- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
- Konu Sahibi yercekimli karanfil
-
- #1.081
hayirli olsun bitanem allah saglikla kucagina almayi nasip etsin....
yok cnm kurtaj olmadim igne vurulduktan sonra surekli olarak kanamalarim basladi ve bitmek bilmeyen sancilarim vardi cok kotu gunler gecirdim ama cok sukur 40 a kadar dustu degerlerim ve kanamam 3 gun once kesildi yarinda film cekilicek insallah bir sorun cikmaz bu arada esracim icin cok cok sevindim allah saglikl kucagina almayi nasip etsin esracim darisi bizlerin basina dua et olur mu tatlim bizim icin
insallah tatlim insallah allahtan herseyin hayirlisi bende cok istiyorum bu arada ebru ne yapti ebru nasil.kizlarherkesi cok ozledim herkestende haber almak istiyorum uzun zamandir ayri kaldim sizlerden...Sağol canım inşallah sen de çarçabuk bu dönemi atlatıp sağlıklı bi şekilde gebe kalırsın
aynen bende oyle canim umarim tuplerimde iyi durumdadir bana dua edin olur mu kizlar...anladım canım ya kürrtaj olmamana çok sevindim,neyseki bunada şükür,inşlh en kısa zamanda çalışmalara bianönce başlarsın
aynen bende oyle canim umarim tuplerimde iyi durumdadir bana dua edin olur mu kizlar...
aynen bende oyle canim umarim tuplerimde iyi durumdadir bana dua edin olur mu kizlar...
insallah kizlar hersey hepimiz icin yolunda gider hepimizin hakkinda hayirlisi olsun kizlar ben simdilik kaciyorum yarina gorusuruz kendinize cok iyi bakin allaha emanet olun yarin gorusuruz kizlara selam tatlislar opuyorum kocaman sizleri...inşlh canım,rabbim yardımcın olsun,
ebru ççalışmalarda,randevu aldı dr den,3 marta
gidicek bakalım,nolacak
bu arada hepimiz keçiboynuzu kürüne başladık
eşlerimize içiriyoruzz
ben içiremiyorum peke o aayrıı
neyse sende çalışmalara başlayınca içirirsin kocişinee
seda iyi martta bebişin cinsiyetini gçrücek inşlhh
diğer kızlarda çalışmlarda işte
başka havadis yokkk
insallah kizlar hersey hepimiz icin yolunda gider hepimizin hakkinda hayirlisi olsun kizlar ben simdilik kaciyorum yarina gorusuruz kendinize cok iyi bakin allaha emanet olun yarin gorusuruz kizlara selam tatlislar opuyorum kocaman sizleri...
evet tatlim tr deyim halaa ka degerlerim 1100 den 40 a kadar dustu cok sukur yarinda rahim filmi cekilecek sadece rahim filminden korkuyorum yaa ondan sonrada artik donuyorum persembe donuyoruz ingiltereye....allahtan hayirlisi insallah baslicam tekrar calismalara....
yok cnm kurtaj olmadim igne vurulduktan sonra surekli olarak kanamalarim basladi ve bitmek bilmeyen sancilarim vardi cok kotu gunler gecirdim ama cok sukur 40 a kadar dustu degerlerim ve kanamam 3 gun once kesildi yarinda film cekilicek insallah bir sorun cikmaz bu arada esracim icin cok cok sevindim allah saglikl kucagina almayi nasip etsin esracim darisi bizlerin basina dua et olur mu tatlim bizim icin
insallah tatlim insallah allahtan herseyin hayirlisi bende cok istiyorum bu arada ebru ne yapti ebru nasil.kizlarherkesi cok ozledim herkestende haber almak istiyorum uzun zamandir ayri kaldim sizlerden...
ya burada da rahat rahat konuşulmuyor, biz diğer kısma geçip içimizden geldiği gibi konuşalım.
zaten face ve msn çıkınca mertlik de bozuldu...bize dediler yapmayın etmeyin diye ama dinlemedik ki..kaçırdık da milleti başka topaçlara :26:
zaten face ve msn çıkınca mertlik de bozuldu...bize dediler yapmayın etmeyin diye ama dinlemedik ki..kaçırdık da milleti başka topaçlara :26:
Aman da nükte de yaparlarmış, sohbetler ilerlemş de nüktelere dönmüş maşallah maşallah. girmeyeli ilerleme olmuş topikte sohbet edilmiş.
bizim sohbet hep ileride cescim sen yorma kafanı
Sen benim kafamı boşver canım herkes kendi kafasından sorumlu. Bak sen keyfine. Sohbet yani sonucta senin kafani cok yoruyo olabilir ama benimkini pek yormadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?