Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar normalde adet günümüzün ilk günü ama biz doktor kontrolünde iğnelerle yumurtalarımızı büyüttüğümüz için yumurtalarımızın çatlama günü değişiyo,oyüzden adetlerimizde braz daha erken geliyo..çatlatma iğnesinde sonra ortalam 15 16 gün sonra adet olunuyo istisnalar da oluyo tabi

sağol canım inşallah sende hamilesindir,sende sorrun var mıydı canım?kaç yumurta gelişti ?

canım sağol güzel dileğin için eşimde sorun var sperm azlığı var sağ tarafımda daha çoktu sadece onu biliyorum doktorum birşey söylemedi doğru düzgün çünkü ümitli değildi benim hamilie kalma konusunda eşimin sperm sayısı düşük diye

ben bu sferki aşılammada sadece klomen hapı kullandım iğne falan kullanmadım o yüzden biliemiyorum internette adet günümü hesaplattım ayın beşinde diyor bekliyorum bakalım

ben bu sferki aşılammada sadece klomen hapı kullandım iğne falan kullanmadım o yüzden biliemiyorum internette adet günümü hesaplattım ayın beşinde diyor bekliyorum bakalım

ben klomen kullandığım ay tam günümde hastalanmıştım en son hastalandığım tarih 5aralıksa 5ocaktada hastalanmıştım

kızlar yazdıklarınızı okudum kafam karıştı en iyisi son adet tarihimizi beklemek.çünkü ben gecen ay bi önceki ayın 13 gün öncesi oldum aniden.ama bu ay daha bişe yok.karın ağrısını takmayın kızlar aklımızda başka bişe yokki.haliyle bu düşünceler de stres yapıp karnımıza midemize vuruyor.sakin olalım nolur güzel şeyler düşünün

sana katılıyorum günler bazen değişebiliyor genede son adet günümü bekliycem 8 aralıktı hep aklım orda geldimi gelmedimi deli olcam karnım adet olucakmış gibi ağrıyor pozitif düşünmemiz lazım ama ben yapamıyorum

demetek senin sonucun nasıldı canım?

canım ben zaten test yaptırmadan regl olanlardanım.hatta şimdi kist için ilaç kullanıyorum.pc yide sürekli açıyorum haber varmı diye sizlerden ama malesef daha güzel haber alamamışız.herşeyin hayırlısı artık.bende kistten sonra tüpe geçmeyi düşünüyorum...

arkadaşlar düşünükçe ve yeni şeyler duydukça psikolojik olarak öyle hissediyoruz.ben ateş olayını duymuştum şimdi birisi ateşin var dese hemen hamile miyim acaba diyorum kendi kendime.ayy dua edecez başka yolu yok allah hepimize hayırlı evlatlar versin

test tarihime daha 12 gün var ama ne biliyim pek sevindirici haber almayınca aşılamayla ilgili ümidim kalmıyor..hadi kızlar,gülücem ve test günü gelecek olan diğerleri
lütfen iyi haberlerle dönün de moral olsun hepimize..

kızlar şimdi internette bir siteye bakıyodum orda diyoki döllenme olayı olunca rahime yerleşmesi 7 ila 10 gün arasındaymış.yerleşme sırasında 1-2 damla kan gelebilirmiş ama önemli değilmiş.bendede bugün 1 damla koyu renkte gelmişti adet olucm dıye tedirgin olmştm amabunu okuyunca tekrar umutlandım.aslında niyeyse pekde kafaya takmıyrm değişik ağrı v.s olunca sadece umutsuzluk oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…