- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
- #2.841
bende üzüldüm canım benim maalesef yalnı zbu topikte hala hamiş kalan yok bişliler eksik arkadaşlar bizim topikte maşallah allah saysısnı arttırsın 3 ayda 4 hamile var ve çoğu çok zor sebepleri olan ama kendiliğinden kalan kişler bunlar hele bir tanesinin tüpleri tıkalıydı ev laporoskopi ile açılmadı bile 500 yasin okutturdu meryem süreleri fetih süreleri vs ben duaların gücüne inanıyorum bu arkadaşa dr tüp bebekten başka şans tanımıyordu bile düşünün bakın ben çevremde herkesten istiyorum bende kuran okumayı bilmiyorum ama çevremden istiyorum lütfen 4444 tefriciye olabilir 41 meryem 41 yasin olabilir bunları yapın ve inanın umudunuz büyük olsun birde eşlerinin sperm morfolojisine çok dikkat etsin herkes bu şekilde aşılama yaptırmayın derim yani morfoloji iyi ise yaptırın boşa kürek çekmeyelim ama herşeyden önce dua ne olur çünki herkesin hamile kalamsını istiyorum burdaki herkesin
eminim cok yikiksin su an ama onumuzdeki gunler yeni umutlarla iyi olacaksin Insallah.kızlar malesef negatif mafoldumben
kızlar mrb..aşılama tedavisi oluyorum.gonal f kullanıyorum.bir de iki gündür cetrotide diye bir iğne vuruldum gonal f gibi göbekten.yumurtaların hepsi aynı boyutta olsun hemen çatlamasın diye..cuma aşılamam olacaktı.ama yumurtam çatlamak üzereymiş o yüzden yarın yapılacak..yumurtaların biri 15 diğeri de ona yakın.biraz küçük değilmi diye sordum,çatlamaya başladığı için mecburen aşılamam yapılmak durumundaymış.yarına kadar biraz daha büyür dediler.biraz daha beklenirse büyüsünler diye boşa gidermiş o kadar emek.dua edin lütfen.Allahım tüm zor işlerimizi kolaylaştırsın..
serpil abla nasılsın
arkadaşlar bugün7.günüm aşılama yaptıralı hala lekelenmeler oluyor.doktoruma sordum normal dedi ama benim aklıma yatmıyo dediği. çok stresliyim moralim bozuk
peki başka şikayetlerin varmı?benim kasığım ağrıyor,birde göğsümdekı koyu renklı yer daha bi genişledı şişti sankı
kızlar malesef negatif mafoldumben
bugulll sağol canım.. bu gece çatlatma iğnemi olcam.herşeyin hayırlısı[/QUasılama ne zaman
hım canım hayırlı olsun tedavin 15mm küçük gerçekten ama doıktorunun bi bildigi vardır 18mm olmasım lazım aşılama olmak içn araştır tabi
iyi akşamlar kızlaaar nasılsınız gülücem senin az kaldı son 2 gün ama listede serpil2507 göremedim
bugün benım 10 gunumdu dayanamadım ıdrar testı yaptım evde. tabıkı sonucu negatif cıktı.ama üzülmedım cünkü cok erken ne gatıf cıkması dogal.persembe gunu adet olmam gerekıyo normalde karnım agrıyor acaba adet ıcınmı agrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?