Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selam kızlar yaaa sıze bısey sorcam benım bugun asılamamın 14. gunu yarın test yaptırcam ama 2 gundur kahverengı akıntım oluyo ama sadece tuvalette baskada bısey yok acaba bu nedıır

merhaba benimde 14.günüm bende sadece akıntı var acaba neden oluyor böyle benim adet olucakmışım karnım çok ağrıyor akıntımda bu yüzden çok ama bence senin kahverengi akıntı bebeğinin yerleştiğini gösterir öyle duymuştum inşallah dediğim doğru çıkar yarın testini yaptırdıktan sonra haber ver ben daha test yaptırmak için karar vermiş değilim bekliycem galiba bebeğin içinde:CüvCüv::CüvCüv:

canım benim çok ama çok üzüldüm böyle duyunca sanki benim başıma gelmiş üzülüyor ve çoketkileniyorum niye acaba o kadar erken geldi ilaçlardan mı allahım bu sefer olmadı ama birdakine eminim bebişini kucağına alıcaksın dualarım seninle allah büyüktür dualarımız mutlaka birgün kabul olucak

gülücem cok saol canım cevabın ıcın bılmıyorum ınsallah oledır bılemıyorum bakalım yarın test yaptırcam pazar alırım haber verırım

selam kızlar yaaa sıze bısey sorcam benım bugun asılamamın 14. gunu yarın test yaptırcam ama 2 gundur kahverengı akıntım oluyo ama sadece tuvalette baskada bısey yok acaba bu nedıır

bend de aynı şikayetler var.bugn 8.günüm .yalnız benım akıntım ilişkiye girince kahveengı geliyo onu farkettim,bırde çok ayakta durursam.kendimi tesellı edıyrm inş.rahıme yerleşiyodurda ondan oluydr diye.sende gönlünü ferh tut.dr.sordum 2 gün önce şuan hamilelık yoktur daha ama o akıntının gelmesı normal dedı.:kedi:

iyiyim sen nasılsın tedavi aşamasının neresindesin:ecrin_bebek:

5,5 yıllık evliyim.yumurtlamam ve spermler sağlıklı.sebepsiz infertilite yani...
3 ay klomen kullandım.bu ay kist yaptı.önce sadece soldaydı dün tekrar gittim.
sağdada oluşmuş.canım sıkıldı.farlutal verdi.inşallah düşerde bu ay aşılama yaptırırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…