler de onu tanımadı. Yuh dedim ben de.

deldimmmmmmm
ama sadece kahvaltı yaptım.İşler hala duruyo.Bulaşık makinem bozuldu yaaa bi dolu bulaşık var nasıl yıkıcaksam artık puffffff.Çamaşır desensepeti aştılar.Ayy bayılazammmmm

deldimmmmmmm
ama sadece kahvaltı yaptım.İşler hala duruyo.Bulaşık makinem bozuldu yaaa bi dolu bulaşık var nasıl yıkıcaksam artık puffffff.Çamaşır desensepeti aştılar.Ayy bayılazammmmm

hiiiiç takma kafanı hepsi olur gider. kendini yormadan yavaş yavaş yap, yetişmen gereken bişey yok nasılsa.

deldimmmmmmm

boşver dünürüm çamaşırlar beklesin..bnm de sepet doldu ben de bi kısmını makinanın içine tıktım hiç yıkıcak halim yok valla haftasonu inşallah
afiyet olsun yedin mi güzel güzel...muniiis tatlıııı

yedim yedim hatta aştım kendimi durdum dinlendim yine yedim Munisim ben munisim
hiiiiç takma kafanı hepsi olur gider. kendini yormadan yavaş yavaş yap, yetişmen gereken bişey yok nasılsa.

Evet ama onların orda olduğunu bilmek sıkıntıdan patlamama yetiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…