Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

inşallah bu ay aşılamanı yaptırır bebeğini kucağına alırsın allah gönlüne göre versin inşallah senin aşılama ile hamile kalman çok yüksek bildiğim ve duyduğum kadarıyla öyle kist tedavisi her zaman olumlu sonuçlanıyor emininmki bebeşine kavuşacaksın

slm kızlar ben bugün kan testi yaptırdım 12.gün negatif çıktı artık bidaha test yapmama gerek yok sanırım
inşallah sizinkiler tutar kızlar
napıyım kısmette yokmuş hayırlısı olsun
kendimi asla bırakmıcam rabbim verene kadar bıkmadan usanmadan isteyecem hep dua edicem

dyd canim uzulme dedigin gb hayirlisi degilmis, mutlaka bir gun olucak yeterki dualarimizla istemeye devam edip gerekli tedavileri olalim. canimiz sagolsn bir ay daha gecsin ama hayirlisiysa olsun Insallah.

slm gundogmadan
nasılsın işallah güzel sonuçlar alırsın kaçıncı gün bugün

selam kızlar yaaa sıze bısey sorcam benım bugun asılamamın 14. gunu yarın test yaptırcam ama 2 gundur kahverengı akıntım oluyo ama sadece tuvalette baskada bısey yok acaba bu nedıır

kızlar dün ve bugün aşılamam oldu.çift aşılama yapıldı.tahlil tarihim 116 ocak
yeni yıla yeni ümitlerle..

kizlar bu haberler umutlandirdi beni sonunda hamisimiz olucak Insallah hem de birden fazla

sevvalcim kusura bakma gormeden cikmisim pazartesi yapildi asilamam daha besinci gun cok var yani(
tentation arkadasinin kanina girsen aldirmasa(
benimde sebepsiz infertelite gerci bence spermimiz sayi olarak normalden cok fazla bu da istenmeyen bir sey morfolojimizde sinirin biraz ustunde belki ondandir diye dusunmeye basladik.
hayirlisi olsun bizim de siramiz gelicek hanimlar gobislerimiz de kollarimizda dolacak Insallah Allah'in izniyle.
kizlar lekenmeniz gercekten de yerlesme olabilir Insalahhhhhhhhhhhhh

slm kızlar naılsınız size birşey sormak istiyorum.dün aşılama için raporumu çıkardım ve iğnelerimi aldım aşılamada gonalf-450 kullanıcam bana dozu biraz fazla geldi yumurtalıklarım klomenle bile çok ii yumurta geliştiriyodu bana kist olarak geri dönecek diye çok korkuyorum.yardımcı olursanız çok sevinirim.....

çok üzüldüm ama bence adet gününü bekle belkide hamilesindir erken değilmi test için bravo kendini bırakmaman çok güzel allah yüzünü en kısa zamanda güldürür inşallah bebeşin gelir 2010 yılında inşallah

kizlar ya bana doktor vaginadan koymak icin progeteron verdi, o karin agrisi yapar mi, regle agrisi gb daha 9 gunum var nerdeyse 10 hatta, sizde de oldu mu?

kizlar ya bana doktor vaginadan koymak icin progeteron verdi, o karin agrisi yapar mi, regle agrisi gb daha 9 gunum var nerdeyse 10 hatta, sizde de oldu mu?

bana da bahsettiğin ilaçtan verdi..şayet bebiş oluşursa daha iyi tutunsun diye kullanılıyor..ama bende aşırı uyku ve sersemlik yapıyor.kasıklarımda bası hissi de var.özellikle uyku kısmı kötü yaa.bir de çalışıyorum işte napcam bilmiyorum..16 ocakta tahlil yaptıracağım.bakalım inş hayırlısı

selam duygucum bence erken yapmışsın 14. gun bile çıkmayanlar olabilir üzülmee canımm umarım hamilesindir ve bebişin sana süpriz yaparrr

selam arkadaşlar..bugün 15. günüm ayın 6 sına kadar adet olmam gerek..henüz ağrım yok...allahım nasib et inşallah:Saruboceq::CüvCüv:

gülücem senin sonuç bugündü diye hatırlıyorum olumlu sonuç alırsın arkadaşım inşallah dualarım seninle bugün

AŞILAMA TAHLıL TARıHLERıMıZ(HADı HAYIRLISIIIIIIIIIIIIIIIIII..........:Saruboceq:...:ecrin_bebek:.)
magic box..............2 ocak 2010 ..................:teselli:
sheta.....................2 ocak 2010 ...................:teselli:
gülücem..................2 ocak 2010 .................:teselli:
tentation..................4 ocak 2010 .................:teselli:
damla81...................4 ocak 2010 ................:teselli:
güzel_akçay............5 ocak 2010 .................:teselli:
Humis.....................5 ocak 2010 .................:teselli:
dyd.........................5 ocak 2010 ..................:teselli:
umut9....................7 ocak 2010 .................:teselli:
nelke......................7 ocak 2010 ..................:teselli:
grb4.......................7 ocak 2010 ...................:teselli:
kardelen82f.............7 ocak 2010 ...................:teselli:
berkal......................8 ocak 2010 .................:teselli:
gündogmadan.........11 ocak 2010..................:teselli:
ozceliksena............11 ocak 2010..................:teselli:
jenefer1983............11 ocak 2010 ..................:teselli:
akrep83................16 ocak 2010 ...................:teselli:
sultanım83............16 ocak 2010 ...................:teselli:
siyerra..................16 ocak 2010 ...................:teselli:

AŞILAMAYI BEKLEYENLER :hulya:
iipek34...................?????? 2010
kumsal..................????? 2010
yasimur.................???? 2010
Kuzunaz.............???? 2010

Son düzenleme:
mrb kızlar.....lekelenmesi olanlar inşallah tutmuştru canlarım....

dyd hemen üzülme tatlım 12. gün yapmışsın adet olmazsan birkaç gün sonra mutlaka tekrar yaptır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…