- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
- #3.381
iyi geceler kızlar dün gece rüyamda kendimi hamile gördüm gözümü açtım sabah ezanı okunuyo namazımı kaldım hepimiz için dua ettim inşallah hayırlısıyla bebeklerimize kavuşuruz amin yarab
akrep merhaba
sen çapada yaptırmıştın de mi aşılamanı
doktorun kimdi orada? Ben de memurum orda yaptırmak istiyorum. Ne kadar sürede gün veriyorlar nasıl oluyor süreç? Yardımcı olabilir misin?
günaydın kızlar,bütün gece uyuyamadım içime sıkıntı girmişti ve sıkıntının sebebi sabah belli oldu,16, günümdü kahverengi akıntı geldi ve şimdi pembeleşti olmadı yani kızlar,üzgünüm(
ben acıbademe gidiyordum, sağlık sigortası karşılıyordu, şimdi iptal oldu sigorta. Acıbadem çok pahalı, kararsız kaldım bi süre, napsam bilemedim adetim de geçti bu sürede. Ama şimdi gitmemeye karar verdim. Artık gelecek aya kaldı mecburen. Neyse geç olsun temiz olsun. Bir de sana hangi iğneleri kullandılar çapada. Benim kullanmaya başlayamadığım iğnelerim var. Merional iğne vermişti doktor. Acaba bu iğneleri kullanabilir miyim? Heba olsun istemiyorum.
günaydın kızlar,bütün gece uyuyamadım içime sıkıntı girmişti ve sıkıntının sebebi sabah belli oldu,16, günümdü kahverengi akıntı geldi ve şimdi pembeleşti olmadı yani kızlar,üzgünüm(
canım benim çok üzüldüm ama sen hep umut dolu oldun burda herkese ışık oluyorsun ve aynen diğerlerine söylediğin gibi belli olmaz di mi belki adet görsen bile hamile olabilirsin.kendini bırakma nolur arkadaşım
benim de tutmadı canım benim ikincisi yapılacak..üzme kendni herşeyde bir hayır vardır...
haklısın canım allah herşeyin hayırlısını versin bizim doktor ilaç tedavisinden sonra dinlenme veriyormuş bakalım konuşcam artık,gerçi sabah kahverengi geldi ama pede geçecek kadar sökmedi bilmiyorum valla ne yapacağımı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?