Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
iyi geceler kızlar dün gece rüyamda kendimi hamile gördüm gözümü açtım sabah ezanı okunuyo namazımı kaldım hepimiz için dua ettim inşallah hayırlısıyla bebeklerimize kavuşuruz amin yarab

senacım nasılsın canım topige de gelmedin hiç inş herşey yolundadır hayırlı haberlerini alırım canım arkadaşım benim
aşılaması tutmayan arkadaşlar sizlerde fazla üzmeyin kendiniz bende çok negatif aldım halada bekliyorum ama rabbim büyük elbet gelir melegimiz bekleyen arkadşlarında inş olumlu sonuç alırsınız:)

iyi geceler kızlar dün gece rüyamda kendimi hamile gördüm gözümü açtım sabah ezanı okunuyo namazımı kaldım hepimiz için dua ettim inşallah hayırlısıyla bebeklerimize kavuşuruz amin yarab

canım benim allahım namazını dualarını kabul etsin ben inanıyorum sen çok tatlı anne olacaksın sabır gülüm öptüm seni kocamanaklinialirimsmile

akrep merhaba
sen çapada yaptırmıştın de mi aşılamanı
doktorun kimdi orada? Ben de memurum orda yaptırmak istiyorum. Ne kadar sürede gün veriyorlar nasıl oluyor süreç? Yardımcı olabilir misin?

akrep merhaba
doktorun kimdi orada? Ben de memurum orda yaptırmak istiyorum. Ne kadar sürede gün veriyorlar nasıl oluyor süreç? Yardımcı olabilir misin?

akrep merhaba

evet canım çapada yaptırdım...ilk önce profesör bülent ergun a gidiyordum..ama çok pahalı geldi şu an poliklinikte muayene oluyorum...çok da memnunum...herkes çok iyi ve ilgili...ilk gideceksen..414 22 00 dan infertilite bölümü için randevu al...bir dahada randevusuz gidersin çok rahat...adetinin 2. günü git hemen başlarsın tedavine...allah yardımcın olsun...

günaydın kızlar,bütün gece uyuyamadım içime sıkıntı girmişti ve sıkıntının sebebi sabah belli oldu,16, günümdü kahverengi akıntı geldi ve şimdi pembeleşti olmadı yani kızlar,üzgünüm(

canım benim çok üzüldüm ama sen hep umut dolu oldun burda herkese ışık oluyorsun ve aynen diğerlerine söylediğin gibi belli olmaz di mi belki adet görsen bile hamile olabilirsin.kendini bırakma nolur arkadaşım

ben acıbademe gidiyordum, sağlık sigortası karşılıyordu, şimdi iptal oldu sigorta. Acıbadem çok pahalı, kararsız kaldım bi süre, napsam bilemedim adetim de geçti bu sürede. Ama şimdi gitmemeye karar verdim. Artık gelecek aya kaldı mecburen. Neyse geç olsun temiz olsun. Bir de sana hangi iğneleri kullandılar çapada. Benim kullanmaya başlayamadığım iğnelerim var. Merional iğne vermişti doktor. Acaba bu iğneleri kullanabilir miyim? Heba olsun istemiyorum.

ben hiç para ödemiyorum ilaçların haricinde..ve özel gibi muamele ediyorlar...canım ilk aşılamamda serophene ilaç ve ovitrelle çatlatma iğnesi kullandılar...ama tutmadı..ikinci aşılama için de gonal-f iğneler ve pregnyl çatlatma iğnesi vermişti ama bu ay kaldı aşılamam birdahaki aya yapılacak..onları kullanabilirmisin bilmiyorum..ama buradan rapor çıkart ilaçlarını çok ucuza alırsın..yinede bi sorarsın doktora..belki orda karşılaşırız seninle:)

aman berkal yani sende pozitif olsaydın şaşardım ya ben artık size elveda bilmiyorumkismilediyeceğim çünkü bu topicte tek hamiş çıkaramadık moralim bozuluyor her gün bakıyorum topice ama beni kötü etkiliyor artık hepinizi öpüyorum canım sende üüzlme sakın byeeeee hepinize

sağol canım söylemesi kolay ama yaşaması zor oluyormuş bunu da öğrendik,umarım siz iyi sonuçlar alırsınız canım benim şuan yaşadığım duyguyu yaşamazsınız...

benim de tutmadı canım benim ikincisi yapılacak..üzme kendni herşeyde bir hayır vardır...

benim de tutmadı canım benim ikincisi yapılacak..üzme kendni herşeyde bir hayır vardır...

haklısın canım allah herşeyin hayırlısını versin bizim doktor ilaç tedavisinden sonra dinlenme veriyormuş bakalım konuşcam artık,gerçi sabah kahverengi geldi ama pede geçecek kadar sökmedi bilmiyorum valla ne yapacağımı..

sadece sakin ol canım..kendini üzme..ben de çok karamsar oldum ama geçti..:)şimdi daha umutluyum:)ikinci için...

hayırlısı olsun be arkadaşım üzülme desem olmuyor biliyorum:teselli: muhakkak üzülüyoruz ama fazla yıpratma kendini elden ne gelir ki bir kaç gün sonra rahatlıyorsun buna inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…