- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
- #3.221
yakında pozitif testler çoğalır inşallah canım
humiscimmmmmmmm canım benim....nolur koyverme...canın sağolsun senin....bak burda bi sürü kişi aynı üzüntüyü yaşadı...sadece senin başında değil yani....inşallah bigün güzel bi anne olacakasın tatlım...
doktorum sonucu bildir ona göre konuşalım demişti..arıyorum ama ulaşamdım henüz..bakalım ne önericek..sanırım bir ay ara ve sonrasında tüp bebek...
iyiyim cececim sağol tatlım...
kızlar tahlil sonucunu aldım..malesef negatifmafoldumben
tamamen koyverdim kendimi..bilmiyorum napıcam..
hem belki bu arada süpriz yapar sana bebişin...en kötüsü tüp bebek olsa bile bu da süper bişey....demekki bebişinin gelmesi çok yakın......a.s.
inan ben aşılma sonucu beklemek yerine şu an tüp bebek yaptırmış olmayı daha çok isterdim....%50-60 şans var onda biliyosun...hemde ikizi ikizzzzzzz............
doktorum sonucu bildir ona göre konuşalım demişti..arıyorum ama ulaşamdım henüz..bakalım ne önericek..sanırım bir ay ara ve sonrasında tüp bebek...
doktorum şimdi aradı..eğer isterseniz hemen bu ay başlayalım tüp bebeğe diyor..eşimle konuşup karar vericez haberleşicez..bilmiyorum ki yaa napsak..bu ay o kadar çok kilo aldım ki en azından bir ay ara verip kendimi toplayıp bir daha ki ay mı başlasam..
bende öyle düşünüyorum sanırım bir ay ara vericem..en iyisi bu şekilde olucak gibi..bu zaman zarfında hem vücudum hemde kafam dinlenmiş olur..çünkü doktorum ilaç dozunu falan artırmak gerekicek dedi..bu kadar kilo üzerine bir daha ilaç içersem çok kötü olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?