- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
- #2.801
ay hadi bakalım senden umutluyum ben inşallah sonucun güzel çıkarda burda bizlere bayram sevinci yaşatırsın
ay hadi bakalım senden umutluyum ben inşallah sonucun güzel çıkarda burda bizlere bayram sevinci yaşatırsın
inşallah güzel haberlerle gel tatlım...bizlere de umut ol...
slm kıslar ben pko luyum bugün 14. gününm ve yumurtalarımın biri 14 biri 16,5 mm olabildi ancak aslında arkadan gelen çok yumurta var dedi dr o yüzden ilacı pazar günnden beri kesti yavaş büyümesini istiyormuş cumartesi tekrar gideceğim muhtemelen pazartesi salı aşılaman olabilir dedi senağlama çok mu gecikti yumurtalarım büyümekte sizce bi sakıncası olabilirmi bu arada benim aşılamam aralık ayını aştı ocağa kaldı nasıl olacak kıslar listeden çıkmalımıyım sizce mafoldumbenmafoldumben
bu arada kimse bana bişi yazmamış üzüldümmafoldumben
kızlar malesef negatif mafoldumben
canım hiç boşuna test yapma ben yaptım..tabiki çıkmadıçok erken daha..eğer yapacaksan kan testi yap.ama idrar çıkmaz sanırım daha...ben yaptım çıkmadı ama moralim bozulmadı..çünkü biliyorum ki erken..varsa bile çıkmamıştır..ben artık adetimi bekliycem..gelmezse yine bi test yaparım:)
canım benim üzülme benimde negatif galiba çünkü karnım çok ağrrıyor regl olucak gibi daha test yaptırmadım ama zaten doktorum hiç ümitli değildi allahım mutlaka bir gün bizi anne yapıcak sabırla bekliycez dualarım seninle
kızlar durudamlayı da silcem bukadra geçti yazmadı galiba o da negatif...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?