- 29 Aralık 2009
- 165
- 1
- 118
- 40
- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
- #3.321
evt ılkı ıdı.ama sorun bende degıl esımın sperm sayısı ve hareketlılıgınde oldugu ıcın tutar dıye cok umıt etmıstım.4 gun gectı neden adet olmadım hıc gecmezdı ama.bu ay tekrar ara vermeden asılama yapmak ıstıyorum sence dahamı ıyı olur.senın kacıncı:roflol::roflol:
selam arkadaşlar 12.günüm bugün.az kaldı düşünmemeye çalışıyorum şuara bacağım ağrıyor sadece gece kasık ağrısından uyuyamadım ama şimdi iyiyim.ahh allahım nelere katlanıyoruz allah izin verirse bebeklerimizi kucağımıza aldığımızda bu günlere tebessümle anacağız:)
selam canlarım..benim 2. aşılama şubata kaldı..raporum çıkmadı...bu sefer iğnelerle devam edicez
gonal-f verdi...allahım hayırlısını nasib et...
olsun belki doğal hamiş kalırsın ::) sıkma canını tadını çıkart yaşamınkaydirigubbakcemile3
benimde 12.gün bende hala belirti yok.kasık kısmımda ara ara ağrı oluyor.az kaldı inş.güzel haber alırız.sende sarıya dönük bir akıntı varmı?
inşallah bitanem yaaaa...keşke öle bişey olsa...dün tv de gördüm..yeni doğmuş bebeğin boğazını kesip çöpe atmışlar....allah nasip edio değerini bilmiolar...allahım bize de hayırlısını nasib et ne olur..hayırlı,eli yüzü düzgün ,aklı başı yerinde,evlat nasip et ne olur...
aynı şeyi ben de düşünüyordum şimdi:)kızlarr doktor 7ocakta tahlil yaptır dedi ama ben 6ocakta gitsem ne olurrrrr
bugün kaçıncı günün canım benim 12. gün erken mi olur yarın yapsameeee napalım ozaman kimsede cevap vermediki
kızlarr doktor 7ocakta tahlil yaptır dedi ama ben 6ocakta gitsem ne olurrrrr
benim bi de yarın boş günüm işim yokken yaptırsamberkalcim iyi sabrediyosun valla..gecen hafta bu kadar sbırsız değildim ama 7ocak yaklaştıkça geçmiyo sankii..6ocak 13. gün olacak
berkalcim iyi sabrediyosun valla..gecen hafta bu kadar sbırsız değildim ama 7ocak yaklaştıkça geçmiyo sankii..6ocak 13. gün olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?