- Konu Sahibi yercekimli karanfil
-
- #1.541
evt cnm burdada öylee
benimde canim gezmek istiyoo :131::131:
yaa bu kizlar nerde yaaakizzzzzzzllllllaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr gelin artiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkk
evet uğramıyo artık kimse esranın misafiri geldi sedada dersanede diğer kızları bilemiyorum valla ama kimse uğramıyo buraya
hamile kalinca ugrarlar ama sonra yine kaybolurlar eee ne demisler dereyi gecene kadar
cok kötüyüm demi
ama napim ölee.... bundan sonrada kimseyi beklemiyorum artik
gelen gelir giden giderherkez kendi bilirr hııhhhh [/QUOT
kader deece nerde onlarda yok bende girmicem artık küstüm
yeni liste yapmak lazım tabi ben hastalandım ya hemen liste diyorumbenim bat 31 mart yada 1 nisan esraya uğurlu geldi bu topik kız topiği açtı hamile kaldı bizdemi birer topik açsak
benimde bat 5 nisanmiydi neydi ama tabi eger 8 martta adet olursam
her ay 1 hamilemiz cikiyordu subat ayinda hic hamilemiz cikmadiiiii :26:
insallah bu ay bari cikar yaaa
inşallah çıkar canım hatta inşallah mart hamilemiz sen olursun:) kahve yaptım ohhhh k eyif yapayım azıcık hadi gel beraber içelim
hehe insallah canim ya ama insallah 1den fazla hamis haberi aliriz bu ay
kahveye hayir demem valla hemen geliyorum
yaa bide fazla umudumda kalmadi tek umudum akintimdio da yok simdi kuru dönemim basladi herhalde offff bak yine strese girdim...
Gurbet ellerinde garibim şimdi
Sevda çöllerinde susuzum şimdi
Kadere, tarihe dargınım şimdi
Gençliğimi verin almayın yıllar
Beni yerden yere vurmayın yıllar
Evvelce ümitler bana gülerdi
Başımda belirtilerin yelleri eserdi
Dost bildiğim herkes beni severdi
Gençliğimi verin almayın yıllar
Durun ümitlerim etmeyin durun
Evvelce mutluydum maziye sorun
Günahım ne ise zincire vurun
aaaaaaaa ebrucum umutsuzluk yok ağlamak sızlamak hiçççç ama hiççç yok bu ayda yoksa yok napalım şekerim bak bana dün adet oldum ama üzülmüyorum herşeyde bir hayır vardır güzelim belkide bebiklerimiz 2012 de gelmek istiyordur nerden biliyorsun bekliycez takmıycaz stres yapmıycaz ve sonunda gelicek bebişlerimiz güzel günleri düşün hamile olduğumuzu haber vericez birbirimize sonra cinsiyeti öğrenicez sonrada isim arıycaz bu gelicek günleri düşün canım sıkma canını inşallah vardır ama yoksada yok üzülmek yok tamam mı?
