Aralık ayı kankalarının hamileleri ve hamile olmayı bekleyenleri ile yola devam...

anladım canım ya kürrtaj olmamana çok sevindim,neyseki bunada şükür,inşlh en kısa zamanda çalışmalara bianönce başlarsın

Sağol canım inşallah sen de çarçabuk bu dönemi atlatıp sağlıklı bi şekilde gebe kalırsın
insallah tatlim insallah allahtan herseyin hayirlisi bende cok istiyorum bu arada ebru ne yapti ebru nasil.kizlarherkesi cok ozledim herkestende haber almak istiyorum uzun zamandir ayri kaldim sizlerden...

aynen bende oyle canim umarim tuplerimde iyi durumdadir bana dua edin olur mu kizlar...

inşlh canım,rabbim yardımcın olsun,
ebru ççalışmalarda,randevu aldı dr den,3 marta
gidicek bakalım,nolacak
bu arada hepimiz keçiboynuzu kürüne başladık
eşlerimize içiriyoruzz
ben içiremiyorum peke o aayrıı
neyse sende çalışmalara başlayınca içirirsin kocişinee
seda iyi martta bebişin cinsiyetini gçrücek inşlhh
diğer kızlarda çalışmlarda işte
başka havadis yokkk

insallah kizlar hersey hepimiz icin yolunda gider hepimizin hakkinda hayirlisi olsun kizlar ben simdilik kaciyorum yarina gorusuruz kendinize cok iyi bakin allaha emanet olun yarin gorusuruz kizlara selam tatlislar opuyorum kocaman sizleri...

insallah kizlar hersey hepimiz icin yolunda gider hepimizin hakkinda hayirlisi olsun kizlar ben simdilik kaciyorum yarina gorusuruz kendinize cok iyi bakin allaha emanet olun yarin gorusuruz kizlara selam tatlislar opuyorum kocaman sizleri...

güle güle canım,Allaha emanet oll
hoşçakal,görşürüz yineee:79::80::81:

canim hosgeldinn... degerinin düsmesine sevindimm cok gecmis olsun Rabbim bidaha yasatmasin insallahhh...

insallah tatlim insallah allahtan herseyin hayirlisi bende cok istiyorum bu arada ebru ne yapti ebru nasil.kizlarherkesi cok ozledim herkestende haber almak istiyorum uzun zamandir ayri kaldim sizlerden...

canim ben iyyim hala beklemedeyim henüz gelen giden yok Kaderimin de dedigi gibi 3 marta randevu aldim dr a gidicem bakalim hayirlisi... bu arada sende artik iyiysen hersey yolundaysa katil artik aramiza

adaşım, operasyonsuz hallolmasına çok sevindim canım. hiç merak etme, tüplerinde de bir şey yoktur,çok küçükken müdahale edildi çünkü.rahim filmi korkutmasın seni, günlerce dayandığın sancılrdan daha az acıyacak inan. 10 dk şiddetli adet sancısı kadar sancı çekeceksin o kadar. rahim filmi gebelik şansını da yükseltecek.dualarım seninle.allah bu defa sağlıklı bir bebek nasip etsin sana.

zaten face ve msn çıkınca mertlik de bozuldu...bize dediler yapmayın etmeyin diye ama dinlemedik ki..kaçırdık da milleti başka topaçlara :26:

Aman da nükte de yaparlarmış, sohbetler ilerlemş de nüktelere dönmüş maşallah maşallah. girmeyeli ilerleme olmuş topikte sohbet edilmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…