Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kuşum adetin 1. ya da 2. günü eğer kistin yoksa iğnelere başlıyon her gün aynı saatte oluyosun yumoşlar 15mm geçince çatlatma iğnesini oluyosun bu arad eşin 3 gün perhiz yapıyo spermleri tutuyo yani çatlatma iğnesini olduktan 36 saat sonra doktor spermleri ve seni istiyo spermleri götürüyosun ve doktor iyilerini seçtikten sonra yani spermleri yıkadıktan sonra rahme bırakıyo 15dk yatıp kalkıyosun ve günlük hayatına devam ediyosun ilişki serbest 14 gün sonra da test tabi yumoşlar çok fazla sayıda olursa aşılama ertelenebiliyo çoğul gebelik oluşabilir diye...

ağzına sağlık canım sağol pekii acı oluyormu senacımŞeniz

Doktorum hiç paracı değil. Zaten Üniversite Hastanesi. sağ ve sol tarıfımda çok sayıda ufak kistlerim varmış.

kumsalcım sadec aleti yerleştirirken azcık oluyo rahmi demir bi aletle açıyo çünkü spermler biter bitmez de çekiyo....öle çok şımarık bi cadı zemuszemusdeğilsen dayanırsın sinek ısırığı gibi

tamam o zaman başka esracım..acele etme hayırlısıyla olur inşallah... bu arada 2 yumurta diye üzülme tutanın 1 yumurtayla bile tutuyo ..tutmayanın da 10 yumurtayla bile tutmuyo ben duydum öle 10 yumoşla tutmayan...

Son düzenleme:

yok canım değilim :) rahim filmine dayandığıma göre bune hayli hayli dayanırım heralde

tabi esracım bundan sonra pat diye birden büyüyen yumoşların da olabilir...:1shok:

kızlar ben kaçtım yarın yine gelin adeti bekleyenler inşallaaaaaaaaaahhh şıp diye olur olmasın diyenler de inşallaaaaaaahhhh 9 ay olmazopuyorumnanaktanöpüyorum nanaktan........

kartopu sen de durumunu yazsana kuşum...

merhaba,

uzun süredir bu siteye üyeyim ama hiç yazışmalara katılmadım. sabahtan beride bu topiki okuyorum.

benim durumum daha zor herhalde çünkü yaş föktörü yüksek.40 yaşındayım ben. 1,5 yıllık evliyim.evliliğimizin 6 ayı kadar korunduk.sonra bıraktık.kendi çabamızla olmayınca dr.gittik. herşey normalmiş. dolayısıyla doktor ilk etapda aşılamayı tercih etti. 1 aralıkta aşılama yaptırdım. 15 aralıkta tahlil var. kısmet artık göreceğiz.

herkese Allah gönlünün muradını versin arkadaşlar.İnşallah hepimiz için hayırlısı olur. :)

kızlar ben geri geldim....ehliyet sınavım var 26 sında ders çalışayım dedim ama açlıktan tansiyonum düşmüş okuduğuma anlamıyom..kocişi bekliyom işten gelsin diye en iyisi burda vakit geçirmeye devam

kartopu canım benim keşke hiç korunmasaymışsın...endişelenme canım ya ben hep kendimi şöle teselli ediyorum böle olmasa bile artık herkes anne olabiliyo çünkü tüp bebek şansımız var adamlar %0 spermli babada sperm oluşturup ham,iş yapıyolar en kötü ihtimal tüp bebek yaparız hiç moralini bozma...hadi hayırlı olsun seni de yazıyorum listeye

ya karnım ağrısın nolur yaa........adet olayım hadi........öfffffffffffffff:dilcikar:

cnm benim hakkında hayırlısı olsun...inşallah meleğin sana sıkısıkı tutunmuştur, Allahım aratmasın... :Saruboceq:

selam kızlar.... bende bir değişiklik yok.
hala beklemedeyim. 5gün oldu aşılama olalı. günler geçsin diye bekliyorum...
özel hastanelerdeki katılım payını %70 e çıkardılar. bende özele gidiyordum. çok moralim bozuldu. doktorumdan çok memnunum. değiştirmek istemiyorummmm....

olmadı ben rgl oldum güya tahlil verecektim bu gün ama gerek kalmadı ve herşey bitti ağladım ağladım senağlamaaçıldım şimdi daha iyiyim umarım siz hamile olduğunuzu öğrenirsiniz arkadaşlar bizde size seviniriz....:Saruboceq:

herşeyde bir hayır vardır. teselli etmek mümkün olmuyor biliyorum ama güçlü olmalıyız...
sende ankaradansın galiba. hangi hastaneye gidiyorsun doktorun kim rüyalar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…