Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım senin sonucunuı merakla bekliyordum ikimizin tahlil tarihi aynıydı ya malum benim kırmızılar erken geldi senden ümitliydim baya hayırlısı olsun canım ne yapalım ilkdi galiba senin aşılaman da bir daha deneriz yılmak yok yola devam

bende 10 gunu ıdrar yapmıstım negatıf cıkmıstı.15gunun doldu senın umutlanmak cok kotu ne olucaksa olsun ınsan sonra daha cok hayal kuruyo daha cok uzuluyor yaptır bos ver

benimde isteğim ben diğer arkadaşlardan bebiş haberleri almak stresis bir şekilde beklemeye çalış tset gününü:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

bende 10 gunu ıdrar yapmıstım negatıf cıkmıstı.15gunun doldu senın umutlanmak cok kotu ne olucaksa olsun ınsan sonra daha cok hayal kuruyo daha cok uzuluyor yaptır bos ver

ne biliyim kararsızım eşimde beklememi söylüyor ama ben dayanamıyorum yaptırdığım zaman rahatlıycam aslında sonucu görünce yaptırdım bare diycem olumlu yada olumsuz allah bilir test yaptırdığım zaman haber vericem

evt ılkı ıdı.ama sorun bende degıl esımın sperm sayısı ve hareketlılıgınde oldugu ıcın tutar dıye cok umıt etmıstım.4 gun gectı neden adet olmadım hıc gecmezdı ama.bu ay tekrar ara vermeden asılama yapmak ıstıyorum sence dahamı ıyı olur.senın kacıncı:roflol::roflol:

acabamı dıe ortada kalmak cok zor.ınsallah tutar.

benimde tutma imkanı çok düşük çünkü eşimi sperm sayısı çok düşük geçen sene varikosel ameliyatıda olmuştu am şimdilik faydasını daha göremedik ben geçen sene eşim ameliyat olmadan önce tüp bebek tedavisi yapmıştım ama olmadı bu ikinci aşılamam altı buçuk senedir evlat hasretiyle yanıp tutuşuyorum allah hepimizin yüzünü güldürecek elbet birgün:dance::dance::dance::dance:

arkadaslar benide listeye alir misiniz? bende bu ay asilama olcam.ignelere basladim bugun 4. gunum.persembe gunu kontrolum var bakalim yumoslarim gelisecek mi.
bu benim ikinci asilamam olacak,ilk asilamamda yumoslarim guzel gelismedi tutmiycani tahmis ediyodum ama yinede negatif sonucu duyunca cok uzulmustum.insallah bu sefer pozitif olur.Allah isteyen herkese en kisa zamanda hayirlisiyla saglikli bebekler nasip etsin.

canım eşının en son sprem sayısı kactı.asılama sana ne kadar asılandı bana 6 mılyon..doktor benım esımede varikosal amalıyatı dedı ama bız yaptırmadık daha.esımınde en son spermıyogram testı 24 mılyondu.amalıyat bana zaman kaybettırıcek dıye ıstemıyrum en az 3 ay gecmesı gerekıyormus normale donmesı ıcın

bıde tup bebek ıcıın kac lra harcadınınz ssk karsıladımı bı kısmını

banada 6 milyon aşılandı bence eşin bir an önce olsun çünkü benim halamın oğlu ve karısı bebek için tedavi görüyorlardı ikiside tedavi gördü varikosel ameliyatıda oldu tüp bebek yaptırdılar ikiz oğlanları oldu tabiki evlendiklerinden beri korunmuyorlarmış erkek çocukları yedi yaşlarına geldiğinde sünet yapıcaklardı birde ne oldu yengem kendiliğinden hamile hormon tedavisi görüyordu adet o zaman düzensiz oluyor diye adetinin gecikmesini önemsememiş ama iki aylık hamileymiş oda oğlan oldu şimdi bu sene üçüne birden sünnet yapıcak bizim ameliyar tam bir sene oldu sonuçlar şimdilik pek iç açıcı değil bu ameliyattan uzun bir süre sonra spermler düzene giriyormuş yani çoğalıyormuş

bıde tup bebek ıcıın kac lra harcadınınz ssk karsıladımı bı kısmını

istanbulda yaptırdık ama yumurta takibini benim burdaki doktorum yaptı yanlış hatırlamıyorsam altı buçuk yedi gibi ilaçlar çok pahalı her inasana farklı ilaç tedavisi uygulanıyor ben beş hafta taşıdımbebeğimi ama olmadı eğer ameliyattan sonra yaptırsaydım devam edicekti hamileliğim

selam kizlar cuma gunu test yapmaya gideccegim karnim cok agriyor regle olmadan onceki gb( asil gunum pazar ama ben 12.gunde yaptiracagim.
bekleyen herkse dua ediyorum Allah yuzumuzu guldurur Insallah.
negatif alan arkadaslar biliyorum cok zor birkac gune bizde ayni duygulari yasayacagiz belki de ama asilama boyle bir sey kizlar yuz kisi yaptiriyor bes alti kisi hamile kaliyor tamamen sorununuza bagli. ama bu demek degilki asilama denenmemeli, tup daha iyi. kizlar tup bebek hem maddi hem manevi hem de saglik acisindan cok yipratici o yuzden sonuna kadar deneyip en son care tupu dusunmek daha mantikli geliyor ne olursa olsun asilama cok daha dogal bir surec, her sey icinizde yasaniyor.
bu arada bayanlar spermden bahsetmissiniz gecen hafta doktoruma sordum bir milyonla bile asilama yapiliyor bes milyon cok yeterli ve iyi bir sayidir dedi. bizde dokuz milyona yakindi cok iyi dedi. cunku unutmayin bu sayilar yikandiktan sonra hareketli cok iyi spermler.
bu arada bu surecte dogal yoldan hamile kalabilcagimizi de unutmayalim. Allah verdikten sonra ne dertlerle kadinlar hamile kaliyor dogal yoldan.
uzattim ama kizlar formda cok negatif bir hava var o yuzden. sperm sayisi az olan arkadaslar doktorumun dedigi buydu, asilama en cok spermi az olan ciftlerde ise yarar, lutfen umutsuz olmayin.

GÜNDOĞMADAN YA BİŞEKİLDE HAMİŞ OLUCAZ HERKES ÇOK GERGİN
İYİ Kİ VARSIN POZİTİF DÜŞÜNCEYE İHTİYACIMIZ VAR lülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…