Aralık ayı kankalarının hamileleri ve hamile olmayı bekleyenleri ile yola devam...

iyyiz canim sen nasilsin varmi gelen giden
bende iyiyim güzelim yok dha gelmedi ya gelsede kurtulsam valla olmadığını biliyorum bari önüme bakarım dün düşünüyodumda bu ay ara mı versek dedim acaba çalışmalara aralık ayına denk geliyo ya yılın son ayı doğmuş olucak falan ylın başında doğanlarla neredeyse 1 yaş olucak arasında ama aynı yıl doğumlu olmuş olucak kocişe söyleedim ama yok canım olurmu hiç öyle diyo
mrb canım,iyiyim ben,sen nasılsın regl oldun muu,son durumun nee

iyiyim kadercim bende yok henüz gelmedi kırmızılar ama eli kulağındadır geldi gelicek :)

yaniiii bencede öyle seymi olur bebis gelsinde gerisi önemli degil

ebrucum ben çıkıyorum canım çamaşırlarım var onları asayımda hazırlanmam lazım çıkıcam buçukta öpüyorum akşam burda olursan konuşuruz:79::79::79::79:

hakkımda yazan herkese çok teşekkürler.bidaha kan testi yaptırsam mı diyorum 7 martımı beklesem.önceden ufak bi kimyasal yaşadım ya çok korkuyorum ilk bebiş olacak.yok yok bekliyeyim nası adeti bekledim sabrettim bunu da sabredeyim yav.allahım herkesin gönlüne göre ver acılar yaşatma yarabbim...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…