- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
- #3.001
:teselli:Merhaba kızlar!
Ya ben aşılama sürecine başlamadan önce tartıldığımda 62 kilo çıkmıştım..ama bu sabah tartıldım ve tam 70 kilo çıktım mafoldumben
Anlamıyorum neden böyle oldum ya öyle moralim bozuldu ki...offf halbuki beslenmemde değişen bişiy yok..ilaçların etkisi olabilir mi? kilo alanınız oldu mu benim gibi:sinifsinif:
Merhaba kızlar!
Ya ben aşılama sürecine başlamadan önce tartıldığımda 62 kilo çıkmıştım..ama bu sabah tartıldım ve tam 70 kilo çıktım mafoldumben
Anlamıyorum neden böyle oldum ya öyle moralim bozuldu ki...offf halbuki beslenmemde değişen bişiy yok..ilaçların etkisi olabilir mi? kilo alanınız oldu mu benim gibi:sinifsinif:
mrb kızlar bende bu ay aşılama olacaktım sabah doktora gittik çatlatma iğnesi için bilin bakalım ne oldu yumurtam kendiliğinden çatlamış şok oldum moralim çok bozuk kızlar enson ulturasonda yumurtam 14.6 mm di bugünde adetimin 13. günü bu ay çok hevesliydim aşılamayla şansım olucak diye doktor dün ve önceki gün ilişki önermişti denedik bakalım sizce tutmuşmudur. öfff ya normalde geç yumurtlarım bu ay niye böyle oldu bilmiyorum daha önce böyle bişey yaşayan varmı kızlar moralinize ihtiyacım var
slm kızlar bugun adet olduum ılk asılamamdı ama olmadıı uzulmedımm desem yalan olur ama napalım kısmet degılmıs hayırlısı ınsallah subat ayında 2. asılamam olacak allah herkeze saglıklı sıhatlı elı ayagı duzgun bebişler versıın
slm kızlar bugun adet olduum ılk asılamamdı ama olmadıı uzulmedımm desem yalan olur ama napalım kısmet degılmıs hayırlısı ınsallah subat ayında 2. asılamam olacak allah herkeze saglıklı sıhatlı elı ayagı duzgun bebişler versıın
gülücem senin sonuç bugündü diye hatırlıyorum olumlu sonuç alırsın arkadaşım inşallah dualarım seninle bugün
kızlar benim 15. günüm ve az evvel çok koyu kahverengi ve yoğun bi akıntım geldi..sizede oldumu ?yoksa adet mi olucam?ama daha önce hiç böle olmamıştı
akrepcim Insallah costurursun topigi o akintida hamileliktendir Insallah.mafoldumbengaliba benim umutlarım başka bahara kaldı
ay ay hadi kizlar artik costurun burayi Insallah.bu günü de regl olmadan geçirdim sayılır :)13 bitti saysam mı acep :) umarım 14, 15, 16.. devamı gelir :)fiuuvvv
3. asılamam. bu da olmassa yarısmadan çekiliciimm. yeter gari
canım sağol hatırladığın için ama test yaptırmadım daha adetimi bekliycem galiba sonuç negatif çıkıcak diye çok korkuyorum
humis devami gelmediyse regle degildir belki ne dersin? niye herkeste once kahverengi akinti gelior kizlar ilaclardan mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?