- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
kızlar aşılama yaptırdığınızı ailenize söylüyo musunuz...ben ilkini ölemiştim ama bunu sölemicem...annem istemiyo çünkü kendi olcak bekle diyo...
kızlar aşılama yaptırdığınızı ailenize söylüyo musunuz...ben ilkini ölemiştim ama bunu sölemicem...annem istemiyo çünkü kendi olcak bekle diyo...
alala ben pco luyum kistsiz ayım yok...demek o zamanlar kistim yokmuş hayret neyse şimdi de yok allah şükür baktı kist yok dedi allahtan yoksa deli olurdum haaaaaaa
ee niye pcoluyum diyosun :1shok: kistin yoksa pco değilsin demek olmuyomu kafamçokkarıştı
mltmcim canım beniiiiiiiiim..zormuş işin inşallah yarın mutlu haberi alıp artık bunlara katlanmak zorunda kalmazsın...yarın test dimi?
hoşbulduk canım sağoll topiğin hayırlı olsun senacımkumsal sen de hoşgeldin canım...
kartopu ve kumsal mrbbbbŞeniz
geçen aşılamada da hatırlamıyorum doğum kontrol hapı kullandım belki de okadar şey yaşadım ki hepsi karıştı....
arkadaşlık isteği şu canım kabul edersen senin profiline koyduğun resimleri falan görebiliyo o kişi...başka da bi özelliği yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?