Aralık ayı kankalarının hamileleri ve hamile olmayı bekleyenleri ile yola devam...

kızlarrr size iyi geceler demeye geldim
sınav var malum mart sonunda, etütler,denemeler derken 8'de işten çıktım.gelene dek 9'u geçti saat.haşatım çıkmışiyi misinizzzzzzz

iyi geceler canim
iyyiz cok sükür... yani belirtilerle kafayi siyirmak üzereyizde birazcikk

sende bayaa yorulmussundur cnm ya
bebisimiz nasill

yok canim ya benim 1 sene doldugu icin gidiyorum cocuk olmuyo diye...
belirti olarak bi akintim var canim.. hayirlisi olsun hepimiz icin yaa

aynı anda yazmışızuyuma hazırlığı yapıyorum ya, eve çok geç geldik, mecbur yemeği dışarıda yedim o saaatten sonra hazırlayacak halim yoktu...şimdi ölüyorum ve yarın kalkış 5.45

iyi yapmissin canim ya bide okadar yorulduktan sonra yemekmi yapicaktin
bugün bi güzel yat dinlen sen iyice uykunu al tamammiiii

biz iyiyiz sedacım sen nasılsın ikinizde iyisinizzdir inşallah fazla yorma kendini canım ya...
ahh ya yormayıp ne yapayımmmkredimi 6. aydan sonrasında kullanayım diyorum.malum yaz,izmir,nem,sıcak...şimdi ne iş verirlerse yapıyorum
iyi geceler canim
iyyiz cok sükür... yani belirtilerle kafayi siyirmak üzereyizde birazcikk

sende bayaa yorulmussundur cnm ya
bebisimiz nasill
iyidir galiba bebiş bilmiyorum ki...belirtilere takmadan bekleyiiiinnn o kadar dedim,takmayın ki gelsin bebikler

evet canım bencede iyi yapmışsın ne uğraşçaksın bide yemekle yorma ama kendini bu kadar ebrunun da dediği gibi biranönce yat dinlen uykunu al güzelim

ee ekmek parasi Sedam ama sen yinede dikkatli ol fazla yorma kendiniii

yaa ama takmamak mümkün degil canim yaa adet günleri yaklastikca bizde strese giriyoruz ister istemezz :18::18:

günaydın topaççç
acıcık bana dokun gel,ben 8.gün yapmıştım testi

ya o kadın yeni doğurmadı mı? yuh artık

günaydınnnnnnnnnnnnnn

ebrucumm doktora gıtcektın bugun gelır gelmez haberdar et meraktayım canımm:26::26:

evet canım yeni doğurdu ama yine hamile ya gıcık oldum valla :95::95::95::95:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…