Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
:teselli:
canım üzülme lütfen...
bu ilaçlar bazen ciddi kilo değişimi yapabiliyor.ödemde oluşabiliyor.gecer inşallah hepimiz aynı durumdayız...bunu kafana takma lütfen

kızlar benı de listeye eklermisiniz.aşılamadan sonrakı 9.günüm. cuma günü test yapılcak. hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah.

üzülme canım bende daha önce düşük yaşadım 2 aylıkken bebeğimin kalbi durdu hamileyken 60 kiloydum düşükten sonra 65 oldum şimdi vermeye çalışıyorum ama olmuyor 64 de saplandım kaldım aynaya bakmak bile istemiyorum popolarımın maşallahı var kaydirigubbakcemile3

benimde 16 mmde catlamis oldu doktorun hesabina gore 18 mm olucakti ama baktikki en son 16 ve doktor bugun catlar dedi basta cok kizdim turk sitelerinde yazmiyor ama yabanci kaynaklardan okudum doktorum hakliymis 16 mmde de catlarmis zaten o folikul catlayan yumurta icerde. demek senin de 16 ya da 18 de catladi. hic uzulme ben cok arastirdim bir farki yok haa senin asilaman olmamis ama dogal denemissiniz kimbilir Allah bu yolla yollaycak belki de bebisini. hic uzulme.

slm kızlar bugun adet olduum ılk asılamamdı ama olmadıı uzulmedımm desem yalan olur ama napalım kısmet degılmıs hayırlısı ınsallah subat ayında 2. asılamam olacak allah herkeze saglıklı sıhatlı elı ayagı duzgun bebişler versıın

sen dun 14.gun deyince umutlanmistim gelmemis diye, lekenlenme de bazen oluyor ya hamile oluca ona yormak istemistim, uzuldum ama yilmiyoruz degil mi? yolumuza birkac gune toparlanip devam ediyoruz.

bu günü de regl olmadan geçirdim sayılır :)13 bitti saysam mı acep :) umarım 14, 15, 16.. devamı gelir :) fiuuvvv
3. asılamam. bu da olmassa yarısmadan çekiliciimm. yeter gari

üzüldüm ama daha ilkmis. umarım subatta tutar asılaman...amin amin cümlemize sağlıklı sıhhatli bebişler....bazen uyumadan önce kendimi karnı burnunda hayal etmeye çalısıyorum, sooraa bebişin göbişinden oynadığımı filan.. ama çoook uzak bi hayal gibi geliyor.. :kedi:

kızlar benim 15. günüm ve az evvel çok koyu kahverengi ve yoğun bi akıntım geldi..sizede oldumu ?yoksa adet mi olucam?ama daha önce hiç böle olmamıştı

Son düzenleme:
magic box sheta sizler ne yaptınız test sonuçlarınız nasıl çıktı inşallah pozitiftir dualarım sizinle benimde aynı gündü ama ben yaptırmadım korkuyorum sonuçtan

kızlar benim 15. günüm ve az evvel çok koyu kahverengi ve yoğun bi akıntım geldi..sizede oldumu ?yoksa adet mi olucam?ama daha önce hiç böle olmamıştı

bence hiç korkma kahverengi akıntısı olupta hamile olan çok arkadaş duymuştum o yüzden aklını hiç bulandırma bence seninde öyle olucak :CüvCüv::CüvCüv:

mafoldumbengaliba benim umutlarım başka bahara kaldı
akrepcim Insallah costurursun topigi o akintida hamileliktendir Insallah.

bu günü de regl olmadan geçirdim sayılır :)13 bitti saysam mı acep :) umarım 14, 15, 16.. devamı gelir :) fiuuvvv
3. asılamam. bu da olmassa yarısmadan çekiliciimm. yeter gari
ay ay hadi kizlar artik costurun burayi Insallah.

canım sağol hatırladığın için ama test yaptırmadım daha adetimi bekliycem galiba sonuç negatif çıkıcak diye çok korkuyorum

yaa korkmayin ne olur kokrtuklarimiz hep basimiza gelir dikkat ederseniz. korkmayin o yuzden. Insallah regle olmayacaksin. hadi artik arka arkaya hamile haberleri alicaz kizlar biraz pozitif enerji verelim forma herkes oyle negatifki hadin guclerimizi birlestirelim, sonuclardan korkmayalim.
baktikki negatif canimiz sagolsun diyelim daha ne asilamalar ne dogal denmeler gerekirse ne tup bebekler yaptiririz, Allah yeterki saglik versin guc versin.
oyuzden sonuclardan korkmuyoruz anlastik mi vereliniortak

Kızlar dün akşam ben de de kahverengi leke gelmeye başladı..sanırım hayallerim suya düştü yine eşimle başbaşa geçen klasik günlerimize devam..offf yaa..doktorumu aramak istiyorum eşim acele etme diyor yarın arayıp görüşücem..her ihtimale karşı heralde yine bir tahlil yaptırır..sonrasında da hemen tüp bebek..sıkıldım artık bu aşılama muhabbetinden yaa oooffff iğrenç hissediyorum kendimisenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…