- Konu Sahibi yercekimli karanfil
-
.................................................................
Bakmayın burda belli olmadığına bundan daha belirgin ama işte çok silikkkk
kan ve idrar testi istedi doktorum 3 hafta önce.tiroit ameliyatı oldugum icin tsh,t3,t4, kansizlik icin tam kan sayimi, bir de idrar testi. onda da şeker falan baklıyor. işte idrarda beslenme yetersizligi, kan testinde de kansızlık çıktı. beslenmeyi düzelttim 2 saatte bir tıkınarak ama kansizlik icin pekmez icmek disinda bisi yapamiyorum. doktorum ilac veremem migde bulantisi yapar kan ilaclari dedi cunku. ama yarin verir heralde cunku 3 ay olmus olcak nerdeyse. bi dokun bin ah işit gibi oldu ama böyle işte HEavencim.
anladım canım... inşallah hayırlı haberlerle gelirsin yarın... benim çıkmam lazım. hoşçakalllll
evet canım bencede bekle sen inşallah güzel haberlerle geleceksin içime öyle doğuyorrAslında 14 şubat benim de aklımda biraz da ondan gitmiyorum sanırım
selaaaaaammmmmm... geçmişe baktımda geciktim ondan canım...hastaneden geldim şimdi kalp atışını duydum bebişiminn süper bir duygu yaaaaaaaaaasen nasılsın seninki ne alemde
ay çiçem ya maşallah ne güzel bir duygu heee darısıda bizlere olsun inşallahhhh
slm kızlar nasılsınız gerçi kimsecikler kalmamıış galiba
esracım galiba hamilesin çok sevindim canım senin adına
darısı bizim başımıza Allahım inşallah bizlerede gösteriri o günleri
tekrar tebrikler güzelim
evet canım bencede bekle sen inşallah güzel haberlerle geleceksin içime öyle doğuyorr
selaaaaaammmmmm... geçmişe baktımda geciktim ondan canım...hastaneden geldim şimdi kalp atışını duydum bebişiminn süper bir duygu yaaaaaaaaaasen nasılsın seninki ne alemde
ay çiçem ya maşallah ne güzel bir duygu heee darısıda bizlere olsun inşallahhhh
canım sağol darısı size inşallah... rüyanda hayrolsun canımm güzel bi rüya görmüşsün allah hayır etsin
ay kızlar size bişey anlatıcam daha doğrusu rüyamı...rüyamda 7 aylık hamileyim ve doğum yapıyorum ay varya sanki gerçek doğum ya kalktımki heryerim kasılmış buarada bende ya ben hamile değildim nasıl doğum yaparım diyorum vee bebiş kızmış ama nasıl tatlı yaasonra annem bana banyo yaptırıyor içimde de bebeğin kesesi kalmış elimle çekiyorum vs sonra bebiş ilk gün gözlerini açıyor hemen bir iki adım yürüyor doktorda hayırlı olsuna gelmiş tebrik ediyo vs amannn velhasılın dün kkdan bir dua gördüm ve yapmaya başladım 7 gün yapmak gerekiyor aklımda bebek filan yoktu buarada rabbim gösterdi işte annemde rüyada kızım 1 yada 2 ay sonra rabbim seni görecek sen üzülme diyor hayırdır inşallah...rüyamı ben şöyle yordum doğum yapmak sıkıntılardan kurtulmak,kız bebekte haber derler hayırdır inşallahhh buarada o duayıda vereyim sizlereeeeee
(Ya kebir Ya cebbar Ya hayy Ya kayyum Ya halim Ya hamid Ya cevat Ya vehhab Ya afüv Ya Azimül üzema ente Allahül Kebirül Müteal Süphaneke Ente Allahümme Malikü,ddünya ve Ahiratü eselüke en Tansureni ve Taineneni ala Matlubi Ya İsrafil bi hakkı Sahibül Bünyetil.Ülya ve bihakkı SEMAÜS sadiseti ve bihakkı el kevkebül Münrül ebyadi essaidi ve bihakkı Ehya Şerahya Allahüssamadi ve bihakkı e dünya hüvel lahü bi bihakkı es baüt Allahül kahiri fevke İbadihi ve kıbele Arşihi ve bihakkı el esma Yüsebbihhüllahü bina İsrafil illa ma Künte Avni ve ecib daveti vehiye keza keza..tasarlayıp yapmak istediğin bir işi yapmazdan önce ilk perşembe günü vekil meleği İsrafil aracı kılarak iki rakat namaz kılıp dileğini belirt ve bu duayı bir kez oku bir hafta devam edin ALLAH`ın İzniyle dünya işlerinden hangisini dilerseniz onu söyleyip isteyin.perşembe günü ilk saatinde evlenmek,alım satım ,devlet işleri için uygun olup boş çevirmez bu duaya 7 gün devam edebilirseniz inşallah dileğinize kavuşursunuz,bir yakınım okudu dileği hasıl oldu..)ahanda buuuu şimdide yapıcam öğle namazından sonraaa
ay canım inşallah ya ama hiçbir belirtimde yok yarın olmam lazım normalde beklemedyim bakalım yaaaleynacım slm canım,nasılsın,ne güzel bir rüya görmüşsn,inşlhh rüyan gerçek olurr,,,belkide şuan hamişsindir,ha ne dersinn
evet canım bencede bekle sen inşallah güzel haberlerle geleceksin içime öyle doğuyorr
canım sağol darısı size inşallah... rüyanda hayrolsun canımm güzel bi rüya görmüşsün allah hayır etsin
inşallah canım ya hayırlısısen nasılsın bakalım?
ay canım inşallah ya ama hiçbir belirtimde yok yarın olmam lazım normalde beklemedyim bakalım yaaya nerdesiniz anacım kimse yok amaaaaaaa:84:
kaderrrrrrrrrrrrnasılsın canım evinede gelldin hadı bakalım
ay canım inşallah ya ama hiçbir belirtimde yok yarın olmam lazım normalde beklemedyim bakalım yaaya nerdesiniz anacım kimse yok amaaaaaaa:84:
yaww ağaç oldum bugünden berii,gelen giden yokk,,,meraktan çatladımm,,ne yaptınız,nerdesiniz diyee
evet canım ya kızlar gelemiyo nedense bende bilmiyorumki gülşahın görümcesi vs gelecekti salı günü o gelemiyor ebruda annemdeyim haber veremedim demişti oda gelmedi daha galiba diğer cadılardanda haber yok ama esramız hamiş olabilirrrsen nasılsuın canım buarada
evet canım ya kızlar gelemiyo nedense bende bilmiyorumki gülşahın görümcesi vs gelecekti salı günü o gelemiyor ebruda annemdeyim haber veremedim demişti oda gelmedi daha galiba diğer cadılardanda haber yok ama esramız hamiş olabilirrrsen nasılsuın canım buarada
ya canım bende akıntı yok hiçbirşey yok hoş sadece hafif göğüs ağrısı ve bugün baş ağrım vardı onlarda regl habercisi kesin aman hayırlısı olsun ya...ama varya rüyadan bir uyandım heryerim gerçekten doğum yapmış gibi ağrıyordu ya bende anlamadım orama burama bakmaya başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?