- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
- #3.261
gerçekten o kadar doğruki hatta geçen gün bana teyzemim gelini ne dedi biliyormusun sana gelelimde çocuklar moral olsun dedi sence moralmi olur yoksa üzüntümü birde dediki kısmetimizde eşimle ikimizin hayat boyu iki kişi olarak kalmamızmış nasıl şey böyle bilmiyorum sözde moral vermeye geldiler benimde etrafımdaki arkadaşlarımın hepsini ikişer tane çocukları var toplandığımız zaman birtek eşimle bizim yok yanlarından ayrıldıktan sonra kendimize bir türlü gelemiyoruz allahım nede diye ama bir gün bizlerinde mutlaka olucak dimi bebeklerimiz
meraba kızlar bı ınsan bukadar umut edebılırmı cok umut etmıstım ama olmadı hamıle degılmısım.kan testı yaptırdım.ama 1ocakta adet olamam gerekıyordu hale olmadım bugune kadar gunumu hıc gecmemıstım .doktoruma soyledım 5 6 gun daha bekleyelım dedı.cok agladım kendımı ümıtlendırmek ıstemıyorum olabılırmı adet nıe olmadım
gülücem senin bugün test günün değilmiydi
evet canım çoğu gitti azı kaldı.. ama benim adet sancılarm var oyüzden pek ümtli değilim
ayın 2 deydiama ben yaptırmadım idrar testi yatırdım am negatif doktorum adet gününü bekle demişte o yüzden beklemedeyim adet günümde karıştı :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
benimde adet sancım var birde çok beyaz akıntım var bende ümitli değilim ama senin inşallah bebeğin içindedir :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
inş. ogün geldğinde ikimizde hamileyiz diye müjdeyi veririzhihoyyyt
aaaaahhhhhhhhhhh inan artık böyle duyunca kendimden geçiyorum neden böyle oluyor allahım inşallah tüp bebek tedavisi olumlu sonuçlanır allah yüzünü güldürür bence uzun bir süre dinlen kafanı rahatlat belkide hiç tedaviye gerek kalmadan kendiliğinden hamile kalırsın gerçekten canım inanki kalbimden gelerek söylüyorum çok üzülüyorum böyle duyunca ama ne yapalım elbet bir gün bebişine kavuşacaksın kendine çok iyi bak moralini düzgün tutmaya çalış bizi bizden başka kimse anlamaz
canımm ya aynı şeyleri düşünüyorum bende.. etrafımda tüm arkadaşlarım hamile kaldı doğurdu bile hepsine gidip bebeklerini seviyorm ama içim nasıl kıyılıyo anlatamam..düşünsene 4 kişilik arkadaş grubu ve hepimiz yeni evliyiz hatta aralarında en eski bendim oda 3 sene yani... 3 arkadaşım birer ay arayla hamile kaldılar bense.......gerisini bilirsin işte her buluşulduğunda 3ü ortak konuları hamilelikten bebekleri için aldıklarından bahsediyolr sense susup için kan ağlaya ağlaya sanki kendi durumunu hiç takmadan onlar için sevinerek gülerek dinliyosun ama eve dönüş yolu hep gözler yaşlı eve ilk adımda ise kana kana hıçkırıklara boğularak ağlıyosun..Allah inancı olmasa bu sıkıntı asla çekilez.Yüce rabbim hiçbir kul anne baba ve cocuk acısı çekmeden bu dünyayı terk etmicek diyor..İnşallah imtihanımız çocuklarımız olmadan olur,evlatlarımız doğduktn sonra o imtihanı yaşamak daha ağırdır kimbilirrr
Arkadaşlar aşılamanız tutmayınca sakın üzülmeyin. Geçen yıl tam da bu zamanlar 1 ocakta bizde aşılama yaptırdık. Sorun eşimde görünüyodu. Siperm sayısı biraz az ve birazda morfolojik bozuluk çıkmıştı. Çok büyük ümitlerle aşılama yaptırdık. Paraya sıkışık olduğumuz bir zamanda yemedik içmedik para biriktirip yaptırdık. Sonuç tam bir hüsran olmuştu. Daha gebelik testi zamanım gelmeden regl olmuştum. Günlerce ağladım, eşimi de çok üzdüm. Sonra bi mucize oldu. Tamda doğum günüm zamanlarında kendiliğinden hamile kalmışım. Mayıs ayında çok hasta oldum halsizlik, bulantı... Yataklardan kalkamadım tam bi hafta. Meğerse hamileliktenmiş. Adetim de 10 gün gecikmişti. Sonuca inanamamıştık. Kan testinde kesin çıkar dediler. Onu da yaptırınca ancak inanabildik. Şu an 9 aylık hamileyim. Yarın sezeryanla doğum yapıcam. Unutmayın her gecenin bir sabahı vardır. 5 yıllık evliliğim 1 gece sonra inşallah bebekle taclanıcak. Sizin de mutlaka zamanınız vardır. Olumlu düşünün ve dua edin.:Saruboceq:
Haaaaaa bu arada bebeğimiz küçük bi kızkaydirigubbakcemile2
bence canım adet günün geçmiş umarım inşallah allahım yüzünü güldürür güzel haberler alırım senden bir kere daha test yaptır bakalım ne çıkıcak bende korkuda daha kan testi yaptıramıyorum idraa testi yaptırdım ama malesef negatif daha erkenmi acaba çünkü adet günüm geçmedi şuan beklemedeyim adet günüm karıştı ne zama geliceği
canım sen aşılamanın kaçıncı günü idrar testi yaptın?
bende perş günü test yaptırıcam hayırlısıyla
bugün yaptırdım 17.günüm bugün
senin hesaplamalarına göre benim adet günümü hesaplar mısın 19 aralıkta aşılama oldum ne zaman ader günüm
canım bende bugün yaptım 14, günü ama benimde negatifg idrarda,doktora sorduk cok erken daha idrarda çıkmaz dedi,kanda 500 civarı falan olması gerekiyomuş idrarda çıkması için,hiç belirtilerin var mı canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?