- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
- #3.421
kızlar 1-2saat önce adet oldum tutmadı yani.13.günümdü bugün.doktoruma gittim 1 ay beklıyelım vücudun toparlansın biraz dedi hazırım dedğin zaman gelirsın 2ye başilarız dedi. canım sıkkın.tuttum kendımı ağlamamak için eşimin yanında ama olmadı hasteneden çıkarken bıraktım kendimi.hatta sinemaya gittik çıkınca ama canım sıkkın hala.elbet 2 gün sonra moralım gene düzelicek.gene aşılama olcak.bi yanımda diyoki bebeğim hiç olmazsa naparım diye korkuyrm.üzüntüm ondan.sitem ettiği mi düşünmeyin hepinizin benı anlıycağını bilyrm.içimi dökmek istedim sadece
nelke meraba sen de yarın test yaptıracaktın di mi?
evet canım sabah gidip yaptırmayı düşünüyorum ama karnımda ağrı var bir iki saat önce başladı.tuvalete gittiğimdede kullanıdığım jel pıhtı pıhtı çok açık kahve geliyor.belki sabah kan vermeye fırsat kalmadan hastalanmış olurum.inanılmaz gerginim...bu saatte yatayım hemen sabah olsun istiyorum...hayırlısı olsun ne diyeli:Saruboceq:m..
canım benim gerginliğini çok iyi anlıyorum ben de aynı durumdayım tualete gitmek gelmiyor içimden.duanı et başka şeyler düşünmeye çalış ve güzel bi uyku çek.Allah hakkımızda hayırlısını versin güzel haberlerle inşallah bebek bekleyen çıkacak bu ay umudumuzu kaybetmeyelim
tabiki bence de sen kendiniz hazır hissettikten sonra problem yok.ben kaskatı kesilmiş durumdayım çünü bugüne kadar heryerim ağrıyordu aşılamadan beri.bugün pek ağrım yok bu yüzden sanki tutmadı gibi geliyor.hayırlısı olsun sen ne kadarlık evlisin canım?
günaydın kızlar,bütün gece uyuyamadım içime sıkıntı girmişti ve sıkıntının sebebi sabah belli oldu,16, günümdü kahverengi akıntı geldi ve şimdi pembeleşti olmadı yani kızlar,üzgünüm(
3.yıllık evliyim.sana dua edicem yatarken .sağol tekrar yanımda oldğn için.
gülücem sen nasılsın bugün seni soruyordu üyeler tahlilini?
kızlar 1-2saat önce adet oldum tutmadı yani.13.günümdü bugün.doktoruma gittim 1 ay beklıyelım vücudun toparlansın biraz dedi hazırım dedğin zaman gelirsın 2ye başilarız dedi. canım sıkkın.tuttum kendımı ağlamamak için eşimin yanında ama olmadı hasteneden çıkarken bıraktım kendimi.hatta sinemaya gittik çıkınca ama canım sıkkın hala.elbet 2 gün sonra moralım gene düzelicek.gene aşılama olcak.bi yanımda diyoki bebeğim hiç olmazsa naparım diye korkuyrm.üzüntüm ondan.sitem ettiği mi düşünmeyin hepinizin benı anlıycağını bilyrm.içimi dökmek istedim sadece
hadi artık kızlar çıksın şu topikten bir hamişşşş valla hergün sabah akşam bakıyorum varmı birileri diye GÜLÜCEM NE OLDU SENİN SONUÇ listede ki tarihi baya geçti inşallah bebiş seninledir sonuç bekleyen arkadaşlar haber verin merakla ve duayla bekliyoruz güzel haberlerinizihihoyyythihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?