Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ay evet nolursa olsun ben kan tahlili yaptırayım demi yarın offfffffffffff izin almak da dert şimdi klava:mafoldumben

AŞILAMA TAHLıL TARıHLERıMıZ(HADı HAYRILISIIIIIIIIIIIIIIIIII..........:Saruboceq:...:ecrin_bebek:.)

mltmlkr..................7 aralık 2009
simeray.................19 aralık 2009
rüyalar....................9 aralık 2009
cnnsnyrt..................6 ocak 2009
demetak.................23 aralık 2009
cecen77.................18aralık 2009
kartopu..................15 aralık 2009
ozceliksena.............?????? 2010
iipek34...................?????? 2010

Son düzenleme:
bu arada benim tahlil 2010da olur heralde ha....bakalım hayır getirecek mi?

Kızlar, dÜn ılk ıĞnemı vurdurdum popodan vuruluyormuŞ bu..bıraz can sıkıcı, dıĞerını ben gÖbekten vuruyordum ne gÜzel..Şımdı vurdurcak yer bulmak zorundayım..doktorum 2 toz 1 su dedı yanı 150 ml oluyor..Öncekınde 75 lık vuruyordum..yumurtalar Çok olup kıst oluŞturmaz ınŞallah...

canancım neden kendin seçmedin ki iğneni ben daha önce puregon kullandım kalemle göbekten şimdi ısrarla aynısını istedim dpktorum da sağolsun n desem yapıyobuyrunnnnnnnnn

Son düzenleme:
evet ipekcim inşallah....

canancım tarih öle kalsın bakem değişince haber ver düzelteyim...

mltmcim inan buradaki herkes eminim çok sıkılmış ve yorulmuştur....hepimiz yorgun savaşçılarız ma maalesef azmetmeden zafer yok..ben de bazen çok bezgin oluyorum ama sonra yeniden hırslanıyorum bu dert sadece sende değil ki bi sürü kişide...:Saruboceq:allah yardımcımız olsun ve hepimize sabır versin...

canım benim kıyamam gözyaşlarına ben de ara ara boncuk boncuk döküyorum eşlerimiz çok üzülüyo ama onlar bizim gibi ağlıyoamıyo içine atıyo sonra üzüntüden onları da hasta ederiz allah korusun...

canancım sana da bol yumoşlar diliyorum...:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

senin var mı canım aşılama falan?

sağol kumsalcım allah razı olsun...inşallah senin de güzel bebişlerin olur...neden tebrik ettin canım?

amin senacım inşallah rabim bütün isteyenlere versin azmin için canımm dilerim rabbim herşeyi gönüle göre versin
yok hayatım ben bu ay adetimi bekliyorum adetten sonra aşılama için atıcaz ilk adımı hayırlısı

eşim bebek mebek geçti artık zaten ben üzülmeyim diye bakıyo hep gözümün içine mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…