Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar aşılama yaptırdığınızı ailenize söylüyo musunuz...ben ilkini ölemiştim ama bunu sölemicem...annem istemiyo çünkü kendi olcak bekle diyo...

valla herkes biliyo çünkü biz burda herkesle içiçeyiz kaçamayız kimseden kimseden bişey saklayamıyoruz saklamak istesekde mutlaka duyulyuyo küçük bi ilçe ve bütün sülalalerimiz burda -tatlicadiarzu- zaten benim annemle babam hep yanımızda geliyolar 2 saatlik yol olunca annem hep yanımda bulunmak istiyor. eşimde vardiyalı çalıştığı için işten çıkınca hemen yollara düşüyoruz yorgun ve uykusuz olduğu için arabayıda babam kullnıyo ne zor dimi mafoldumben

alala ben pco luyum kistsiz ayım yok...demek o zamanlar kistim yokmuş hayret neyse şimdi de yok allah şükür baktı kist yok dedi allahtan yoksa deli olurdum haaaaaaa

kızlar aşılama yaptırdığınızı ailenize söylüyo musunuz...ben ilkini ölemiştim ama bunu sölemicem...annem istemiyo çünkü kendi olcak bekle diyo...

ben her ikisinide söylemiştim ama artık söylemeyi düşünmüyorum çünkü 2. dtutmayınca çok üzüldüm kendimi toplamam zaman aldı o ruh halindeykende her söz batıyo tahmin
arayana da aramayanada kızıyorum en iyisi kimse bilmesin soranlara tedavim ediyo der geçerim

mltmcim canım beniiiiiiiiim..zormuş işin inşallah yarın mutlu haberi alıp artık bunlara katlanmak zorunda kalmazsın...yarın test dimi?

ee niye pcoluyum diyosun :1shok: kistin yoksa pco değilsin demek olmuyomu kafamçokkarıştı

ya senacım bu arada arkadaşlık isteği geliyo bana 2. seferdir ama tanımıyorum ki niye kabul deyim arkadaşlık isteğini konuşmak isteyen burdan konuşuyor fikir alıyor zaten arkadaşlık isteği nedemek :S:S:S:S:S:S zaten burda bile zor yazışıyoz arada kasıyo :) şakkıdı

meltemcim benim 20-30 yumoş oluyo ne kist yokukafamçokkarıştı
sadece hamilelikten çıktığım için şu an kistik bi oluşum yok anladın mı yani fırsatı olmadı illetinlaelaelaelaelae

geçen aşılamada da hatırlamıyorum doğum kontrol hapı kullandım belki de okadar şey yaşadım ki hepsi karıştı....

arkadaşlık isteği şu canım kabul edersen senin profiline koyduğun resimleri falan görebiliyo o kişi...başka da bi özelliği yok...

mltmcim bi de sen çatlatma iğnesini 1 tane mi oldun madem zor çatlıyo 2 yapsaydı..bazılarının 2 tane yapıldığını okudum burda...

boşver sen bekleme kesinlikle ver yarın kanı baktın değerin düşmüş adet olursun hiç olmazsa bazıları sonucu negatif görür görmez rahatlıyo ve adet gelmiyosa da geliyo...yükselmişse de kesin hamilesin....boşuna kasma kendini...

yani şöle düşün belki de sen tutuyosun adeti ve kistlere neden oluyosun...o yüzden yaptır ve rahatla...

sağol kumsalcım allah razı olsun...inşallah senin de güzel bebişlerin olur...neden tebrik ettin canım?

ya rüyalar naptı acab bugün sonuç alması gerekiyodu?

cnn hoşgeldin kuşum..

eheheh ay nebilim ben yeniyim doğru 1-2 aylık falannım burda :) bi kişinin arkadaşlık isteğini kabul ettim ama noldu bilmiyom sonra :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…