Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar 1-2saat önce adet oldum tutmadı yani.13.günümdü bugün.doktoruma gittim 1 ay beklıyelım vücudun toparlansın biraz dedi hazırım dedğin zaman gelirsın 2ye başilarız dedi. canım sıkkın.tuttum kendımı ağlamamak için eşimin yanında ama olmadı hasteneden çıkarken bıraktım kendimi.hatta sinemaya gittik çıkınca ama canım sıkkın hala.elbet 2 gün sonra moralım gene düzelicek.gene aşılama olcak.bi yanımda diyoki bebeğim hiç olmazsa naparım diye korkuyrm.üzüntüm ondan.sitem ettiği mi düşünmeyin hepinizin benı anlıycağını bilyrm.içimi dökmek istedim sadece

canım beninm çok iyi anlıyorum seni.dışardan bakıldığında ne kadar sağlam sağlıklıyız ama hamileliği tadamıyoruz bi türlü..sen de moralini yüksek tut hem bak ilk aşılama bu benimki de öyle.ben yarın test yaptıracam ama sonuç olumsuz olur diye düşünüyorum ara ara.olsun yılmak yok.tıp çok ilerledi neleri var hamile kalıyor.evet mecburuz dişimizi sıkacaz.Allah bizi de böyle deniyor demek ki.Yalnız değilsin unutma bizler senin yanındayız

biraz daha iyiyim sağol.dr.bana sordu ara verelımmı ne dersn dıye ıyıyım vermeyelım dedm ama eşim dr bey ara verelım diye benı susturdu.ben ağlayınca eşim napıcağını şaşırdı.beni tesellı etti konuşarak ama kendı duygusunu bellı etmedı hiç.kımbılır o ne kadar üzülmştür. ben kendımı hazır hissedıyorm 2 ye.bir an önce olsun istıyrm zaten 2 kere daha yapılcak aşılama ,daha sonrasına tüp bebek demşti dr.

tabiki bence de sen kendiniz hazır hissettikten sonra problem yok.ben kaskatı kesilmiş durumdayım çünü bugüne kadar heryerim ağrıyordu aşılamadan beri.bugün pek ağrım yok bu yüzden sanki tutmadı gibi geliyor.hayırlısı olsun sen ne kadarlık evlisin canım?

nelke meraba sen de yarın test yaptıracaktın di mi?

evet canım sabah gidip yaptırmayı düşünüyorum ama karnımda ağrı var bir iki saat önce başladı.tuvalete gittiğimdede kullanıdığım jel pıhtı pıhtı çok açık kahve geliyor.belki sabah kan vermeye fırsat kalmadan hastalanmış olurum.inanılmaz gerginim...bu saatte yatayım hemen sabah olsun istiyorum...hayırlısı olsun ne diyeli:Saruboceq:m..

canım benim gerginliğini çok iyi anlıyorum ben de aynı durumdayım tualete gitmek gelmiyor içimden.duanı et başka şeyler düşünmeye çalış ve güzel bi uyku çek.Allah hakkımızda hayırlısını versin güzel haberlerle inşallah bebek bekleyen çıkacak bu ay umudumuzu kaybetmeyelim

uyuyabilirsem güzel olacakta bakalım :))) yarın belli olacak herşey yazarım.haberleşiriz yarın.korkuyorrruuuuuummmmmmm,heyecanlıyıııııımmmmmm.ben yatıyorum hahahahahaha.iyi geceler sahaba hayırlı haberlerimizi paylaşırız inşallah....

3.yıllık evliyim.sana dua edicem yatarken .sağol tekrar yanımda oldğn için.

canım bir bir elbet bir gün mutlaka bizim bebeklerimiz olucak allahın izniyle sağlığın yerinde olsun yeterki yine devam edersin tedavine pes etmiycez hiçbirirmiz evlatlarımıza kavuşana kdar sakın kendini üzme diyicem ama biliyorum elinde değil yaşayan bilir kendine çok iyi bak en kısa güzel haberlerini bekliyorum

3.yıllık evliyim.sana dua edicem yatarken .sağol tekrar yanımda oldğn için.

teşekkürler hayırlısı olsun hepimiz için.burdaki herkes aynı şeyi yaşıyor hepimiz birbirimize desteğiz normal hayatımda aşılama yaptıran arkadaşlarımdan tutan olmadı hiç.en büyük isteğim ben ya da başkası burada güzel haberi almak

ahhhhhhhhhhh niye böyle oluyor bilmiyorum çok üzüldüm canım böyle duyunca kendimi bir türlü toparlıyamıyorum çok etkileniyorum ağlamamak elde değil biliyorum ama ne olur kendini bir an önce toparlaki tedavine yeniden başlayasın pozitif başlaki pozitif sonuç alasın

ben daha yaptırmadım sonucumu alır almaz hemen haber vericem ilginiz için hepinize teşekkür ederim allah sizlerinde gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…