- Konu Sahibi yercekimli karanfil
-
- #1.501
merhaba kızlar nabersiniz ? kahvaltımı yaptım sizleri bekliyodum burda :)
merhaba kızlar nabersiniz ? kahvaltımı yaptım sizleri bekliyodum burda :)
bende iyiyim güzelim yok dha gelmedi ya gelsede kurtulsam valla olmadığını biliyorum bari önüme bakarım dün düşünüyodumda bu ay ara mı versek dedim acaba çalışmalara aralık ayına denk geliyo ya yılın son ayı doğmuş olucak falan ylın başında doğanlarla neredeyse 1 yaş olucak arasında ama aynı yıl doğumlu olmuş olucak kocişe söyleedim ama yok canım olurmu hiç öyle diyoiyyiz canim sen nasilsin varmi gelen giden
mrb canım,iyiyim ben,sen nasılsın regl oldun muu,son durumun nee
bende iyiyim güzelim yok dha gelmedi ya gelsede kurtulsam valla olmadığını biliyorum bari önüme bakarım dün düşünüyodumda bu ay ara mı versek dedim acaba çalışmalara aralık ayına denk geliyo ya yılın son ayı doğmuş olucak falan ylın başında doğanlarla neredeyse 1 yaş olucak arasında ama aynı yıl doğumlu olmuş olucak kocişe söyleedim ama yok canım olurmu hiç öyle diyo
iyiyim kadercim bende yok henüz gelmedi kırmızılar ama eli kulağındadır geldi gelicek :)
yaniiii bencede öyle seymi olurbebis gelsinde gerisi önemli degil
yaneee ne bilieyim işte düşündüm öylehayırlısı olsun diyelim
ebrucum ben çıkıyorum canım çamaşırlarım var onları asayımda hazırlanmam lazım çıkıcam buçukta öpüyorum akşam burda olursan konuşuruz:79::79::79::79:
kızlarrrrr ben hastalandımmmm((( zaten biliyodum yaa artık alıştım kırmızıları görmeye
sağlık olsun canım nisanda olur inşallah
sıkma canını kısmettttt....
ben de kaçıyorummmmmmm iyi akşamlarrrrrrrrrrrr
kızlarrrrr ben hastalandımmmm((( zaten biliyodum yaa artık alıştım kırmızıları görmeye
bu topacın ikinci sayfada ne işi var
çabuk gel annemmmmmmkızlarrr yemeğimi yiyip geliyorum
bencede katılıyorum sana esra
uffff karnım çokk ağrıyooooo yaaaaaa
aslında üzülmüyodum ama şimdi ne bileyim hem üzülüyorum hemde üzülmüyo gibiyim bir yandan normal diyorum bir yandanda 4 denemede boşa çıktı diyorum düşünüyorum neden diye ufff karmakarışık kafamçabuk gel annemmmmmm
kıyamam yaa gelmiş kırmızılar.Üzülmüyosun dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?