- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
mltm cim hastanedesindir heralde....yüce rabbim yanında olsun,meleğini müjdelesin inşallahhhhhh.....:Saruboceq:
mrb kızlar bende ayn dertten muzdaribim allah hepimize bu yolda sabır versin
ben ilk aşılamamı 28ekimde olmuştum malesef tutmadı 2ciyi bu ay deniycez
adetimi bekliyorum suan 29 yada 30 aralıkta tekrar aşılama olcam inşlh bu kez
tutar rabbim aratmasın hepimiz hayırlısıyla anne olalım
rüyalar bitanem yine de kan verseydin ya bazı doktorlar kanama olsa bile test istiyo....ben yaptır derim....olmasa bile allah büyük bugün olmasa yarın inşallahŞeniz
canım geçmiş olsun. benimde 1.aşılama oldu 21 kasımda adetim bugün itibariyle 3 gün geçti ama bhcg 4,97 çıktı doktorlar sınırda bida yapılsın 10 aralıkta dedi bugün gene kan verdim bugün kesin sıfırlı bi değer çıkcak. ama adet geçikmesine çok sıkılıyorum yine yumurtalarıum çatlamadı öyle kist olarak kaldılar sanırım. bende çatlamama durumu vardıdamafoldumben
canım aşılamadan sonra adet gününe kadar son 10 gün her gün her an aşırı adet sancın ve gaz sancıların oldumu benim oldu ve göğüslerim aşırı hassaslaştı ama geçti adet günümde ama hala adet olmadım çok ilginç. belirtilerini paytlaşırmısın çöok merak ettimçünkü benimde kesin negatif o yuzden kıyaslarım seninkiyle :bbo:
slm kıslar benimde 1 yıla az kaldı,aşılama nasıl yapılıyo,önce hangi tetkikler yapılıyo.
her 2 tarafta da sorun yoksa da yapılabiliyomu aşılama,beklemek çok zormuş.
Rabbim kimseyi bkletmesin tez zamanda herkesin sağlıklı yvrusu olsun inşallah.
canım inşlh hamilesindir ama kendini ne iyiye nede kötüye kaptırma herzaman hayırlısını iste rahat ol kfana takma stres baş düşmanımız unutma
benim aşılamadan sonra cok şiddetli bel agrılarım oldu dayanamayacak kadardı sadece bel agrısı baska bi değişkenlik görmedim kendimde göğüslerim hiç hassaslaşmadı ve acımadı ama hamilelik belirtilerinde gögüslerde muhakkak değişiklik oluyo
adet günümde gecikmedi herzaman oldugum günde oldum ve bel agrım bitmişti o gün
umarım kist olmamıştır bol bol dua et canım inşlh hamilesindir
AŞILAMA TAHLİL TARİHLERİMİZ(HADİ HAYRILISIIIIIIIIIIIIIIIIII..........:Saruboceq:...:ecrin_bebek:.)
mltmlkr..................7 aralık 2009
simeray.................19 aralık 2009
rüyalar.................... aralık 2009o gün gelecek canımmmmmmmm üzülmeyerimseniben
cnnsnyrt..................6 ocak 2009
demetak.................23 aralık 2009
cecen77.................18aralık 2009
kartopu..................15 aralık 2009
ozceliksena.............?????? 2010(gel adet geeeeeeeel)
iipek34...................?????? 2010
dyd........................????? 2010
kumsal..................????? 2010
slm kızlar, bugün 3. iğnemi vurucam..üstüne bide nezle oldum, aşılama zamanıma kadar geçer inşallah...
