- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
- #3.401
ben hiç para ödemiyorum ilaçların haricinde..ve özel gibi muamele ediyorlar...canım ilk aşılamamda serophene ilaç ve ovitrelle çatlatma iğnesi kullandılar...ama tutmadı..ikinci aşılama için de gonal-f iğneler ve pregnyl çatlatma iğnesi vermişti ama bu ay kaldı aşılamam birdahaki aya yapılacak..onları kullanabilirmisin bilmiyorum..ama buradan rapor çıkart ilaçlarını çok ucuza alırsın..yinede bi sorarsın doktora..belki orda karşılaşırız seninle:)
grb ve berkal noldu şimdi tam oldunuz mu yaaaaa?canlarım artık teselli edecek söz kalmadı bende negatifleri göre göre...
benim de biraz moralim bozuk hafif hafif karın ağrılarım ve bel ağrım oluyo her an adet olacam diye ödüm kopuyo bi akıl yarın git teste diyo sonra vazgeçiyorum...kaç kere de eczaneden bakmadan geçtim test almamak için...salıya kadar nasıl beklicem bilmiyorum....(((((8
grb ve berkal noldu şimdi tam oldunuz mu yaaaaa?canlarım artık teselli edecek söz kalmadı bende negatifleri göre göre...
benim de biraz moralim bozuk hafif hafif karın ağrılarım ve bel ağrım oluyo her an adet olacam diye ödüm kopuyo bi akıl yarın git teste diyo sonra vazgeçiyorum...kaç kere de eczaneden bakmadan geçtim test almamak için...salıya kadar nasıl beklicem bilmiyorum....(((((8
tevekkül etmekten başka çaremiz yok canım napayım
herşey Allahın elinde O ol desin yeter ki
Bİ DAHA Kİ SEFERE DİYORUM ,
HAYIRLISI
SENACIM benim hiç ağrım olmadı bi tek dün akşam göğüslerim ağrıdı sabah kahverengi akıntım şuanda pembeleşti
erken geldi
acaba burada bunları konuşmak bizlerde stres mi yaptı ondan mı tutmadı
merhaba kıslar benim 2 sinde sonuç belli olacaktı ve sabah kalktım ve adet olmuşum yıkıldım tek kelimeyle ve ptesi doktora gittim yumurtam çatlamamış, kiste dönmüş ve bu ay beklicemizi dedi doktor bakalım ne olacak tekrar aynı sorun olabilirmiş. aklıma takıldı bu ay tutmayanlarında benim gibi çatlama sorunu oldu mu acaba kendimi yalnız hissetmek istemiyorummmbilmiyorumkismile
canım burasıyla bi alakası var mı bilmiyorum ama ben cok stres olmustum kaç gündür uyuyamıyordum ve korktuğum basıma geldi sonunda,sen de mi bugün adet oldun canım?bi de sizde problem neydi?
serpilcim sen sonuç mu bekliyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?