- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
- #3.441
kızlar bendede tutmadı
kahverengi akıntı sonra pembeleştii
haydi ikinciye inş
ben daha yaptırmadım sonucumu alır almaz hemen haber vericem ilginiz için hepinize teşekkür ederim allah sizlerinde gönlüne göre versin
gülücem süper valla iyi sabretmişsin ben bugünden gittim de yapmadılar yarına bıraktılar tahlili.sen inşallah iyi haberler verirsin tabi inşallah biz de yarın ben sen nelke var galiba
gülücem süper valla iyi sabretmişsin ben bugünden gittim de yapmadılar yarına bıraktılar tahlili.sen inşallah iyi haberler verirsin tabi inşallah biz de yarın ben sen nelke var galiba
ben 24 aralıkta olmuştum aşılamamı adetim 10una denk geliyorsenin bugün kaçıncı günün aşılamanın
ahhhhhhhhhhh niye böyle oluyor bilmiyorum çok üzüldüm canım böyle duyunca kendimi bir türlü toparlıyamıyorum çok etkileniyorum ağlamamak elde değil biliyorum ama ne olur kendini bir an önce toparlaki tedavine yeniden başlayasın pozitif başlaki pozitif sonuç alasın
eşim de bana stresten uzaklaşayım diye kestane felan yediriyor.kocalarımızın da psikolojisi bozuldu.bi yandan destek olmaya çalışıyorlar bi yandan da kendi heyecanlarını gizliyorlar
evet akıntı bende de var canım ağrıların ne durumda kramp giriyor mu?
ya böyle destek olduğunuzu görüncee iyiki bu siteyı bulup üye olmuşum diyorum. şimdi iyiyim moralm düzeldi bile.
karnımağrıyor sadece kramp sadece ayağıma giriyor senin akıntın ne renk
canım günlük ped kullanıoum ondan pek ne renk olduğunu anlayamıyorum şeffaf sanırsam.benim bugün şeyim bile ağrıdı akşam beni fena benzetti bu aşılama senin de ilk miydi?
şey için sordum genelde burdaki arkadaşların çoğunun kahverengi lekelenme olmuş ondan sonra adet olmuşlarya o yüzden sordum ama bazılarınında kahverengi olup hamile olan var biz hangisiyis acaba benim bu ikinci aşılamam geçen sene eşim ameliyat olmadan önce tüp bebek yaptırdım ama dört haftalıkken bebeğimi kaybettim
hayırlısı olsun inşallah yarın mutlu haberle hepsine bi çizik atarsın.olmazsa bi dahaya yılmak yok.iyi geceler hoşçakalın mutlu haberler almak dileğiyle
memleketlim ne oldu böyle çok erken değilmiydi senin daha ne çabuk geldi böyle çok şaşırdım çok ama çokta üzüldüm ikinciye böyle sonuç almazsın inşallah[/QUOT
ewet canım ya çok erken geldi
nasipten öte bir yol gitmez napalım herşey Allah tan
senden güzel haberler alırız inşallah
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?