Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım pregnyl hem kalan yumurtaları catlatması için hemde rahmi desteklemek için kullanıyormuş,kalan yumurtaların içimde progesteron varmış bunlar da çatlayınca progesteron artıp rahmi destekliyormuş..hemde kistin oluşmasını engelliyormuş..

hııııııııııııı işte benim kalan yumurtalar çatlamadığı için o müthiş karın ağrıları olmuştu...kistleşmişti ve büyüdükçe büyümüştü doktorum da eğilmememi eğilirsem ona zarar verip kendimi tehlikeye sokabileceğimi sölemişti....şimdi herşey anlaşıldı...peki benim doktorum neden vermemişti o zaman bana ki?

üstelik tüp bebek bile yapan bir doktordu bi merkezde...halbuki iyi de bi doktordu bütün önlemleri almıştı östrojen hapı progesteron olarak bantlar vajinal jeller tüp bebekte kullanılan herşeyi vermişti...ama çatlatma iğnesi falan yapmadı bidaha...(ilk aşılamada)

o zaman benim şimdiki yumurtlamada arkadan gelen yumoşlar büyümeyip öle kalmış olabilir..ondan da ağrım olmayabilir...

Son düzenleme:
ben duymuştum canım hiç belirtisi olmayıpta hamiş kalanları...ağrının olması hamileliğin belirtisi değil ki..sen moralini bozma stres yapma...bebeğin olmamasındaki en önemli şey stres canım...

canım doktorların tedavi yaklasımı farklı olabiliyor,bana da pregnyli 6 gün sonra verildiğinde neden böyle diye çok soran oldu...

ama şimdiki doktorum da vermedi biliyo musun?e2 iyi çıkınca ohss sendromunun olmayacağını sölemişti....ama işin ilginç tarafı diğerinde e2 74 çıkmıştı bunda 612 çıktı...bu değer karın ağrımın daha fazla olacağını göstermez mi?

ama berkalım madem böle bi çaeri var verilmesi gerekir yani benim kistlerim ani bi hareketimle patlasaydı falan hastanelik olurdum ben...çok büyüyo ve içi su dolu oluyo biliyosun...bana sadece bol su iç ve eğilme dedi...

canım hiç mi aprı olmadı?büyüklükleri birbirine yakınsa hepsi aynı zamanlarda çatlamış olabilir diyo benim kociş o da doktor..

mrb kızlar bende bu ay aşılama olacaktım sabah doktora gittik çatlatma iğnesi için bilin bakalım ne oldu yumurtam kendiliğinden çatlamış şok oldum moralim çok bozuk kızlar enson ulturasonda yumurtam 14.6 mm di bugünde adetimin 13. günü bu ay çok hevesliydim aşılamayla şansım olucak diye doktor dün ve önceki gün ilişki önermişti denedik bakalım sizce tutmuşmudur. öfff ya normalde geç yumurtlarım bu ay niye böyle oldu bilmiyorum daha önce böyle bişey yaşayan varmı kızlar moralinize ihtiyacım var

çok ilginç bunu dr nasıl ayarlayamadı hayret ama demekki meleğin normal yolla gelecek aşılmanda bu ay hayır yokmuş öyle düşün olsun bak çatlamış yumurtan ne güzel aşılmanında normal birliktelşikten bir farkı yokki tabii eşinde sorun yoksa hakkından hayırlısı stres olma rahat ol meleğin kendiliğnden gelecek demekkii

inşallah canım ya doktora da tavsiye üzerine gittim çok sakin bir bayan ama eğer bu ay tutmazsa gelecek ay umut tüp bebek merkezine gitmeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı Rabbim inşallah meleklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin :Saruboceq:

canım inşallhh bu ay tutar tüp bebek merkezine gitmek zorunda kalmsınn :9 öpüyorum kocaman
bye

Merhaba kızlar!
Ya ben aşılama sürecine başlamadan önce tartıldığımda 62 kilo çıkmıştım..ama bu sabah tartıldım ve tam 70 kilo çıktım mafoldumben
Anlamıyorum neden böyle oldum ya öyle moralim bozuldu ki...offf halbuki beslenmemde değişen bişiy yok..ilaçların etkisi olabilir mi? kilo alanınız oldu mu benim gibi:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…