- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
- #2.901
senam nasilsin? yeni yilin kutlu olsun, bebisin icindedir Insallah canim.
ben cok usuyorum bende regle belirtisidir ama 10 gun onceden basladi ara ara da regle olucak gb karnim sizlayip geciyor.
ozceliksena, derinsu, akrep83,segul iyi dilekleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar. inşallah bu topikte arkadaşlardan iyi haberler alırız bize de moral olur hepiniz dualarımdasınız...........
n83 sağol kuşum inşallah sen de en kısa zamanda bebişine kavuşursun..a.s.
çok belirsizdi ve 10 dk sonra çıkmıştı ertesi günü kahverengi geldi şimdi tamamen adetliyim doktorumdan hiç memnun kalmadım zaten yıkamadan sonra yüksek demişti bu kürden sonra diyarbakıra gidecez inş.tüp bebek merkezine orası iyi dediler bir profösör tavsiye etti.inş..senin tutmuştur canım
günüm senin de kutlu olsun kuşum biliyo jmusun 3 gündür ben de çok üşüyorum....ama gebelik olunca vucut ısısı artar offf ne bilim yaaaaa........
selam kızlar yaaa sıze bısey sorcam benım bugun asılamamın 14. gunu yarın test yaptırcam ama 2 gundur kahverengı akıntım oluyo ama sadece tuvalette baskada bısey yok acaba bu nedıır
selam kızlar yaaa sıze bısey sorcam benım bugun asılamamın 14. gunu yarın test yaptırcam ama 2 gundur kahverengı akıntım oluyo ama sadece tuvalette baskada bısey yok acaba bu nedıır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?