Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba tüm anne adayları umarım 2010 bizim yılımız olur kucaklarımız bebişlerimizle dolar yeniyılda tüm dileklerinizinin gerçekleşmesi umuduyla mutlu senelera.s.:CüvCüv:

kızlar yeni yıl herkese sağlık başarı mutluluk ve bebişler getirsin inşallah 2010 da bu topikten hamile haberleri duymak diliğiyle........:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

bugün aşılamam yapıldı..yarın da yine yapılacak çift aşılama olacak yani.gerçi üst üste olunca eşimin değerleri düşer diye düşünüyorum ama napalım artık...bilemiyorum ya tutarmı acaba..aşılamayla hamile kalanlar nerdee.biraz moral olurdu

hayırlı olsun aşılaman canım yılın son gunu ve ilk gunu aşılaman yapılmış olacak ya busene yada 2010 da hamiş olacaksınn inşallah arka arkaya yapılması iyi bence dualarımız seninle

Canım benim 7 ocak test tarihim....şimdiden acayip heyecanlıyım.hiç belirti yok herşey her zamanki gibi ya değişiklikte yokkkkk((((

segul canım çokk sağol tatlı sözlerin ve güzel düşüncelerin için..Allah hepimizin gönlüne göre versin
Yeni yılın herkese güzellikler getirmesi dileğiyle..

Mutlu yıllar kızlaarhihoyyyt
Keşke demeden geçen harika bir yıl olur umarım..
Bebişlerimizle kutlarız önümüzdeki yıl yeni yılı inşallah..

Güzellerim ya bende heyecan ve gerginlik her geçen zaman artıyor..
malum 4 ocak son gün..
henüz adet olmadım..ara ara sanki karnım ağrıyor ama emin diilim..birde gögüslerim hassaslaştı..
düşünmemeye çalışıyorum ama yine de olmuyor tabi..

Nolur iyi dileklerimizi esirgemeyelim birbirimizden..malum moral çok önemli..opuyorumnanaktan

sanada mutlu yıllar canım ..
inşallah 4 ocak senin için hayırlı bir gün olur mutlu haberler alırsınnn ... a.s.

kızlar yılın ilk sabahına ağlayarak uyandım mucizem olmadı 2010 bana meleğimi getirmedi aşılamamın 11. günü adet oldum test heyecanını bile yaşayamadım :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canım yaa lütfen üzülmeee((
Allah büyük inşallah bu ay kalırsın tatlım..aşılama sonrası kendiliginden kalan çok var.yumurtalıklar uyarıldıgı için...her yeni gün yeni bir umut...umudunu yitirme sakın olacak Allahın iziniyle.:teselli:

cnım üzülme nolur..bak 2010 yemi umut olacak hepimize...inşallah birdahaki sefere tutacak canım ....üzülme umudunu kaybetme..herşeyin hayırllısını versin rabbim..

lütfeen üzülme aşılaman 1 dahaki sefere tutar inşallah aşılama sayısı arttıkça şansta artıyoo 2010 u hamile geçirmek ümidiylee tabiki herkezinn a.s.

AŞILAMA TAHLıL TARıHLERıMıZ(HADı HAYIRLISIIIIIIIIIIIIIIIIII..........:Saruboceq:...:ecrin_bebek:.)
magic box..............2 ocak 2010 ..................:teselli:
sheta.....................2 ocak 2010 ...................:teselli:
gülücem..................2 ocak 2010 .................:teselli:
tentation..................4 ocak 2010 .................:teselli:
damla81...................4 ocak 2010 ................:teselli:
güzel_akçay............5 ocak 2010 .................:teselli:
Humis.....................5 ocak 2010 .................:teselli:
dyd.........................5 ocak 2010 ..................:teselli:
umut9....................7 ocak 2010 .................:teselli:
nelke......................7 ocak 2010 ..................:teselli:
grb4.......................7 ocak 2010 ...................:teselli:
kardelen82f.............7 ocak 2010 ...................:teselli:
berkal......................8 ocak 2010 .................:teselli:
gündogmadan.........11 ocak 2010..................:teselli:
ozceliksena............11 ocak 2010..................:teselli:
jenefer1983............11 ocak 2010 ..................:teselli:
akrep83................16 ocak 2010 ...................:teselli:
sultanım83............16 ocak 2010 ...................:teselli:

AŞILAMAYI BEKLEYENLER :hulya:
iipek34...................?????? 2010
kumsal..................????? 2010
yasimur.................???? 2010
Kuzunaz.............???? 2010

Son düzenleme:
n83 hakkında hayırlısı olsun canım nolur çok üzme kendini hiçbirimizinkinin tutacağına dair garanti yok ki....tek değilsin yani...allah gönlüne göre versin....

ayrıca buradaki bütün arkadaşlarımın yeni yılını kutluyor ben de yeni yılın hepimizie mis kokulu melekler getirmesini diliyorum...

bu arad pazartesi 5 tane test var inşallah birinden biri hamiş çıkacak ....

benim de 5. günüm ama henüz hiçbir ağrı sızı yok...geçenkinde 6. gün falan hafif karın ağrıları başlamıştı ama bakalım yarın nolcak...gerçi hepsi aynı olacak diye bişey de yok ama ister istemez takılıyorum niye ağrım sızım yok diyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…