Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
humiscimmmmmmmm canım benim....nolur koyverme...canın sağolsun senin....bak burda bi sürü kişi aynı üzüntüyü yaşadı...sadece senin başında değil yani....inşallah bigün güzel bi anne olacakasın tatlım...

inşallah senacım...elde diil inan sanki içimde binlerce hapsolmuş baraj varmış..sonucu öğrenince kalktı hepsinin kapakları aktı gözlerimden sel olup...
offff offf...

doktorum sonucu bildir ona göre konuşalım demişti..arıyorum ama ulaşamdım henüz..bakalım ne önericek..sanırım bir ay ara ve sonrasında tüp bebek...

hem belki bu arada süpriz yapar sana bebişin...en kötüsü tüp bebek olsa bile bu da süper bişey....demekki bebişinin gelmesi çok yakın......a.s.
inan ben aşılma sonucu beklemek yerine şu an tüp bebek yaptırmış olmayı daha çok isterdim....%50-60 şans var onda biliyosun...hemde ikizi ikizzzzzzz............

humiş üzüntü yok nolur yalnız değilsin unutma!!! nice problemli kadınlar hamile kalıyor demekki doğru zaman bu değilmiş.doğurup ilerde kaybettiğini veya sakat doğurduğu felan düşün ne olur.. sağlığıyla zamanında gelsin bitanem nolur

seni anlamadığımı da sanma humiscim burdaki herkes sni çok iyi anlamıştır eminim...ama sana umut vereceğiz yine de üzgünümkaydirigubbakcemile5

kızlar tahlil sonucunu aldım..malesef negatifmafoldumben
tamamen koyverdim kendimi..bilmiyorum napıcam..

ya ben bu işi çözemedim neyse sorun etme canım bence biz dualara başlayalım ben meryem suresini okuyucam sizlerde okyun seni teselli edemeyeceğim şuan ki duyguların arapsaçı biliyorum ama geçecek her karanlığın bir aydınlığı var canımCADIARZU

umarım öyle olur..dediğin gibi ama bende keşke diyorum..keşke tüp bebek yaptırsaymışız..ama ne bilicektik tabi ki..nasibimizde olan buymuş..yaşadık..doktor zaten tüp bebek yan cepte demişti yaşımız,eşim ve benim durumumu göz önüne alıp..tabi oda kesin diye bişiy yok ama..offf bakıcaz..

çok sağolun kızlar..mesajlarınızı okuyunca kendimi bi nebze daha iyi hissettim..iyi ki varsınız!
rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla yüzümüzü güldürsün ne diyim..

doktorum sonucu bildir ona göre konuşalım demişti..arıyorum ama ulaşamdım henüz..bakalım ne önericek..sanırım bir ay ara ve sonrasında tüp bebek...

tatlım herşeyde bi hayır vardır,sakın isyan etme üzülmemek elde değil biliyorum ama neolur kendini bırakma canım,hakkında hayırlısı olsun..

ya kızlar aşılama veya tüp ne olursa olsun hiçbirşey cepte değil eğere yaradan onu vercekese herşey bahane olur lütfen sakin olun mutsuzluğu bırakın demekki bu dünyada henüz rızıklandırılmadılar eğer onlar rızıkları kesilmiş olsaydı zaten gelirlerdi bu bir mucize tıp sadce aracılık yapıyor ama mucizenin garantiisni veremiyor tıp hepimiz buarad gördük yaşadık en az 20 arkadş aşılama yaptırdı ve negatif mesala bende hiç ama hiç problem yok eee bu demekki rabbim iizn vermedi o ol deyince olacak kızlar sakın umutsuzluk umudunuz olmasın bırakın yaşam çok uzun değil kısacık bir ömür var bu kısa ömrü ağlayarak zırlayarak geçirmeyelim ben 11 ay ağaldım hem psokolojimi bozdum hem biyolojimi kim madalya taktı ki lütfen üzülmeyin ağlayın ama sadce rahatlamak için ağlayın ve gerisini artık kafanıza takmayın ben artık inanın takmıyorum ve bebek umurumda değil artık olursa olur tabii olması için tıptan destek alıcam ama herşey bebekte değil

doktorum şimdi aradı..eğer isterseniz hemen bu ay başlayalım tüp bebeğe diyor..eşimle konuşup karar vericez haberleşicez..bilmiyorum ki yaa napsak..bu ay o kadar çok kilo aldım ki en azından bir ay ara verip kendimi toplayıp bir daha ki ay mı başlasam..

humiscim bence gelecek ay başla şu an hormonların da üzüntüden altüst bence gelecek ay daha sağlıklı olur herşey...hadi hayırlsı olsun canım....

bakıyorumda ben bebek olayını 15 gündür sildim atım kafamdan iş arakadşlarım aaa serpil ne oldu göçmüşsün hastamısn .neyin var gibi vs vs vs soruları beni boğuyordu bugün ise herkess aaa serpil şıksın aaa serpil ne güzelsin aaa serpil pozitifsin aaa serpil bişimi oldu eveet olduu oldu ben gerçeği görmeye başladım ne kadar yırtındıysam o bebbek gelmedii işte şimdide ben istemiyorum gelirse kapı açık gelmese kendi sorunu diyorum kızlar :) ne yapayım ben artık böyle bakıyorum :) kaybettiğimi kiloları almaya başlıyorum bu güzel tarafı :) ve tüm müşterilerime mesai arkadşlarıma hoş davarnıyorum buda diğer güzel tarafı :)

bence 1 ay ara ver sağlığın açısından iyi olur

bende öyle düşünüyorum sanırım bir ay ara vericem..en iyisi bu şekilde olucak gibi..bu zaman zarfında hem vücudum hemde kafam dinlenmiş olur..çünkü doktorum ilaç dozunu falan artırmak gerekicek dedi..bu kadar kilo üzerine bir daha ilaç içersem çok kötü olurum

canım hayırlısı olsun tüp bebekte şans çok tabi bende nisanda başlıycam tüp bebek için canım sizde sorun neydi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…