Aralık ayı kankalarının hamileleri ve hamile olmayı bekleyenleri ile yola devam...

ben geldiimmmmmmm
esraaa ne misari ya,çat kapııı hiç sevmem!
celine, vardır bunun da bir hayrı, bu aya inşallah canım.ben her regl oluşumda ağlama krizi yaşardım,ki her ay regl olamazdım zaten.dualarım inanın sizlerle.

canım benim, 4 deneme daha, bu kadar çabuk bozma moralini, 1 yıl dolmadan dr bile müdahale etmiyor.moralini bozarsan hiç gelez bebişler. içini ferah tut, allaha havale et,en iyi zamanı o biliyor inan.

evet canım bende hep kendime aynı şeyi söylüyorum vardır bir hayır gelicek ama zamanı var demekki diyorum ama bi yandanda artık olsun istiyorum bide neden olmuyoki acaba diyorum sadece stresmi gün olarak kaçırma gibi bişey olduğunu zannetmiyorum çünkü gün aşırı çalıştık..... bugün çörek otu bal tarçın kürüne başladım belki yumurta fazla büyümüyodur ne bileyim olabilir kocişede keçiboynuzu pekmezi alı içiricem bakalım bide böyle deneyelim:)

çörek otu bir mucize zaten, tarçın ve bal da öyle. yap tabii. ee topaçta denendi ve olumlu sonuç da alındı o halde keçiboynuzuna da yükleninama moral bozmak yokkkkksakın karamsar olma, stres yumurtalıkları çok etkiliyor. ilişki anında bu defa tutsun diye uğraşma, allahım hayırlıysa ver de . çünkü olacak olan oluyor. inşallah tez zamanda kısmet olsun.en hayırlısı gelsin.

burda okudum bende başka bir topikte deneyenler olmuş ve birçoğuda hamile kalmış bizim topiktede yapan oldumu bilmiyorum ama evet bu sefer hiç öyle uğraşmıycam hayırlıysa ver diycem ve hatta öyle ayaklarımı dikip yatmıcam sabaha kadar biraz yatıcam bir 10dk falan sonra kalkıp yıkanıcam zaten tutacağı varsa tutar birkaç kişi var tanıdıklar konuşuyoruzda hiç öyle yatıp ayak dikme falan yapmamışlar hemen duşlarını almışlar kalkıp sonuç hepsinin çocuğu var hemde evlenir evlenmez olmuş hepsinin

iyyim canim...daha yeni kalktim kafam yerinde degil
birinin kahve yapmasini bekliyorum sen yaparmisin

bu arada sen nasilsin

iyiyim bende canım gel benimde canım istedi kahve yaparım beraber içeriz bende geç kalktım bugün gerçi uyumuyodum sadece yatıyodum karnım çok ağrıdı da yeni yeni geçiyo kalkamadım yataktan

iyiyim bende canım gel benimde canım istedi kahve yaparım beraber içeriz bende geç kalktım bugün gerçi uyumuyodum sadece yatıyodum karnım çok ağrıdı da yeni yeni geçiyo kalkamadım yataktan

ay gelirim ne güzel olur valla

adet sancisi gibiside yok hee insan maaf oluyo, bende herzaman degil ama bazen coookk siddetli olur hatta artik agrilardan kendimi öldüresim bile gelir o derecede yani

Son düzenleme:
ay gelirim ne güzel olur valla

adet sancisi gibiside yok hee insan maaf oluyo, bende herzaman degil ama bazen coookk siddetli olur hatta artik agrilardan kendimi öldüresim bile gelir o derecede yani

aynen canım valla yataktan zarla zorla kalkıp kendime birşeyler hazırladım sıcak su yaptım allahtan rahatlattı biraz her yer heryerdeydi birazcık onları toparladım şimdi evinde süpürülmesi ve toz alınması lazım ama o kadar gücüm yok valla :44::44:
ebrucum inşallah senin kırmızılar gelmez güzelim bu ay hamilesindir hamilelerimiz çoğalsın artıkta umutlarımızı yitirmeyelim dimi

benimde ev süpürülecek daha ama bi uyusukluk var üzerimde daha kendime gelemedim sanirim

insallah cnm ama kirmizilar gelirse hic sasirmicam cok alistim artik.. gelmezsede stresten gelmez herhalde
hepimizin hakkinda hayirlisi olsun
adetimin 3. günü doktora gidip kan vericem ondan sonra belli olucakmis kanda ne var ne yok diye insallah bi sorun cikmaz gerci cikarsada üzülmicem hic yoktan tedavi falan olurum bakalim hayirlisi

hayırlısı canım inşallah ya bence biz çok takıyoruz vede herşeyi çok biliyoruz ondan olmuyo gibime geliyor vardır bi zamanı ne zaman takmıycaz o zaman pat diye gelicek bebişlerimiz mesela yazın daha çok gezicez unutucaz şimdi hep evdeyiz hep aklımızda bu var bence yazın hamilelerimiz artıcak bak görürsün :82::82::82::82::82::118::118::118::118::118::124::124::124::124::124:

insallah canim yaa... ama gercektende öyle bencede cok takiyoruz strese giriyoruz ama isteyince pat diyede olmuyoki iste... herseyin bi zamani var en hayirli zamanda gelsin bebislerimizzz
bide artik yazda gelse yaa ösledimmmm günesi sicagi artik kafa dagitmak icinde biraz gezmek tozmak istiyoruuuuummmmmmm

aynen canım bende özledim valla yazı ama geliyo artık hatta bugün hava yaz gibi süper güneşli kuşlar cıvıldıyo misss gibi gezmek vardı şimdi

aynen canım bende özledim valla yazı ama geliyo artık hatta bugün hava yaz gibi süper güneşli kuşlar cıvıldıyo misss gibi gezmek vardı şimdi

evt cnm burdada öylee
benimde canim gezmek istiyoo :131::131:

yaa bu kizlar nerde yaaa kizzzzzzzllllllaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr gelin artiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…