Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

haklılar aslında.. ara değer çıktığında kafmız daha çok karışacak ve daha çok beklentiye düşücez.. sana destek olayım bari bende günümü bekliyim.inş. hayırlı sonuçlar olur Yarabbimmmmmm

cidden ben de inanıyorum.ben olmasam sen ya da başkası allah tattırsın bu duyguyu...
peki adetim 10 unda benim 10unu beklesem mi acaba

hangi konu canım bende bi bakayım,biraz moral olur..

kıslar aşılamanın 16, günü bile adet olanlar var,sancux öyleydi sanırım bence biraz sabredin,sonra hayal kırıklığına uğramayın,ben çok yaptım o hatayı erkenden bakıp sonra çok üzüldüm.

aşılamadan sonraki BHCG değerlerinizi yazarmısınız.. diye bir konu fazla yzan eden olmamış ama hmileyimmm diye yazanları görünce bi garip oldum

kızlar her seferinde hadi bir umut diye giriyorum, ama hala hamiş haberi yok...hadi canlansın bu topik yaa...Alahım şuan test günü gelenlerin hepsi hamiş olur inşallah...:Saruboceq:

tamam bekleyecem perşembeyi peki sen neden hala baktırmıyorsun 15.günü ise?
bu arada ağrıların var mı?

canım ara ara kasıklarımda oluo,bana aşılamadan 6 gün sonra pregnyl yapılmıstı o hcg hormonu içerio onun etkisini yitirmesi için ve bizi yanıltmasın diye 8 ocakı bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…