- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
- #2.941
5,5 yıllık evliyim.yumurtlamam ve spermler sağlıklı.sebepsiz infertilite yani...
3 ay klomen kullandım.bu ay kist yaptı.önce sadece soldaydı dün tekrar gittim.
sağdada oluşmuş.canım sıkıldı.farlutal verdi.inşallah düşerde bu ay aşılama yaptırırız
bend de aynı şikayetler var.bugn 8.günüm .yalnız benım akıntım ilişkiye girince kahveengı geliyo onu farkettim,bırde çok ayakta durursam.kendimi tesellı edıyrm inş.rahıme yerleşiyodurda ondan oluydr diye.sende gönlünü ferh tut.dr.sordum 2 gün önce şuan hamilelık yoktur daha ama o akıntının gelmesı normal dedı.:kedi:
merhaba benimde 14.günüm bende sadece akıntı var acaba neden oluyor böyle benim adet olucakmışım karnım çok ağrıyor akıntımda bu yüzden çok ama bence senin kahverengi akıntı bebeğinin yerleştiğini gösterir öyle duymuştum inşallah dediğim doğru çıkar yarın testini yaptırdıktan sonra haber ver ben daha test yaptırmak için karar vermiş değilim bekliycem galiba bebeğin içinde:CüvCüv::CüvCüv:
slm gundogmadan
nasılsın işallah güzel sonuçlar alırsın kaçıncı gün bugün
herkesi iyi yıllar, yeni yıl hepimize ümitlerimizi verir inslh.
3, asılamamı yaptırdım. ilkinde 2.kasım aşılama tarih 16 kasım regl tarihi idi(14. gün). ikincisinde 29 kasım aşılama tarihi 9 aralık regl tarihi idi (10. gün) üçüncüsünde ise 21 aralık regl tarihi ve bugün 12. günü. hala regl olmadım. fisfisfis gerçi karnım davul gibi şiş. her an olabilirim diye bekliyorum umarım olmam.. yılbası aksamı da rüyamda umreye gititğimi gördüm. çok kalabalıktı. ailem ordaydı beni bekliyorlarmıs ben kalmısım. kosa kosa gittim beyaz basörtü filanvar hav elbisesi gibi. abdest almaya çalısıyorum allel acele.ama o kadar kalabalık ki ve mescidin tuvaleti banyosu o kadar büyük ki kendime yer arıorum abdst almak için. sonra aksam namazına yetismem gerekiormus onu yetistirmeye çalısıyorum kalabalıktan nerde kılcam nasıl kılcam die bakınorum. gittiim her yerde bisi çıkıo filan. öyle uyanmısım. ne telaslı bi rüyaydı. hayr olsun.
çarsamba günü bi arkadasım telefon açtı. ikiciye hamile fakat aldırmak istiyor. yumurtalıkların kist var ilki için bir yıla yakın uğrasmıslardı doktora gitmek üzere hamile olduğunu öğrenmisti. ikincisi de süpriz olmus. o günümün nasıl kötü geçtiğini anlatamam. durdum durdum ağladım. bizimki sebepsi interfelite neden olmuyor olanlar neden aldırıyr vs vs vs.. berbat bir gündü..
allah müşfiktir,bu sıkıntılarımızın karşılığını biz bilmesek de bize verecektir inslh...
hepinize tekrar iyi yıllar..
selam kızlar yaaa sıze bısey sorcam benım bugun asılamamın 14. gunu yarın test yaptırcam ama 2 gundur kahverengı akıntım oluyo ama sadece tuvalette baskada bısey yok acaba bu nedıır
kızlar dün ve bugün aşılamam oldu.çift aşılama yapıldı.tahlil tarihim 116 ocak
yeni yıla yeni ümitlerle..
slm kızlar ben bugün kan testi yaptırdım 12.gün negatif çıktı artık bidaha test yapmama gerek yok sanırım
inşallah sizinkiler tutar kızlar
napıyım kısmette yokmuş hayırlısı olsun
kendimi asla bırakmıcam rabbim verene kadar bıkmadan usanmadan isteyecem hep dua edicem
kizlar ya bana doktor vaginadan koymak icin progeteron verdi, o karin agrisi yapar mi, regle agrisi gb daha 9 gunum var nerdeyse 10 hatta, sizde de oldu mu?
slm kızlar ben bugün kan testi yaptırdım 12.gün negatif çıktı artık bidaha test yapmama gerek yok sanırım
inşallah sizinkiler tutar kızlar
napıyım kısmette yokmuş hayırlısı olsun
kendimi asla bırakmıcam rabbim verene kadar bıkmadan usanmadan isteyecem hep dua edicem
selam arkadaşlar..bugün 15. günüm ayın 6 sına kadar adet olmam gerek..henüz ağrım yok...allahım nasib et inşallah:Saruboceq::CüvCüv:
günaydın canım 2010 ilk bebbeiş müjdesi senden gelsin hadi hayırlısı canım
inşallah canım inşallah bitanem..adet olucam diye nasıl korkuyorum anlatamam...
canım benim çok ama çok üzüldüm böyle duyunca sanki benim başıma gelmiş üzülüyor ve çoketkileniyorum niye acaba o kadar erken geldi ilaçlardan mı allahım bu sefer olmadı ama birdakine eminim bebişini kucağına alıcaksın dualarım seninle allah büyüktür dualarımız mutlaka birgün kabul olucak
hadi kızlarr gelsin bebiş haberleri..benim tahlil tarihine daha çok varr..sizlerden umutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?