Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
fesleğen bende seninle aynı tarihre çtlatma vuruldum ve 24 ünde aşılma yapıldı 7ocaktada test vermeye gel denildi.2 gün sonra adet zamanımız olması lazım..bir net sayfasında aşılamadan sonra 2 hafta sonra eğer hamile değilseniz adet olursunuz diyordu ve zaten burdada hep kızlar aşılamalarından 2 hafta sonra adet oldukarını söyledler

belki bu sene olmayacak belki 5 belki 10 ama Rabbim annelik duygusunu yaşatacak buna inanıyorum...Sabır ve tevekküll

bence canım adet günün geçmiş umarım inşallah allahım yüzünü güldürür güzel haberler alırım senden bir kere daha test yaptır bakalım ne çıkıcak bende korkuda daha kan testi yaptıramıyorum idraa testi yaptırdım ama malesef negatif daha erkenmi acaba çünkü adet günüm geçmedi şuan beklemedeyim adet günüm karıştı ne zama geliceği

banaba aynı dedı dr.15 gün sonra adet olmamış olursan gel test yapalım dedı.hayırlısı artık .ne demişler hayırrlıysa beri gelsin hayırsızsa geri gitsin.çok dualar ettım bütün arkadaşlarım,ailem dua etti inş.tutar diye.bakalım çoğu gitti azı kaldı.3 gün var sonucu öğrenmeye.

ayın 2 deydiama ben yaptırmadım idrar testi yatırdım am negatif doktorum adet gününü bekle demişte o yüzden beklemedeyim adet günümde karıştı :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

ne bekliyosun zamanın gelmiş işte.bizlerinki normal bir hamilelik süreci değilki o yüzden idrara pek güven olmaz sen kan tahlilini yaptır bence yarın

inş. ogün geldğinde ikimizde hamileyiz diye müjdeyi veririzhihoyyyt

senin ne zaman belli oluyor yarın bi geçsin ondan sonra test yaptırıcam allahım ikimizden güzel haberler gelir umarım canım:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

bugün doktorumu aradım durumu söyledim. tüp için bi kaç ay beklicem dedim. bu süre içinde de olma ihtimali var zaten dedi. umarım tüpe kalmaz..:Saruboceq:
bi arkadaş morfoolji sayısından bahsetmiş ama benim doktorum yıkamadan sonraki sayıya bkatlırını 5 milyon üstü için aşılama denettiklerini söyledi. gittğim doktor prof.

biz de aynı durumda sayılırız umut9. bizimle yakın zamanlarda evlenen arkadaşlarımızın hepsinin bebeği var. hatta biri benim durumumu görüp korkup ay dur ben de bi deneyiyim deyip hemen hamile kalmıştı. bi başkasıyla konuşup gene sıksık görüstüğümden durumumu biliyordu. ben de deneyeyim dedi onun da bebeği var. çaput bağlatçam bi tarafıma laelaelaelaelae :) biri de ikinciye hamile ve bu hafta kürtaj olcak,, üstelik pko lu. mlsf görüsmek istemiyorum onlarla. içim cızlıyor. geçenlerde bi arkadaş evde biberon unutmustu. bi süre sakladım belki uğur getirir die ama sonra sinir olup çöpe attım :))

evlenmeden önce başkalarından dinlerdim bu tip hikayeler. insan kendi başına gelcek diye düsünmüyor hiç.. ne oldum değil ne olacağım demeli diye boşuna dememiş atalarımız..

encila yarın doğumdan önce bizi bi aklından geçir dua et. baskası için dua edenlere melekler de dua edermiş..

canım sen aşılamanın kaçıncı günü idrar testi yaptın?

karnımda sancım var beyaz akıntım var göğüslerim çok şişti senin ne belirtilerin:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…