Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
içime şüphe düştü şimdi..bize neden önerilmedi acaba yada bünyeye göre değişken mi

bana da dr bişey demedi. bendede kist oluşup duruyo. 3ay doğum k. haapı içtim. oda ödem yapıyo.tüylenme yapıyo.madem önceden kistin oluşmasını engellemek için böyle bişey var niye bizim dr. bişey demiyokı. benimde içime şüphe düştü valla.üstelik benim göğüslerimdede kist var bu aşılama tedavisinin kistimi artırabilceğini söylemişti. :uhm:

iyiyim canım sabırsızlıkla beklemedeyim,sen aşılamanı izmirde mi yaptırmıştın?

evet cnm, benim 2. aşılamamdı..ama olmadı malesef..ilkini özelde yaptırdım, 2.sini raporla..bir kez daha raporlu yaptırıcam, en kötü ihtimal ege ünv. tüp bebek için başvurucam..

canım ara ara kasıklarımda oluo,bana aşılamadan 6 gün sonra pregnyl yapılmıstı o hcg hormonu içerio onun etkisini yitirmesi için ve bizi yanıltmasın diye 8 ocakı bekliyoruz.

bende ilk aşılamamda vurulmuştum, bunun etkisiyle 15. günü yaptırdığım testte 7,09 çıkmıştı sonucum..ama negatifti lmaz:

ben 5 gün 1er tane klomen kullandım sonra pregnyl vuruldum ve aşılama.jel,hap vs sizlerden duyuyorum ilk.

canım bizim genelde göbekten yapılan hormon ilaçları klomenden daha ağır,ben de 3 ay klomen kullanmıştım ama etkisi olmadı,o yüzden hormon ilaçlarına geçildi.gonalf ve cetrotid kullandım ovıtrella ile catlatıdı ve sonrada pregnyl verildi.

umut ne diyosun yarın yaptıracak mısın test

yok canım ya bir gün daha sabır.... sonra test değeri arada derede bişey çıkar bu sefer 2 3 gün bekle falan derler o daha beter olur
perş.günü beraber yapalım hem hayırlı gün... ben aşılamanın perş ye denk gelir diye çok dua etmiştim tahlilide perş yapalım inş. en güzel sonuçlarla döneriz

gülücem senin sonuç ne alemde canım?

canım 8 ocak adet gününmü yoksa test yaptırma gününmü aşılamanın kaçıncı günü bugün inşallah bebeğin içindedir sana dünyanın en güzel varlığı olan anneliği inşallah tadarsın tüm kalbimle inan:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…