- 2 Ağustos 2008
- 6.511
- 59
- 158
- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
- #2.981
selam kızlar bu ay mutlu haber aldık mı hiç ben bikaç gündür takip edemedim de inşallah vardır hepimize umut olur
mrb kızlar bende bu ay aşılama olacaktım sabah doktora gittik çatlatma iğnesi için bilin bakalım ne oldu yumurtam kendiliğinden çatlamış şok oldum moralim çok bozuk kızlar enson ulturasonda yumurtam 14.6 mm di bugünde adetimin 13. günü bu ay çok hevesliydim aşılamayla şansım olucak diye doktor dün ve önceki gün ilişki önermişti denedik bakalım sizce tutmuşmudur. öfff ya normalde geç yumurtlarım bu ay niye böyle oldu bilmiyorum daha önce böyle bişey yaşayan varmı kızlar moralinize ihtiyacım var
çok ilginç bunu dr nasıl ayarlayamadı hayret ama demekki meleğin normal yolla gelecek aşılmanda bu ay hayır yokmuş öyle düşün olsun bak çatlamış yumurtan ne güzel aşılmanında normal birliktelşikten bir farkı yokki tabii eşinde sorun yoksa hakkından hayırlısı stres olma rahat ol meleğin kendiliğnden gelecek demekkii
inşallah canım ya doktora da tavsiye üzerine gittim çok sakin bir bayan ama eğer bu ay tutmazsa gelecek ay umut tüp bebek merkezine gitmeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı Rabbim inşallah meleklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?