- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
- #3.241
herkeslere "dünaydın" :))
benim adetim günün ilk ışıklarıyla geldi arkadaşlar. sağolsun test parasından kurtarmış oldu :))) 3. aşılamamdı. hakkım bitti kazana düştüm:) bundan sonrası için tüp demisti doktorum. ama ben yarışmadan çekiliyorum. bi süre dinlenelim bakalım :) artık ağlayamıyorum bile sinirlerim bozuldu :) bağışıklık yaptı tutmaması laelaelaelaelae. tutsaydı ağlardım herhal :))
canım hayırlısı olsun tüp bebekte şans çok tabi bende nisanda başlıycam tüp bebek için canım sizde sorun neydi canım
Arkadaşlar aşılamanız tutmayınca sakın üzülmeyin. Geçen yıl tam da bu zamanlar 1 ocakta bizde aşılama yaptırdık. Sorun eşimde görünüyodu. Siperm sayısı biraz az ve birazda morfolojik bozuluk çıkmıştı. Çok büyük ümitlerle aşılama yaptırdık. Paraya sıkışık olduğumuz bir zamanda yemedik içmedik para biriktirip yaptırdık. Sonuç tam bir hüsran olmuştu. Daha gebelik testi zamanım gelmeden regl olmuştum. Günlerce ağladım, eşimi de çok üzdüm. Sonra bi mucize oldu. Tamda doğum günüm zamanlarında kendiliğinden hamile kalmışım. Mayıs ayında çok hasta oldum halsizlik, bulantı... Yataklardan kalkamadım tam bi hafta. Meğerse hamileliktenmiş. Adetim de 10 gün gecikmişti. Sonuca inanamamıştık. Kan testinde kesin çıkar dediler. Onu da yaptırınca ancak inanabildik. Şu an 9 aylık hamileyim. Yarın sezeryanla doğum yapıcam. Unutmayın her gecenin bir sabahı vardır. 5 yıllık evliliğim 1 gece sonra inşallah bebekle taclanıcak. Sizin de mutlaka zamanınız vardır. Olumlu düşünün ve dua edin.:Saruboceq:
Haaaaaa bu arada bebeğimiz küçük bi kızkaydirigubbakcemile2
Yok cnm benim asilama tutmadi. Asilmamin 16. Gunu hastalandim. Tup bebek icin beklemedeyim. Asilamadan hatira 2kist kaldi onlarin gecmesini bekliyorum.
meraba kızlar bı ınsan bukadar umut edebılırmı cok umut etmıstım ama olmadı hamıle degılmısım.kan testı yaptırdım.ama 1ocakta adet olamam gerekıyordu hale olmadım bugune kadar gunumu hıc gecmemıstım .doktoruma soyledım 5 6 gun daha bekleyelım dedı.cok agladım kendımı ümıtlendırmek ıstemıyorum olabılırmı adet nıe olmadım
kızlar 1 saat önce bir damla kahverengimsi gibi bir kan geldi.adet oluyorm kesın dedim ama bir saat geçti başka bir şey gelmedi.en son 11 aralıkta adet gördüm,bugün aşılamanında 11.günü.sizce adetmi olucam?
doktorum sonucu bildir ona göre konuşalım demişti..arıyorum ama ulaşamdım henüz..bakalım ne önericek..sanırım bir ay ara ve sonrasında tüp bebek...
aşılam yapılan tarihin üzerine 14 gün koyarak adet gününü hesapla önceki adet gününle ilgisi kalmıyo
canım bu sefer olmadı ama birdahakine muhakkak olucak bebişin seninle olucak allahın izniyle çok üzülüyorum allahım neden diyorum ama sonra kendine gel diyorum niye böyle oluyor bazıları ben korunuyordum ama oldu diyor nasıl oluyor bizim gibi çok isteyenlerin neden olmuyor anlayamıyorum ama isyan etmiycem artık herkese tüm kalbimle dua ediyorum isteyen herkese hayırlı eli ayağı düzgün evlatlar ver diye bugün yine akrabalardan iki kişi duydum hamileymiş hemde ikinci üçüncü çocukları bizlerin daha bir tane bile yok kahroluyorum
canım bunu doktorun mu söyledi?
canımm ya aynı şeyleri düşünüyorum bende.. etrafımda tüm arkadaşlarım hamile kaldı doğurdu bile hepsine gidip bebeklerini seviyorm ama içim nasıl kıyılıyo anlatamam..düşünsene 4 kişilik arkadaş grubu ve hepimiz yeni evliyiz hatta aralarında en eski bendim oda 3 sene yani... 3 arkadaşım birer ay arayla hamile kaldılar bense.......gerisini bilirsin işte her buluşulduğunda 3ü ortak konuları hamilelikten bebekleri için aldıklarından bahsediyolr sense susup için kan ağlaya ağlaya sanki kendi durumunu hiç takmadan onlar için sevinerek gülerek dinliyosun ama eve dönüş yolu hep gözler yaşlı eve ilk adımda ise kana kana hıçkırıklara boğularak ağlıyosun..Allah inancı olmasa bu sıkıntı asla çekilez.Yüce rabbim hiçbir kul anne baba ve cocuk acısı çekmeden bu dünyayı terk etmicek diyor..İnşallah imtihanımız çocuklarımız olmadan olur,evlatlarımız doğduktn sonra o imtihanı yaşamak daha ağırdır kimbilirrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?