Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
iyi akşamlar kızlaaar nasılsınız gülücem senin az kaldı son 2 gün ama listede serpil2507 göremedim

canım ben aralık 3 de aşılama yaptırmıştım 17 sinde negatif sonuçç aldım 18 de regl oldum bu ay beklemedeyim dr um şubatta 2.ciyi yapalım dedi ama ben şuan kararsızım canım o açıdasn listede yokum :)zemuszemus

selam kızlaar.serpilcim benimde 1. aşılama negatif bizde ara verdik bakalım.eşim keçi boynuzu kürüne başladı 3 ay kullanacak.1 ay sonra sperm tahlili yaptırım değişme var mı bakacaz ona göre devam edecezbizim sperm yıkamadan sonra %36 çıkmıştı birazdaha yükselse iyi olacak.keçi boynuzundan umutluyum deneyip hamile kalan arkadaşlar var.aynı aşılamadaki gibi ilişkiden sonra bacaklarımı kaldırıp yatacam inş. faydası olur.opuyorumnanaktan

HERKESE GÜNAYDIN YA KIZLAR BİŞEY SORUCAM SİZEDE AYNISI OLDUMU ÖĞRENMEK İSTİYORUM 2 SİNDE BELLİ OLACAK BENİM SONUÇ BU GECE KALKTIĞIMDA BAŞIM İNANILMAZ DÖNÜYORDU VE SABAHA DOĞRU MİĞDEM BULANMAYA BAŞLADI VE HALA DEVAM EDİYOR NEDEN KAYNAKLAIYORDUR ACABA BİLGİNİZ VAR MI?
İNSAN İSTER İSTEMEZ HERŞEYİ HAMİLEMİYİM DİYE YORUMLUYORkafamçokkarıştı

canım ben de bilemiyorum ama..inşallah inşallah hamilesindir de bizlere de umut olursun....

kızlar benim arkadaşım ilk hamileliği aşılama ile oldu pko liydi ikinciyi normal yolla kaldı.soğan kürü yapmış eşide keçi boynuzu kürüyapmış.şimdi 3 aylık hamile.ilişkiden sonra baya yatmış.inş. darısı başımıza.ALLAH hayırlısıyla hepimize nasip etsin AMıN.SAĞLICAKLA KALIIIIIIIN.

canım candycruzz yanlış hatırlamıyorsam senin idrar testinde çift çizgi görünmüştü değilmi bitanem olumsuz sonucu ne zaman aldın???birde sperm yıkamadan sonra canımm sayısımı %36 ,degerleri yazarmısın canım doktor bizimkinide iyi görmemişti bende keçi boynuzu kürü ve incir kürü yapıyorumda canımm..

GÜNAYDIN CANIM benim birsürü belirti oldu ama malesef tutmadı.neden bilmiyorum ya kendimizi fazla dinliyoruz yada ilaçların etkisi oluyor.benim gözlemlediğim birkere herkezde bir kasık ağrısı göğüs şişmesi acıması .benim göğüslerim aşırı şişmişti,başım dönüyodu,salça koktu bana,kasık ağrısı aşılamadan beri olmuştu.yaniii en iyisi rahat ol ve tahlili bekle derim ben yıpranma düşünerek vakit geçirecek şeyler yapabilirsin diye tavsiye edebilirim.

çok belirsizdi ve 10 dk sonra çıkmıştı ertesi günü kahverengi geldi şimdi tamamen adetliyim doktorumdan hiç memnun kalmadım zaten yıkamadan sonra yüksek demişti bu kürden sonra diyarbakıra gidecez inş.tüp bebek merkezine orası iyi dediler bir profösör tavsiye etti.inş..senin tutmuştur canım

yok canım ben negatifi 22 aralıkta aldım bu ayda doktor izin gününe denk geldiği için aşılamayı erteledik gelecek ay allah nasip ederse bende bu ay kürlerle ugraşıyım dedim inşallah senin tüp bebege benimde 2, aşılamaya gerek kalmadan olur allah nasip etsin bu guzel duyguyu

ben bu aralar doğru takip edemedim canım.ben tüp bebek merkezine gidecem ama aşılamaya devam edilecek 3 hakkımızıda deniyelim diyor eşim inş.önümüzdeki aylarda gerek kalmadan kalırız.bir gün arayla İLİŞKİYE VE KÜRLERE TABİİKİ DUALARA DEVAM

evet canım dualar önemli ...ben ateş ölçüyorum bide gelen akıntı ya bakarak yumurtlama tarihimi belirlemeye çelışıyorum yanlız benim koca 1 hafta gece çalışacak bende gündüz yokum yani anlıyacagın bir araya gelemiiyoz üzülüyorum olmayacak zamanını geçirecegiz diye ama allahım en iyisini bilir

bende doktora yumurta takibine devam edeyim diyorum çatlaması vs.ona göre ilişkiye yön veririz diyorum.biraz daha garanti olur diyorum daha dikkat ederiz biraz fazla yatarım vs. doğru mu düşünüyorum bilmiyorum.sizin inş. denk gelir Allah Yar ve Yardımcımız olsun.AMİİN.

evet canım inşallah hayırlı evlatlar nasip eder rabbim a.s.

canım zaten ben 2009 uğursuzluğuna inanlardanım :) o yüzden artık aldırmıyorum bugün defolup giidyor yıl işte artık 2010 güzel gelecek herkes için bundan eminim ben stresten klo kaybetim şimdi keçiboynuuz pekmezi içiyorum direncim yerine gelsin diye bakalım direnç yerine gelir arkasındande bebek gelirmi :)) aman gelsede hoş gelmesede ne yapayımm :)

kizlar yeni yilda ger sey gonlunuzce olsun.2009da hamile kalip bebegimi kaybettim bu yilin bitmesine cok seviniyorum.
Allah hepinize gonlunuzdekini versin bu yil.
sonuc bekleyen arkadaslar Insallah 2010a merahaba derken bebislerimiz icerde bizlerledir.
asilamadan negatif alan arkadaslar lutfen hic uzulmeyin, morel bozmayin, 2010nun ugur getirecegini dusunerek denemeye devam edelim.
2010da hepimizin hamile olmasini diliyorum tabii oncelikle saglikla hanimlar.

sağolasınn cancağızımm...
bendeherkezin yeni yılını kutluyorumm ve yeni yılda göbüşlerimizin ve kucaklarınızın bebişle dolması dileğiylee....
allah herkezin gönlüne göre versinnn :Saruboceq: delikafadulden :teytey:

kızlar yeni yıl hepimize bebekler getirsin inşallah hayırlısıyla 2010 yılında artık allahım anne olmayı hepimize nasip etsin sağlık mutluluk huzur daha sonrada bebeklerimiz gelsin 2010 da birde tabiki parada tedavilerimiz için olması gereken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…