- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
- #3.361
pregnyl yapılmasının sebebi ne canım hap veya jel verilmedimi sana
canım pregnyl kalan yumurtaları catlaması,kistin oluşmaması ve rahmi desteklemek için yapıldı.
içime şüphe düştü şimdi..bize neden önerilmedi acaba yada bünyeye göre değişken mi
berkal benim göğüsler şiş ağrıyor ara ara.karnım belim kasıklarım bacaklarım heryerim ağrıyor ama ara ara hergün var ağrı.
içime şüphe düştü şimdi..bize neden önerilmedi acaba yada bünyeye göre değişken mi
berkal benim göğüsler şiş ağrıyor ara ara.karnım belim kasıklarım bacaklarım heryerim ağrıyor ama ara ara hergün var ağrı.
canım kullandığımız ilaçlar hormon içerio onun etkisi de plabilir,hamilelik belirtiside artık orası Allaha kalmış..
iyiyim canım sabırsızlıkla beklemedeyim,sen aşılamanı izmirde mi yaptırmıştın?
canım ara ara kasıklarımda oluo,bana aşılamadan 6 gün sonra pregnyl yapılmıstı o hcg hormonu içerio onun etkisini yitirmesi için ve bizi yanıltmasın diye 8 ocakı bekliyoruz.
ben 5 gün 1er tane klomen kullandım sonra pregnyl vuruldum ve aşılama.jel,hap vs sizlerden duyuyorum ilk.
evet cnm, benim 2. aşılamamdı..ama olmadı malesef..ilkini özelde yaptırdım, 2.sini raporla..bir kez daha raporlu yaptırıcam, en kötü ihtimal ege ünv. tüp bebek için başvurucam..
bende ilk aşılamamda vurulmuştum, bunun etkisiyle 15. günü yaptırdığım testte 7,09 çıkmıştı sonucum..ama negatiftilmaz:canım özelde nerde yaptırdın?benim ilk aşılamam kent hastanesi israel aruhun hastasıyım ve cok memnun kaldım,hamiş kalan cok hastası var.
bunlar yumurta için mi berkalcim
evet canım olusabilecek en fazla yumurtanın gelişmesi ve çatlatılması için canım..
umut ne diyosun yarın yaptıracak mısın test
gülücem senin sonuç ne alemde canım?
gülücem senin sonuç ne alemde canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?