- Konu Sahibi yercekimli karanfil
-
- #1.481
kızlarrr size iyi geceler demeye geldim
sınav var malum mart sonunda, etütler,denemeler derken 8'de işten çıktım.gelene dek 9'u geçti saat.haşatım çıkmışiyi misinizzzzzzz
kızlarrr size iyi geceler demeye geldim
sınav var malum mart sonunda, etütler,denemeler derken 8'de işten çıktım.gelene dek 9'u geçti saat.haşatım çıkmışiyi misinizzzzzzz
benim hiç umudum kalmadı güzelim ya hastalanıcakmışım gibi hissediyorum artıkzaten hiç bebiş varmış gibi gelmiyo:26: bu arada sen kan tahlili içinmi gidiyosun doktora neden gidiyosun senin varmı akıntın yada hiç belirtin? inşallah güzel haberlerle gelirsin yarın...
aynı anda yazmışızuyuma hazırlığı yapıyorum ya, eve çok geç geldik, mecbur yemeği dışarıda yedim o saaatten sonra hazırlayacak halim yoktu...şimdi ölüyorum ve yarın kalkış 5.45
ahh ya yormayıp ne yapayımmmbiz iyiyiz sedacım sen nasılsın ikinizde iyisinizzdir inşallah fazla yorma kendini canım ya...
iyidir galiba bebiş bilmiyorum ki...belirtilere takmadan bekleyiiiinnn o kadar dedim,takmayın ki gelsin bebikleriyi geceler canim
iyyiz cok sükür... yani belirtilerle kafayi siyirmak üzereyizde birazcikk
sende bayaa yorulmussundur cnm ya
bebisimiz nasill
yok canim ya benim 1 sene doldugu icin gidiyorum cocuk olmuyo diye...
belirti olarak bi akintim var canim.. hayirlisi olsun hepimiz icin yaa
ayyy inşallah hamilesindir canımda hiçbirşeye gerek kalmaz burda okumuştum birisi yazmış 1 veya 2 yıldır korunmuyoruz ama bebeğimiz olmuyo diye doktora gitmişler doktor bakmış ee sen hamilesin demiş inşallah aynı şey senin içinde gerçekleşir canım yarın mutlaka bildir bize hadi inşallah vardır bebiş:)
iyi yapmissin canim ya bide okadar yorulduktan sonra yemekmi yapicaktin
bugün bi güzel yat dinlen sen iyice uykunu al tamammiiii
ahh ya yormayıp ne yapayımmmkredimi 6. aydan sonrasında kullanayım diyorum.malum yaz,izmir,nem,sıcak...şimdi ne iş verirlerse yapıyorum
iyidir galiba bebiş bilmiyorum ki...belirtilere takmadan bekleyiiiinnn o kadar dedim,takmayın ki gelsin bebikler
ben kaçar kızlar uykum geldi yarın akşam görüşürüz iyi geceler:79::79::79::79::79::79::79:
celine
ebrumm
ben çufçufluyorum...5 saat uyuyayım bari
çookk öptüm:80::79::80::79::80::79:
acıcık bana dokun gel,ben 8.gün yapmıştım testiselam topik nabersiniz yaa kızlar günüm yaklaştıkça yine belirti falan bakmaya başladım ya( aslında ben aramıyorum kasıklarımda minik minik batmalar var hafif hafif tabi ben hemen acaba diyorum ya uffffff ben ne zaman unutucam bunu ya istiyorumki bi bakayım aaaa adetim 2-3 gün gecikmiş olsun ve test yapayım ufff ne zaman görücem ben böyle günleri acaba....
hoşbulduk canım iyiyim sen nasılsın şimdi muhteşem yüzyılı izledim hürrem 2. ye hamile bu ne ya ben fikri aklımdan atayım diyorum hep karşıma çıkıyo daha ilk bebeği minnacık ne çabuk hamile kaldı yine biz burda çabalayalım duralım((
günaydınnnnnnnnnnnnnn
Ebrucumm doktora gıtcektın bugun gelır gelmez haberdar et meraktayım canımm:26::26:
günaydın topaççç
acıcık bana dokun gel,ben 8.gün yapmıştım testi
biliyorum bilmezmiyim hiç senin yerine biz ölmüştük meraktan ama canım ben test yapmak istemiyorum zaten bu ay söz verdim kendime hiç yapasımda yok zaten kırmızılar geldi gelicek en erken 7 veya 8 mart yaparım testi tabi gelmezse ama gelicek diyorum ben:))
ya o kadın yeni doğurmadı mı? yuh artık
günaydınnnnnnnnnnnnnn
ebrucumm doktora gıtcektın bugun gelır gelmez haberdar et meraktayım canımm:26::26:
slm canimmmmmmm nasilsinn
iyiyim bebiim,kahvaltımı yaptım,eşimi gönderdim,dolaşıyom kk da,,,,
sende ne var ne yokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?