- Konu Sahibi yercekimli karanfil
-
- #1.521
offfffffffff misafirim geldi.
Çıkıyorum ben kızlarrrr
bıktım artık bıktım valllaaaaaa
aslında üzülmüyodum ama şimdi ne bileyim hem üzülüyorum hemde üzülmüyo gibiyim bir yandan normal diyorum bir yandanda 4 denemede boşa çıktı diyorum düşünüyorum neden diye ufff karmakarışık kafam
ben geldiimmmmmmm
esraaa ne misari ya,çat kapııı hiç sevmem!
celine, vardır bunun da bir hayrı, bu aya inşallah canım.ben her regl oluşumda ağlama krizi yaşardım,ki her ay regl olamazdım zaten.dualarım inanın sizlerle.
aslında üzülmüyodum ama şimdi ne bileyim hem üzülüyorum hemde üzülmüyo gibiyim bir yandan normal diyorum bir yandanda 4 denemede boşa çıktı diyorum düşünüyorum neden diye ufff karmakarışık kafam
evet canım bende hep kendime aynı şeyi söylüyorum vardır bir hayır gelicek ama zamanı var demekki diyorum ama bi yandanda artık olsun istiyorum bide neden olmuyoki acaba diyorum sadece stresmi gün olarak kaçırma gibi bişey olduğunu zannetmiyorum çünkü gün aşırı çalıştık..... bugün çörek otu bal tarçın kürüne başladım belki yumurta fazla büyümüyodur ne bileyim olabilir kocişede keçiboynuzu pekmezi alı içiricem bakalım bide böyle deneyelim:)
çörek otu bir mucize zaten, tarçın ve bal da öyle. yap tabii. ee topaçta denendi ve olumlu sonuç da alındı o halde keçiboynuzuna da yükleninama moral bozmak yokkkkk sakın karamsar olma, stres yumurtalıkları çok etkiliyor. ilişki anında bu defa tutsun diye uğraşma, allahım hayırlıysa ver de . çünkü olacak olan oluyor. inşallah tez zamanda kısmet olsun.en hayırlısı gelsin.
benim çıkmam lazımmmmalum dershanedeyim ve öğretmenler odası dolmaya başladı
görüşürüz:79::80::79::80::79:
slm herkezeeee
slm ebrucum hoşgeldin nasılsın?
iyyim canim...daha yeni kalktim kafam yerinde degil
birinin kahve yapmasini bekliyorum sen yaparmisin
bu arada sen nasilsin
iyiyim bende canım gel benimde canım istedi kahve yaparım beraber içeriz bende geç kalktım bugün gerçi uyumuyodum sadece yatıyodum karnım çok ağrıdı da yeni yeni geçiyo kalkamadım yataktan
ay gelirim ne güzel olur valla
adet sancisi gibiside yok hee insan maaf oluyo, bende herzaman degil ama bazen coookk siddetli olur hatta artik agrilardan kendimi öldüresim bile gelir o derecede yani
aynen canım valla yataktan zarla zorla kalkıp kendime birşeyler hazırladım sıcak su yaptım allahtan rahatlattı biraz her yer heryerdeydi birazcık onları toparladım şimdi evinde süpürülmesi ve toz alınması lazım ama o kadar gücüm yok valla :44::44:
ebrucum inşallah senin kırmızılar gelmez güzelim bu ay hamilesindir hamilelerimiz çoğalsın artıkta umutlarımızı yitirmeyelim dimi
benimde ev süpürülecek daha ama bi uyusukluk var üzerimde daha kendime gelemedim sanirim
insallah cnm ama kirmizilar gelirse hic sasirmicam cok alistim artik.. gelmezsede stresten gelmez herhalde
hepimizin hakkinda hayirlisi olsun
adetimin 3. günü doktora gidip kan vericem ondan sonra belli olucakmis kanda ne var ne yok diye insallah bi sorun cikmaz gerci cikarsada üzülmicem hic yoktan tedavi falan olurum bakalim hayirlisi
hayırlısı canım inşallah ya bence biz çok takıyoruz vede herşeyi çok biliyoruz ondan olmuyo gibime geliyor vardır bi zamanı ne zaman takmıycaz o zaman pat diye gelicek bebişlerimiz mesela yazın daha çok gezicez unutucaz şimdi hep evdeyiz hep aklımızda bu var bence yazın hamilelerimiz artıcak bak görürsün:82::82::82::82::82::118::118::118::118::118::124::124::124::124::124:
insallah canim yaa... ama gercektende öyle bencede cok takiyoruz strese giriyoruz ama isteyince pat diyede olmuyoki iste... herseyin bi zamani var en hayirli zamanda gelsin bebislerimizzz
bide artik yazda gelse yaa ösledimmmm günesi sicagi artik kafa dagitmak icinde biraz gezmek tozmak istiyoruuuuummmmmmm
aynen canım bende özledim valla yazı ama geliyo artık hatta bugün hava yaz gibi süper güneşli kuşlar cıvıldıyo misss gibi gezmek vardı şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?