neeee 2012 demi nnaaayyiiirr nnollaamaazzz:84:
hehe tabikide herseyin hayirlisi olsun insallah Rabbim ne zaman isterse ozaman göndersin meleklerimizi bizee
insallah dedigin olur canim ya... sonra bide dogum öykülerimizide yazariz burda
canım 2012 derken bebeğin doğum tarihi olarak dedim ben hamile kalmak için demedim inşallah Allahım bekletmez o zamana kadar inşallah önümüzdeki bikaç ay içinde hamile kalırız hepimiz Allah isteyen herkese versin inşallah
haa.. insallah cnm ya insallah bekletmez ozamana kadar
aminn insallah Allah kimseyi cocuksuzlukla sinamasin
yaa beklemek okadar zorki hele adet günleri yakaslinca zaman sanki hic gecmek bilmiyor
senin yanilmiyorsam 4 ay olmus benim 1 sene ve 2 ay olduherseferindede sonu hüsran oldu
her ay yeni umutla basliyoruz ama gözyasiyla bitiriyoruz Allaha sükür benim yine 1 sene daha fazla bekleyenlerde var Allah onlara sabir versin... isteyince ve olmadimi insan cok üzülüyor
bazen keske bu forumu hamile kaldiktan sonra keşfetseydim diyorum :)
simdi okadar cok sey biliyorumki her seferinde bunlari kendimde ariyorum e bu seferde biiir sürü strese giriyorum offf... Allah bize akil fikir versin :))))
canım benim ya o kadar iyi anlıyorumki seni bekleyiş çok zor biliyorum ama sabır canım doktora gittinmi hiç herhangibişey dedimi yani ne bileyim yumurta takibi falan yaptırsan kimininde süt hormonları falan fazla çalışıyomuş ilaç veriyomuş doktor sonra hemen hamile kalıyolarmış bende düşünüyorum böyle şeyler acaba gitsemmi diyorum doktora ama doktorlarda 1 yıl olmadan bişey demiyormuş denemeye devam diyormuş ondan kararsızım gidip gitmemekte eşimde diyo valla bana hiç deme sperm sayımı falan diyo daha çok erken hayatta gitmem diyo gerçi ben zaten kendim için istiyorum yani belki stresten yumurta büyümüyodur çatlamıyodur falan diye... bende katılıyorum sana canım keşke hamile kaldıktan sonra keşfetseydim bu siteyi hatta hiçbirşey bilmeseydim bu konuda cahil olsaydım öyle oldumu çok dha iyi valla bilmeyenler pat diye hamile kalıyorlar hiç çaba sarf etmeden :26::26::26::26::26:
doktora gittim canim.. ilk bebek düsünmeye basladigimizda gitmistik muayne etti hersey tamam dedi
ondan sonra 1 sene bekledim bende... dün gittim iste 1 senedir olmuyor diye... doktor adetinin 3. günü gel kan ver dedi... 3 hafta sonra belli olucakmis kanda.. bir sorun varmi yokmu diye eger yoksa bu sefer esime bakicaklar... urolojiye yönlendireceklermis sperm testi icin kadin biraz olumlu konustu herseyin tedavisi var dedi...
seninde bence simdiden gitmen gerekiyo canim hic yoktan bi alttan muayne etsin hersey tamam derse calismalara devam edersin 1 senede olmazsa yine gidersin insallah hic bir sorun cikmaz cnm ya...
yada 6. aya kadar bekle öyle git 6 aydir olmuyor diye gerci sen bilirsin ama yinede bi kontrol olmak gerekiyo...
süt hormonlari dedigin galiba prolaktin.. evet prolaktin gebe kalmayi zorlastiriyormus insallah bu bizde yoktur ya :18:
inşallah bişey çıkmaz canım yada kolay çözümü olan bişeydir bakalım olmadı bende gidicem baksın bakalım bi en azından bişey varsada erken gidilmiş olur demi en azından yoksad içimiz rahatlar biraz oluruna bırakırız
ebrucum hadi ben kaçtım güzelim hazır karnımın ağrısı geçti evi süpüreyim toz alayım akşam biri falan gelirse panik olmayayım sonrada yemeğe girişirim sonra görüşürüz canım öptümmm
hayırdır ebru kim bu dereyi geçene kadarcılar?:44:hamile kalinca ugrarlar ama sonra yine kaybolurlar eee ne demisler dereyi gecene kadar
cok kötüyüm demi
gelen gelir giden giderherkez kendi bilirr hııhhhh
hamile kalinca ugrarlar ama sonra yine kaybolurlar eee ne demisler dereyi gecene kadar
cok kötüyüm demi
gelen gelir giden giderherkez kendi bilirr hııhhhh [/QUOT
celine ben çalışıyorum ve bu ara yogun işler..ha deyince giremediğim oluyo yani yanlış anlaşılmasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?