- 2 Ağustos 2008
- 6.511
- 59
- 158
- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
kuşum adetin 1. ya da 2. günü eğer kistin yoksa iğnelere başlıyon her gün aynı saatte oluyosun yumoşlar 15mm geçince çatlatma iğnesini oluyosun bu arad eşin 3 gün perhiz yapıyo spermleri tutuyo yani çatlatma iğnesini olduktan 36 saat sonra doktor spermleri ve seni istiyo spermleri götürüyosun ve doktor iyilerini seçtikten sonra yani spermleri yıkadıktan sonra rahme bırakıyo 15dk yatıp kalkıyosun ve günlük hayatına devam ediyosun ilişki serbest 14 gün sonra da test tabi yumoşlar çok fazla sayıda olursa aşılama ertelenebiliyo çoğul gebelik oluşabilir diye...
ama kuşum kist oluşacak kadar yumoş olmamışl zaten 2 yumurtan 1 hafta sonra artırabilirdi mesela..benim 4-5 yumoş olmuştu yine de 100 ünite oluyodum bu senden para koparmaya çalışmak için de olabilir...güveniyo musun doktoruna..
kumsalcım sadec aleti yerleştirirken azcık oluyo rahmi demir bi aletle açıyo çünkü spermler biter bitmez de çekiyo....öle çok şımarık bi cadı zemuszemusdeğilsen dayanırsın sinek ısırığı gibi
kızlar ben kaçtım yarın yine gelin adeti bekleyenler inşallaaaaaaaaaahhh şıp diye olur olmasın diyenler de inşallaaaaaaahhhh 9 ay olmazopuyorumnanaktanöpüyorum nanaktan........
kartopu sen de durumunu yazsana kuşum...
merhaba,
uzun süredir bu siteye üyeyim ama hiç yazışmalara katılmadım. sabahtan beride bu topiki okuyorum.
benim durumum daha zor herhalde çünkü yaş föktörü yüksek.40 yaşındayım ben. 1,5 yıllık evliyim.evliliğimizin 6 ayı kadar korunduk.sonra bıraktık.kendi çabamızla olmayınca dr.gittik. herşey normalmiş. dolayısıyla doktor ilk etapda aşılamayı tercih etti. 1 aralıkta aşılama yaptırdım. 15 aralıkta tahlil var. kısmet artık göreceğiz.
herkese Allah gönlünün muradını versin arkadaşlar.İnşallah hepimiz için hayırlısı olur. :)
olmadı ben rgl oldum güya tahlil verecektim bu gün ama gerek kalmadı ve herşey bitti ağladım ağladım senağlamaaçıldım şimdi daha iyiyim umarım siz hamile olduğunuzu öğrenirsiniz arkadaşlar bizde size seviniriz....:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?