Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hadi artık kızlar çıksın şu topikten bir hamişşşş valla hergün sabah akşam bakıyorum varmı birileri diye GÜLÜCEM NE OLDU SENİN SONUÇ listede ki tarihi baya geçti inşallah bebiş seninledir sonuç bekleyen arkadaşlar haber verin merakla ve duayla bekliyoruz güzel haberlerinizihihoyyythihoyyyt

inşallah gelecek ay karşılaşırız.

AŞILAMA TAHLıL TARıHLERıMıZ(HADı HAYIRLISIIIIIIIIIIIIIIIIII..........:Saruboceq:...:ecrin_bebek:.)
magic box..............2 ocak 2010 ..................:teselli:
sheta.....................2 ocak 2010 ...................:teselli:
gülücem..................2 ocak 2010 .................:teselli:
güzel_akçay............5 ocak 2010 .................:teselli:
dyd.........................5 ocak 2010 ..................:teselli:
nelke......................7 ocak 2010 ..................:teselli:
grb4.......................7 ocak 2010 ...................:teselli:
kardelen82f.............7 ocak 2010 ...................:teselli:
berkal......................8 ocak 2010 .................:teselli:
fesleğen85...............8 ocak 2010 .................:teselli:
gündogmadan.........11 ocak 2010..................:teselli:
ozceliksena............11 ocak 2010..................:teselli:
jenefer1983............11 ocak 2010 ..................:teselli:
iipek34...................11 ocak 2010 ..................:teselli:
sultanım83............16 ocak 2010 ...................:teselli:
siyerra..................16 ocak 2010 ...................:teselli:

AŞILAMAYI BEKLEYENLER :hulya:
kumsal..................????? 2010
yasimur.................???? 2010
akrep83................???? 2010

Son düzenleme:
grb ve berkal noldu şimdi tam oldunuz mu yaaaaa?canlarım artık teselli edecek söz kalmadı bende negatifleri göre göre...

benim de biraz moralim bozuk hafif hafif karın ağrılarım ve bel ağrım oluyo her an adet olacam diye ödüm kopuyo bi akıl yarın git teste diyo sonra vazgeçiyorum...kaç kere de eczaneden bakmadan geçtim test almamak için...salıya kadar nasıl beklicem bilmiyorum....(((((8

yaşadığım yıkımın üzerinden daha 4 ay geçti yeni bi yıkım yaşamayı kaldıramıcam yaaaaaaa.....allahım nolur hergün dua ediyyorum...bugün derste sanki bişey aktı gibi oldu....bütün moralim konsantrem bozuldu dersi nasıl bitirip tuvalte koştum bilmiyorum...allahım nedir bu çektiklerimiz...yine de şükürler olsun sana yarabbim....sen yardımcımız ol hepimizin...

tevekkül etmekten başka çaremiz yok canım napayım
herşey Allahın elinde O ol desin yeter ki
Bİ DAHA Kİ SEFERE DİYORUM ,
HAYIRLISI
SENACIM benim hiç ağrım olmadı bi tek dün akşam göğüslerim ağrıdı sabah kahverengi akıntım şuanda pembeleşti
erken geldi

olmadı canım silebilirsin beni listeden,adet oldum 16, günde malesef nasip değilmiş..

canım ya ne güzel ne kadar pozitifsin,nasip diyosun ama yine de insan yıkılıo ağlamaktan gözlerim şişti benim ama tabi ağlamak teselli etmiyor.Hayırlısı olsun ikimiz içinde napalım kısmet değilmiş..

Kızlar uzun zamandır yazmıyorum ama sürekli takip ediyorum sizleri.
Öncelikle negatif sonuç alan yada test yaptırmadan (benim gibi) hastalanan dostlarım lütfen kendinizi çok yıpratmayın. Üzülmeyin diyemiyorum çünkü üzülmemek elde değil. Tabiki de üzüleceğiz kolay değil yaşadıklarımız ama sağlımızdan başka hiçbirşey önemli değil. Önce sağlık bebek sonra gelir. Eşlerimizle bizlerin sağlığı yerinde olsun bebek her zaman olabilir. Olmazsa da dünyanın sonu değil inanın. Hepinizi çok öpüyorum.

merhaba kıslar benim 2 sinde sonuç belli olacaktı ve sabah kalktım ve adet olmuşum yıkıldım tek kelimeyle ve ptesi doktora gittim yumurtam çatlamamış, kiste dönmüş ve bu ay beklicemizi dedi doktor bakalım ne olacak tekrar aynı sorun olabilirmiş. aklıma takıldı bu ay tutmayanlarında benim gibi çatlama sorunu oldu mu acaba kendimi yalnız hissetmek istemiyorummmbilmiyorumkismile

acaba burada bunları konuşmak bizlerde stres mi yaptı ondan mı tutmadı

canım burasıyla bi alakası var mı bilmiyorum ama ben cok stres olmustum kaç gündür uyuyamıyordum ve korktuğum basıma geldi sonunda,sen de mi bugün adet oldun canım?bi de sizde problem neydi?

canım benim doktor kontrole cağırmadı,bu ay dinlenin önümüzdeki ay bakalım dedi,çatlayıp çatlamadığını veya kist olup olmadığını bende bilmiyorum umarım bi de bunlarla uğraşmam..

canım burasıyla bi alakası var mı bilmiyorum ama ben cok stres olmustum kaç gündür uyuyamıyordum ve korktuğum basıma geldi sonunda,sen de mi bugün adet oldun canım?bi de sizde problem neydi?

yok ben test yapacağımın sabahı adet oldum ama bende strese girmiştim herşey üst üste geldi .. bende pko luyum polikistik over sendromu o yüzden yumurtam çatlamamamış ve kiste dönmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…