Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kuzunazcım niye silelim ki kuşum aralık yazıyo ama olsun devam ederiz biz...

ayrıca hiç üzülme 14. gün olsa da sonuçta 10 mm geçince problem yok erken ya da geç farketmez...

ya yüreğime su serptin senacığım allahta sana pozitif sonuçla yüreğine su serpsin yani büyür öyle kalmaz değilmi ?

hoşbulduk kızlar iyiyim ben işte nolsun...okullar kapanıyo ya...sınav not derken meşgulüm evet...bu arada ehliyet sınav soruları yayınlandı cevaplarıma baktım 120 soruda 11 yanlışım var sadec kızlar geçtim diyebilirim şimdiden...inşallah testim de pozitif olursa dünyalar benim olacak...

ya yüreğime su serptin senacığım allahta sana pozitif sonuçla yüreğine su serpsin yani büyür öyle kalmaz değilmi ?

yok kuşum doktorlar da der ya 10 mmi geçince sorun yok diye...büyümemesi çok küçük bi ihtşmal neredeyse imkansız...bak sancux mu bugull mu 10 kutu iğne kullandım demiş herkesin bünyesi aynı değil işte ben 3 kutuyla büyüttüm mesela..önemli olan günü değil büyümesi...a.s.

Son düzenleme:
sancuxum sen iyi misin kuşum;?iipek sen de hoşgelmişisn kuşum...kızlar benim de içimde tutmucak gibi bi his var yaaaaa.daha çok erken tabi ama içime öyle doğuyo allah korusun...mafoldumben

ama bende bir ker eklomen kullanıken 14. günümde 11 mm de kaldı sonra 1-2 gün bekledik büyümedi kaldı öle gerçi bu sefer her kontrolde ilerliyor ama

klomenle benim de büyümüyo canım 11 bile olmadı benim...iğneyle büyüyo...

cnm tebrik ediyorum sınav için işllh test sonucuda istediğimiz gibi pozitif olucak olumsuz düşünme bence allahım işllh sana sağlıklı nur topu gibi bir bebiş verecek tatlım...

ağzını öpüyim ahhhhhhhhhhh keşki dediğin olsa çok korkuyorum yedi senedir hep umutsuzluk hep umutsuzluk o yüzden bıktımÇok üzgünüm çoook

umutsuzluk yokkk çünki rabbimiz var evet çok zor ama umudumuz ondan olmalı canım sana kısaca bişi anlatayım (bir gün hz. musa sahabelerine vaaz verirken yandaşlarından biri daha doğrusu karı koca çıkıp soruyorya musa Allah (C.C) ile konuşurmusun bizim bu zmana kadar çocuğumuz olmadı Allah (C.C) e sorarmısın bizim çocuğumuz olacak mı neyse kısacası Musa konuşuyor soruyor Allah (C.C) diyorki ya Musa söle onlara hiç bir zaman döl tutmayacaklar ve Musa bunu çifte anlatıyor boyunları bükük kabul edip dönüyorlar aradan 5 yıl kadar geçiyor yine böyle bir toplantıda Musa bir bakıyor bu çift yanlarında 4 yaşlarında bir çocukla toplantıda vs. sonra Musa Allah (C.C) ile konuşuyor yarabbi hani sen bana bu çift hiç bir zaman döl tutmayacak demiştin ama onların çocuğu olmuş diyor Allah (C.C) de diyorki evet ya Musa ben sana öle dedim gerçektende onlarında alın yazısında bir evlat sahibi olmak yoktu ama onlar buna rağmen bunu bile bile benden ümitlerini kesmediler isyan etmediler dua ettiler bende verdim diyor)

yani anlatmak istediğim buna benzer hikayeler rivayetler çok duyuyorum ama anlatılmak isteenne aynı rabbimizden ümidi kesmemek çok önemli o isterse alınyazımızı bile değiştirebilir yeterki canı gönülden dua edelim

allah razı olsun bu bilgin için allahta senin gönlüne göre versin inşallah dua edip beklemek gerekiyor allahım ne zaman izin verirse o zaman olucak

allah razı olsun bu bilgin için allahta senin gönlüne göre versin inşallah dua edip beklemek gerekiyor allahım ne zaman izin verirse o zaman olucak

ne demek canım ne yaptımki yine söylüyorum canım 41 yasin hatat kuran kurslarından rica et herkes birer okusa 500 yasin bile okur onlar 4444 tefriciye eğer evdeysen 1 haftada kendin okursun 4444 ü 41 meryem fetih süresi bunlar önemli dualr özellikle evlat sahibi olmak için birde ya musavvir ya bari ya halik diye tesbih çekebilirsin mesela her birinden günde bir tesbih yani 100 adet çekebilirsin bu allahın yaratan kusursuz var eden anlamında isimleridir buda evlat sahibi olmak için zikredilir bakın görün mucizeyi o zaman canım inşallah hepimiz hamile kalırız liste uzun daha önümüzde günler var elbet hamişler çıkacak sırayla

inşallah canım..fortele güvenme..ben inanmıyorum..bu kadar erken idrarda asla çıkmaz...eğer çok çok dayanamıosan kan testi yaptır derim...ama bekle bence..bişey kalmadı zaten...emin ol adetinin geldiğini görmek negatif sonuç görmekten daha az yaralar insanı...

ehliyetin şimdiden hayırlı olsun senacımm...birde aklına tutmayacaklarından felan bişey getirmee çünkünemm olacak allahın izniylee ozaman topiktekilere çay ısmarlarsın hı...
:içelim: yada dondii :icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…