ee demekki o bel kasık gaz ağrıları fasa fiso herkeste oluyomuş demekki ilaçlardan yasimur. napalım yine beklicezhamilelere özenerek bakmaktan çok üzgünüm artık hamile görmek istemiyorum etrafımda resmen hemen agresifleşiyorum psikolojim çok kötü mafoldumben
canım böyle yapma gercekten bunun hamile kalmamana cok engeli var ben cok duydum e gördüm stresi bırakıp herşeyi oluruna bırakıpta hamile kalan inancını kaybetme
ve lütfen stres sıkıntı yapma
bak bana evt cok istiyorum bir bebeğim olsun ama onuda oraya bir koyan var vakti zamanı var demekki diyorum ve sıkılmıyorum üzülmüyorum onun geleceği günü iple cekiyorum sende üzülme artık tamammı
canım olmadımı olmuyo hersey Allahtan. sebepsiz kısırlık deniyo işte bunada. sen daha başındasın araştıra araştıra bi sürü detay öğreneceksin :) biz hepimiz jinekolog olcaz nerdeyse :) tabiki iki tarafta sorun yoksada aşılamayla başlıyorlar. önce vajinal ultrasonda seni değerlendiriyolar ve sonra adet bitiminde rahim filmi çekiliyor. o filmde tüplerin knalların açıkmı değilmi diye bakılıyor. eğer açıksa aşılamaya strat vermek için yumurta geliştirici iğne yada hap veriyolar yumurtaların buyuyunce yani 20 mm çapına ulaşınca çatlatma iğnesi vuruyolar ertesi günüde eşinden sperm alıyolar onu özel bi sıvıyla yıkayıp en hareketlilerini senin rahminin içine tüplerinin yanına enjekte ediyolar ama eşinin 3-4 gün perhizli olması gerek bu arada. sonra sana hoplayıp zıplamadan dikkatli bi bekleme süresi kalıyo belki bu süğreçte progesteron destekli ilaçlarda verebilir özüyle böyle yanlışım varsa diğer arkadaşlar düzeltin :) a.s.a.s.
Çok güzel özetlemiş eline,ağzına sağlıkalkisalkis alkisalkisalkis
kşke elimde olsa canım ya ama alimde değil işte arada kötü oluyorum sonra açılıyorum :) aslında benisıkıntıya sokan bu değil iş yerinden sürekli izin almak zorunda kalmam para sıkıntısı sürekli koşuşturma ve saçma sapan insanların meraklı soruları bunların hepsi birikiyor ve patlıyorum. aşılama yaptırdığım merkezde 2 saat uzaklıkta yani Allahın gücüne gitmesin isyan etmek istemiyorum baya uzak bize :) napalım başa gelen çekilir :) ama evlatlarım olursa onlara hep anlatcam ve beni üzerlerse hep onlar için ne kadar çok ağladığımızı ve sıkıntılar geçirdiğimizi anlatcam :icecream:
anlıyorum canım seni bende calışıyorum izin konusunda bi sıkıntı yasamıyorum parasal konudada ssk var hepsi ordan karşılanıyo senin sskadan karşılanmıyomu canım
sen yinede içini ferah tut cektiğin sıkıntıyı gören var ve mutlaka karşılıgını alcaksın
bende alabiliyorum izin ama işte mahcup oluyorum alırken ve sıkıntıya sokuyo bu beni haliyle. ssk hiç ama hiç bişeyi karşılamıyo bizim merkez özel. ilaçları bile ssk karşılamıyo. hersey ateş pahası. 2 ayda yaklaşık 3 bin tl gitti. helal olsun bebeğime gelsin yeterki sağsağlimde. yolparasını ve kesilen ücretsiz iznimi saymıyorum bile :a015: özel hastane olduğu için verdiği 5 günlük raporda geçmedi :çok üzgünüm: neyse hayırlısı
çok garip benim bütün masraflarım sskdan karşılanıyo yani ssk asılamayıda ilaçlarıda karşılıyo anlamadım dogrusu benim doktorumun özel muayenehanesi var aynı zamanda devlet hastanesinde tüp bebek uzmanı beni kendisi uyarmıştı devlet herşeyi karşılıyo neden özelde yaptırcaksın dedi çalıştığı hastede yapıyo bütün tedavilerimi
canım devlet hastanesi yokmu orda
benim ikamet ettiğim yerdeki özel doktorum buna yonlendirdi çok iyi bir uzmandır falan dedi. ama aşılama da yaş sınır varmış galiba öle bişey anlattılar bize benim yaşım 25 o yuzden tutmuyomuş ssk buyüzden karşılamıyomuş. eğer 3 aşılamada tutmazsa ozaman tüpe geçilcek ve tüpü ssk bi kısmını karşılıyo dediler. aşılama 750 ye yapıldı bunun öncesinde rahim filmi 500 birkezde sperm tahlili 120 bir kezde bana tahlil 105 ytl ve bunların haricinde de ilaçlar :a015: devlet hastanesinde pek ilgilenmiyolar falan diyolar. bana en yakın izmir o yzden. izmir devlet hastanesinde veya ege ünide yaptırmayı düşünmedim hiç zaten hiç araştırmadık dr yonlendirdi ve gittikama şöyle iyi bi tarafı var benim izin almam problem oluyo. üni hastanesinde falan sıra alıyosun sıran geliyo falan filan film sonucu için bekliyosun derken baya zor olacaktı düşününce. hadi aynı şehirde olsa neyse :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?