Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

rüyalar bitanem yine de kan verseydin ya bazı doktorlar kanama olsa bile test istiyo....ben yaptır derim....olmasa bile allah büyük bugün olmasa yarın inşallahŞeniz

AŞILAMA TAHLıL TARıHLERıMıZ(HADı HAYRILISIIIIIIIIIIIIIIIIII..........:Saruboceq:...:ecrin_bebek:.)

mltmlkr..................7 aralık 2009
simeray.................19 aralık 2009
rüyalar.................... aralık 2009o gün gelecek canımmmmmmmm üzülmeyerimseniben
cnnsnyrt..................6 ocak 2009
demetak.................23 aralık 2009
cecen77.................18aralık 2009
kartopu..................15 aralık 2009
ozceliksena.............?????? 2010 (gel adet geeeeeeeel)
iipek34...................?????? 2010
dyd........................????? 2010
kumsal..................????? 2010

Son düzenleme:
dyd iipek ve ben aynı anlarda tahlil yaptırıcaz o zaman üçümüz de adet bekliyoz...hadi inşallah hepimizinki tutar.......

günaydın kızlar nasılsınız güzel bir gün diliyorum hepinize
senacım benimde aşılamam 2010 da yapılıcak benide eklermisin listeye

ok kumsal benden de günaydın benim de bugün dersim öğleden sonra diye bi bakayım dedim 11 gibi çıkacam kızlar...iyi haberler alırız bugün inşallah..

bu arada bana da dua edin bugün adet olayım gelince oldum diye müjde vereyim yoksa iğnelerime başlamam gelecek haftaya kalacak yaaaa....

mltm cim hastanedesindir heralde....yüce rabbim yanında olsun,meleğini müjdelesin inşallahhhhhh.....:Saruboceq:

amin ipekcim inşallah sen de......yaaaaaaaaa.......of ne zor beklemesi yaaaa........

merhaba ben aranıza yeni katıldım senin için çok üzüldüm canım allah sevdiği kullarına büyük sıkıntılar verirmiş inşallah en kısa zamanda hamile haberini alırız ve en önemlisi sağ salim kucağına alırsın inşallah bebeğini bende yarın 3.aşılamamı yaptırcam benim 2.aşılamam tuttu ama 11.haftada bebeğimin kalbi durdu kürtajla aldılar onu benden 1 sene ara verdim şimdi yeniden başladım dün akşam çatlatma iğnemi vurdum yarın sabah 9.30 randevum var bana ve benim gibilere dualarınızı bekliyorum lütfen :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…