Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
günüm benim üşümem 3 gün sürdü ayaklarım donuyodu hatta ama geçti şimdi senin devam ediyo mu üşüme....

canım böyle düşünme,ağrısı olup hatta hamilelik belirtileri olupta hamiş kalamayan çok arkadaşımız var,bu işler nasip işi pozitif düşün canım benimm..

geçen sefer çok büyüyen yumurtalarımdan olmuştu ağrı gerçi ama doktorum hamile olmasaydın hissetmezdin zaten bukadar demişti.......eeeeee şimdi o zaman ya hamile değilim ya da diğer yumurtalar geçen seferki gibi çok uyarılmadı...ikinci seçenek olsun diye umut ediyorum ama bilmiyorum artık gerçi ağrılarım da tam bugün az az başlamıştı 6. gün yani...şu an hiçbişeyim yok yanii......offfffff........nasıl beklicem bakalım...

berkalım benim geçen sefer böyle oldu diye hep aynı belirtiler olsun diye bekliyorum galiba....olmayınca da böle çöküyorum işte..

AŞILAMA TAHLıL TARıHLERıMıZ(HADı HAYIRLISIIIIIIIIIIIIIIIIII..........:Saruboceq:...:ecrin_bebek:.)
magic box..............2 ocak 2010 ..................:teselli:
sheta.....................2 ocak 2010 ...................:teselli:
gülücem..................2 ocak 2010 .................:teselli:
tentation..................4 ocak 2010 .................:teselli:
damla81...................4 ocak 2010 ................:teselli:
güzel_akçay............5 ocak 2010 .................:teselli:
Humis.....................5 ocak 2010 .................:teselli:
dyd.........................5 ocak 2010 ..................:teselli:
umut9....................7 ocak 2010 .................:teselli:
nelke......................7 ocak 2010 ..................:teselli:
grb4.......................7 ocak 2010 ...................:teselli:
kardelen82f.............7 ocak 2010 ...................:teselli:
berkal......................8 ocak 2010 .................:teselli:
gündogmadan.........11 ocak 2010..................:teselli:
ozceliksena............11 ocak 2010..................:teselli:
jenefer1983............11 ocak 2010 ..................:teselli:
akrep83................16 ocak 2010 ...................:teselli:
sultanım83............16 ocak 2010 ...................:teselli:
siyerra..................16 ocak 2010 ...................:teselli:

AŞILAMAYI BEKLEYENLER :hulya:
iipek34...................?????? 2010
kumsal..................????? 2010
yasimur.................???? 2010
Kuzunaz.............???? 2010

Son düzenleme:
benimde 12,günü hiç ağrım falan yok,ben artık belirtilere falan aldanmıyorum gerçekten belirtileri olupta hamiş kalamayanları görünce çok sasırdım,sen kendini rahat bırak,stres yapma Allahın izniyle olacak bebişlerimiz...

inşallah berkalcım o zaman sen pazartesi yapsan çıkar tatlım neden 8 ocak adet tarihini mi bekliyosunuz..

elinde sonunda olacak bebişlerimiz,kimler hamile kalmıyor ki,en son olmadı tüpe geçeriz artık teknolojıde çok ilerledi.ümidimizi kaybetmeyelim yeter...

çarşambaya kadar 12 kişinin tetsti var berkalım bakalım inşallah bol bol çıkar da bu topikten hamiş çıkmadı imajını bir anda değiştiririz...şöle en az 7-8 tanesi hamiş çıkar inşallah..

berkalcım pregnyl i neden yapmışlardı sana daha önce konuşmuştuk bunu gerçi ama unuttum..hani çatlatma iğnesi yani bu...

inşallah çıkar artık yaaaaaaa........bir de aşılamda hiç belitisi olmadan hamiş olan var mı acaba merak ediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…