- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
- #2.821
kuzunazcım niye silelim ki kuşum aralık yazıyo ama olsun devam ederiz biz...
ayrıca hiç üzülme 14. gün olsa da sonuçta 10 mm geçince problem yok erken ya da geç farketmez...
ya yüreğime su serptin senacığım allahta sana pozitif sonuçla yüreğine su serpsin yani büyür öyle kalmaz değilmi ?
yok kuşum doktorlar da der ya 10 mmi geçince sorun yok diye...büyümemesi çok küçük bi ihtşmal neredeyse imkansız...bak sancux mu bugull mu 10 kutu iğne kullandım demiş herkesin bünyesi aynı değil işte ben 3 kutuyla büyüttüm mesela..önemli olan günü değil büyümesi...a.s.
arkadaşım hemen umutsuzluğa kapılma erken hamilelik belirtilerinde kasık ağrısı vs vardır aynı adet olacakmış gibi olur hep çok karşılaştım bununla ben
hoşbulduk kızlar iyiyim ben işte nolsun...okullar kapanıyo ya...sınav not derken meşgulüm evet...bu arada ehliyet sınav soruları yayınlandı cevaplarıma baktım 120 soruda 11 yanlışım var sadec kızlar geçtim diyebilirim şimdiden...inşallah testim de pozitif olursa dünyalar benim olacak...
ağzını öpüyim ahhhhhhhhhhh keşki dediğin olsa çok korkuyorum yedi senedir hep umutsuzluk hep umutsuzluk o yüzden bıktımÇok üzgünüm çoook
umutsuzluk yokkk çünki rabbimiz var evet çok zor ama umudumuz ondan olmalı canım sana kısaca bişi anlatayım (bir gün hz. musa sahabelerine vaaz verirken yandaşlarından biri daha doğrusu karı koca çıkıp soruyorya musa Allah (C.C) ile konuşurmusun bizim bu zmana kadar çocuğumuz olmadı Allah (C.C) e sorarmısın bizim çocuğumuz olacak mı neyse kısacası Musa konuşuyor soruyor Allah (C.C) diyorki ya Musa söle onlara hiç bir zaman döl tutmayacaklar ve Musa bunu çifte anlatıyor boyunları bükük kabul edip dönüyorlar aradan 5 yıl kadar geçiyor yine böyle bir toplantıda Musa bir bakıyor bu çift yanlarında 4 yaşlarında bir çocukla toplantıda vs. sonra Musa Allah (C.C) ile konuşuyor yarabbi hani sen bana bu çift hiç bir zaman döl tutmayacak demiştin ama onların çocuğu olmuş diyor Allah (C.C) de diyorki evet ya Musa ben sana öle dedim gerçektende onlarında alın yazısında bir evlat sahibi olmak yoktu ama onlar buna rağmen bunu bile bile benden ümitlerini kesmediler isyan etmediler dua ettiler bende verdim diyor)
allah razı olsun bu bilgin için allahta senin gönlüne göre versin inşallah dua edip beklemek gerekiyor allahım ne zaman izin verirse o zaman olucak
canım sağol yazdıkların için bende erken diye yaptırmıycam zaten regl olucak gibi karnım çok ağrıyor fortel diye bir idraa testi varmış reglden bir hafta önce belli oluyormuş internettede araştırdım %99 BELLİ OLUYOR DİYOR NE KADAR DOĞRU BİLMİYORUM kullanan var mı acaba allahım inşallah adetin geçer ve inşallah hamile olduğunu öğrenirsin :CüvCüv:
hoşbulduk kızlar iyiyim ben işte nolsun...okullar kapanıyo ya...sınav not derken meşgulüm evet...bu arada ehliyet sınav soruları yayınlandı cevaplarıma baktım 120 soruda 11 yanlışım var sadec kızlar geçtim diyebilirim şimdiden...inşallah testim de pozitif olursa dünyalar benim olacak...
inşallah segulcum......hayırlısı hakkımızda inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?