Aralık ayı kankalarının hamileleri ve hamile olmayı bekleyenleri ile yola devam...

slm sedoşşşş nerelerdesin sen kuzu
özlettin kendini
naptın durumun nasıl
TR demisin hala

evet tatlim tr deyim halaa ka degerlerim 1100 den 40 a kadar dustu cok sukur yarinda rahim filmi cekilecek sadece rahim filminden korkuyorum yaa ondan sonrada artik donuyorum persembe donuyoruz ingiltereye....allahtan hayirlisi insallah baslicam tekrar calismalara....

yani adetle filan mı dışarı atıldı yoksa kürtaj mı oldun,
ay inşlh rahim filminide atlatırsın kolaylıkla
Allah yardımcın olsunnn canım
bizde aynı bildiğin gibi bi tek esra hamile ,haberini vereyimm

iyiyim canim allaha sukur sizler nasilsiniz neler yapiyorsunuz topigimizd yeni hamislerimiz varmi bu arada benim adasim nasil hamilelik nasil gidiyor...

İyiyiz canım sağol.Çok iyi düşmüş kan değerlerin ben de hamileyim canım ama henüz keseyi göremedim ama değerlerim güzel artıyo :)İnşallah rahim filmi kolaylıkla geçer v sonuçları da güzel çıkar

yok cnm kurtaj olmadim igne vurulduktan sonra surekli olarak kanamalarim basladi ve bitmek bilmeyen sancilarim vardi cok kotu gunler gecirdim ama cok sukur 40 a kadar dustu degerlerim ve kanamam 3 gun once kesildi yarinda film cekilicek insallah bir sorun cikmaz bu arada esracim icin cok cok sevindim allah saglikl kucagina almayi nasip etsin esracim darisi bizlerin basina dua et olur mu tatlim bizim icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…