- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
- #3.281
senin hesaplamalarına göre benim adet günümü hesaplar mısın 19 aralıkta aşılama oldum ne zaman ader günüm
karnımda sancım var beyaz akıntım var göğüslerim çok şişti senin ne belirtilerin:ecrin_bebek:
canım ben en son adet olduğumuz gün adet günüdür diye biliyorum..
canım ben en son adet olduğumuz gün adet günüdür diye biliyorum..
2 ocakta olması gerekmezmi canım zaten senayada 2ocak diye yazdırmışsın
şey için sordum geçen ay 12 olmam gerekiyordu ama ben 8 oldum adet arası benim 28 yada 31 gün sürüyor o yüzden bir türlü bilemedim bu ay ne günü olacağımı:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
canım bende de aynıları ama ara ara kasıklarımda ağrı oluo bende cuma test yapıcam kanda,inşallah hepimizin pozitif çıkar...
canım beim inşallah senden bebiş haberini cuma günü alırım allah gönlüne göre versin amin:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
sağol canım inşallah sende hamilesindir,sende sorrun var mıydı canım?kaç yumurta gelişti ?
kızlar normalde adet günümüzün ilk günü ama biz doktor kontrolünde iğnelerle yumurtalarımızı büyüttüğümüz için yumurtalarımızın çatlama günü değişiyo,oyüzden adetlerimizde braz daha erken geliyo..çatlatma iğnesinde sonra ortalam 15 16 gün sonra adet olunuyo istisnalar da oluyo tabi
ben bu sferki aşılammada sadece klomen hapı kullandım iğne falan kullanmadım o yüzden biliemiyorum internette adet günümü hesaplattım ayın beşinde diyor bekliyorum bakalım
ben klomen kullandığım ay tam günümde hastalanmıştım en son hastalandığım tarih 5aralıksa 5ocaktada hastalanmıştım
kızlar yazdıklarınızı okudum kafam karıştı en iyisi son adet tarihimizi beklemek.çünkü ben gecen ay bi önceki ayın 13 gün öncesi oldum aniden.ama bu ay daha bişe yok.karın ağrısını takmayın kızlar aklımızda başka bişe yokki.haliyle bu düşünceler de stres yapıp karnımıza midemize vuruyor.sakin olalım nolur güzel şeyler düşünün
bende 8 aralıkta adet olmuştum bende şimdi 8 ocakta mı olucam yani
demetek senin sonucun nasıldı canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?