Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bu arada kimse bana bişi yazmamış üzüldümmafoldumben

canım sağol yazdıkların için bende erken diye yaptırmıycam zaten regl olucak gibi karnım çok ağrıyor fortel diye bir idraa testi varmış reglden bir hafta önce belli oluyormuş internettede araştırdım %99 BELLİ OLUYOR DİYOR NE KADAR DOĞRU BİLMİYORUM kullanan var mı acaba allahım inşallah adetin geçer ve inşallah hamile olduğunu öğrenirsin :CüvCüv:

kızlar malesef negatif mafoldumben

cnm benim hayırlısı olsun , 2 gün önce bende aynı sonuçla karşılştığımda çok üzülmüştüm ama şükür çok iyiyim geride kalanı unutup önümüzdekine odaklandığımızda daha kolay oluyor şimdi olmamasına değilde tekrar tedaviye başladığında herşeyin güzel olacağı düşüncesine alıştır kendini işllh bir dahaki sefere olucak tatlım ......

arkadaşım hemen umutsuzluğa kapılma erken hamilelik belirtilerinde kasık ağrısı vs vardır aynı adet olacakmış gibi olur hep çok karşılaştım bununla ben

kızlar malesef negatif mafoldumben

bende üzüldüm canım benim maalesef yalnı zbu topikte hala hamiş kalan yok bişliler eksik arkadaşlar bizim topikte maşallah allah saysısnı arttırsın 3 ayda 4 hamile var ve çoğu çok zor sebepleri olan ama kendiliğinden kalan kişler bunlar hele bir tanesinin tüpleri tıkalıydı ev laporoskopi ile açılmadı bile 500 yasin okutturdu meryem süreleri fetih süreleri vs ben duaların gücüne inanıyorum bu arkadaşa dr tüp bebekten başka şans tanımıyordu bile düşünün bakın ben çevremde herkesten istiyorum bende kuran okumayı bilmiyorum ama çevremden istiyorum lütfen 4444 tefriciye olabilir 41 meryem 41 yasin olabilir bunları yapın ve inanın umudunuz büyük olsun birde eşlerinin sperm morfolojisine çok dikkat etsin herkes bu şekilde aşılama yaptırmayın derim yani morfoloji iyi ise yaptırın boşa kürek çekmeyelim ama herşeyden önce dua ne olur çünki herkesin hamile kalamsını istiyorum burdaki herkesin

AŞILAMA TAHLıL TARıHLERıMıZ(HADı HAYIRLISIIIIIIIIIIIIIIIIII..........:Saruboceq:...:ecrin_bebek:.)
magic box..............2 ocak 2010 ..................:teselli:
sheta.....................2 ocak 2010 ...................:teselli:
gülücem..................2 ocak 2010 .................:teselli:
tentation..................4 ocak 2010 .................:teselli:
damla81...................4 ocak 2010 ................:teselli:
güzel_akçay............5 ocak 2010 .................:teselli:
Humis.....................5 ocak 2010 .................:teselli:
dyd.........................5 ocak 2010 ..................:teselli:
umut9....................7 ocak 2010 .................:teselli:
nelke......................7 ocak 2010 ..................:teselli:
grb4.......................7 ocak 2010 ...................:teselli:
kardelen82f.............7 ocak 2010 ...................:teselli:
berkal......................8 ocak 2010 .................:teselli:
gündogmadan.........11 ocak 2010..................:teselli:
ozceliksena............11 ocak 2010..................:teselli:
jenefer1983............11 ocak 2010 ..................:teselli:
akrep83................16 ocak 2010 ...................:teselli:

AŞILAMAYI BEKLEYENLER :hulya:
iipek34...................?????? 2010
kumsal..................????? 2010
yasimur.................???? 2010
Kuzunaz.............???? 2010

Son düzenleme:
kızlar durudamlayı da silcem bukadra geçti yazmadı galiba o da negatif...

kuzunazcım niye silelim ki kuşum aralık yazıyo ama olsun devam ederiz biz...

ayrıca hiç üzülme 14. gün olsa da sonuçta 10 mm geçince problem yok erken ya da geç farketmez...

kızlar durudamlayı da silcem bukadra geçti yazmadı galiba o da negatif...

senacığım hoşgeldin inşallah senden pozitif sonuç alırız bu arada benim aşılamam ocağın 4 ü yada 5 inde olabilecek gibi dedi dr um o yüzden bende listeden çıkmalımıyım sence ocağa kalıyorum çünki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…