Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Allah nasip ettikten sonra bence de ne sorunumuz olursa olsun olur kizlar. ya da benim gb sebepsiz infertelite diyenlere bakin, yine de olmuyor iste olmayacksa. Allah hayirlisini versin, dulara ve Allah'a siginarak gecicek bu gunler, hepimiz anne olacagiz Allah'in izniyle.

kızlar malesef negatif mafoldumben
eminim cok yikiksin su an ama onumuzdeki gunler yeni umutlarla iyi olacaksin Insallah.
2010 sansla saglikla bebegini getirsin Insallah.

kızlar mrb..aşılama tedavisi oluyorum.gonal f kullanıyorum.bir de iki gündür cetrotide diye bir iğne vuruldum gonal f gibi göbekten.yumurtaların hepsi aynı boyutta olsun hemen çatlamasın diye..cuma aşılamam olacaktı.ama yumurtam çatlamak üzereymiş o yüzden yarın yapılacak..yumurtaların biri 15 diğeri de ona yakın.biraz küçük değilmi diye sordum,çatlamaya başladığı için mecburen aşılamam yapılmak durumundaymış.yarına kadar biraz daha büyür dediler.biraz daha beklenirse büyüsünler diye boşa gidermiş o kadar emek.dua edin lütfen.Allahım tüm zor işlerimizi kolaylaştırsın..

hım canım hayırlı olsun tedavin 15mm küçük gerçekten ama doıktorunun bi bildigi vardır 18mm olmasım lazım aşılama olmak içn araştır tabi

arkadaşlar bugün7.günüm aşılama yaptıralı hala lekelenmeler oluyor.doktoruma sordum normal dedi ama benim aklıma yatmıyo dediği. çok stresliyim moralim bozuk

peki başka şikayetlerin varmı?benim kasığım ağrıyor,birde göğsümdekı koyu renklı yer daha bi genişledı şişti sankı

bugün benım 10 gunumdu dayanamadım ıdrar testı yaptım evde. tabıkı sonucu negatif cıktı.ama üzülmedım cünkü cok erken ne gatıf cıkması dogal.persembe gunu adet olmam gerekıyo normalde karnım agrıyor acaba adet ıcınmı agrıyor

hım canım hayırlı olsun tedavin 15mm küçük gerçekten ama doıktorunun bi bildigi vardır 18mm olmasım lazım aşılama olmak içn araştır tabi

bende de yumurta 16 mmde yapildi asilama basta bana da olmaz gb gelmisti ama doktorum 16 mmde yumurta kesinlikle catlar dedi 15de catladigi bile olurmus ama en az 16 tercih edilirmis. inanmadim sonrada yabanci sitelerden okudum evet hepsi aynisini soyluyor sagolsun bizim turk doktorlar zahmet edip bu bilgiyi eklemiyor internete!!!!
senin 15 olduguna gore yarina kadar rahat 16 olur hic uzulme ayrica benim yumurtam catladi da 16da.
hayirlisi olsun.

iyi akşamlar kızlaaar nasılsınız gülücem senin az kaldı son 2 gün ama listede serpil2507 göremedim

evet canım 2 günüm kaldı ama ben galiba adet günümü bekliycem çünkü karnım çok ağrıyorgünüm gelmeden adet olucakmışım gibi geliyor seninde az kaldı allahım senin inşallah pozitif sonuç çıkar dualarım seninle kendine iyi bak:CüvCüv:

bende yapmak istedim test ama eşim beklememi istiyor benimde bugün 12.günüm bence sende keşkş idrar testi yerine kan testi yaptırsaydın boşuna moralini bozdun bence moralini hiç bozma çünkü bebeğin seninle :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…