Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bir daha test yap istersen adet olmadığına göre belki de vardır bazen kanda bile çıkmıyor benim arkadaşım üçüze e hamileymiş ama ne kanda ne de idrar da çıkmamıştı inşallah senin de öyle birşeydir benim de ilkdi aşılama regl olduktan sonra daha dr. la görüşmedik normalde dündü randevum ama o kadar yoğun bir dr. ki görüşeemedik perşembe tekrar gideceğim ne önerecek bilmiyorum ama bizde ikimizde de prblem yok o yüzden aşılama bir daha düşünürmüyüm bilmiyorum yaza kadar bekleyip tatilde tüp b. yapalım diye eşimle konuşuyoruz ama bakalım dr ne diyecek

selam arkadaşlar 12.günüm bugün.az kaldı düşünmemeye çalışıyorum şuara bacağım ağrıyor sadece gece kasık ağrısından uyuyamadım ama şimdi iyiyim.ahh allahım nelere katlanıyoruz allah izin verirse bebeklerimizi kucağımıza aldığımızda bu günlere tebessümle anacağız:)

benimde 12.gün bende hala belirti yok.kasık kısmımda ara ara ağrı oluyor.az kaldı inş.güzel haber alırız.sende sarıya dönük bir akıntı varmı?

AŞILAMA TAHLıL TARıHLERıMıZ(HADı HAYIRLISIIIIIIIIIIIIIIIIII..........:Saruboceq:...:ecrin_bebek:.)
magic box..............2 ocak 2010 ..................:teselli:
sheta.....................2 ocak 2010 ...................:teselli:
gülücem..................2 ocak 2010 .................:teselli:
güzel_akçay............5 ocak 2010 .................:teselli:
dyd.........................5 ocak 2010 ..................:teselli:
nelke......................7 ocak 2010 ..................:teselli:
grb4.......................7 ocak 2010 ...................:teselli:
kardelen82f.............7 ocak 2010 ...................:teselli:
berkal......................8 ocak 2010 .................:teselli:
fesleğen85...............8 ocak 2010 .................:teselli:
gündogmadan.........11 ocak 2010..................:teselli:
ozceliksena............11 ocak 2010..................:teselli:
jenefer1983............11 ocak 2010 ..................:teselli:
iipek34...................11 ocak 2010 ..................:teselli:
sultanım83............16 ocak 2010 ...................:teselli:
siyerra..................16 ocak 2010 ...................:teselli:

AŞILAMAYI BEKLEYENLER :hulya:
kumsal..................????? 2010
yasimur.................???? 2010
akrep83................???? 2010

Son düzenleme:
selam canlarım..benim 2. aşılama şubata kaldı..raporum çıkmadı...bu sefer iğnelerle devam edicez
gonal-f verdi...allahım hayırlısını nasib et...

olsun belki doğal hamiş kalırsın ::) sıkma canını tadını çıkart yaşamınkaydirigubbakcemile3

inşallah bitanem yaaaa...keşke öle bişey olsa...dün tv de gördüm..yeni doğmuş bebeğin boğazını kesip çöpe atmışlar....allah nasip edio değerini bilmiolar...allahım bize de hayırlısını nasib et ne olur..hayırlı,eli yüzü düzgün ,aklı başı yerinde,evlat nasip et ne olur...

ya sorma o haberi ben mynette okudum kanım dondu bazan düşünüyorum rabbim neden böyle yapıyorki bizler çocuk diye kıvranırken : anlamış değilim bu işi ya ben normalde çocukları çok seven biriyim her kötü haber beni kahrediyor akannehir

berkalcim iyi sabrediyosun valla..gecen hafta bu kadar sbırsız değildim ama 7ocak yaklaştıkça geçmiyo sankii..6ocak 13. gün olacak

berkalcim iyi sabrediyosun valla..gecen hafta bu kadar sbırsız değildim ama 7ocak yaklaştıkça geçmiyo sankii..6ocak 13. gün olacak

canım bende çok zor sabrediyorum eşim doktor izin vermiyor tahlil yapmama,çünkü değerler geç yükselebilir o yüzden emin olmak istiyoruz,sonra üzülmek istemiyoruz canım,inan kaç gündür heyecandan uyuyamıyorum ama sabretmek zorundayım..

biraz önce kadınlar klubünün başka bir onusuna denk geldim orda herkes tahlil sonuçlarını yazıyo ve hepsi neredeyse hamile..içim kıpır kıpır oldu, bizdede hamişlerle dolacak inş. son anda patlama yapıcazzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…