Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben daha yaptırmadım sonucumu alır almaz hemen haber vericem ilginiz için hepinize teşekkür ederim allah sizlerinde gönlüne göre versin

gülücem süper valla iyi sabretmişsin ben bugünden gittim de yapmadılar yarına bıraktılar tahlili.sen inşallah iyi haberler verirsin tabi inşallah biz de yarın ben sen nelke var galiba

gülücem süper valla iyi sabretmişsin ben bugünden gittim de yapmadılar yarına bıraktılar tahlili.sen inşallah iyi haberler verirsin tabi inşallah biz de yarın ben sen nelke var galiba

ne yapıyım bekliyorum işte doktorum adet gününü bekle dedi bende bekliyorum ama galiba yarın eşimle artık dayanamayıp gidicez galiba sonucumu alır almaz haber vericem inşallah yarın hepimizden güzel pozitif bebekli haberler gelir :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

eşim de bana stresten uzaklaşayım diye kestane felan yediriyor.kocalarımızın da psikolojisi bozuldu.bi yandan destek olmaya çalışıyorlar bi yandan da kendi heyecanlarını gizliyorlar

ya böyle destek olduğunuzu görüncee iyiki bu siteyı bulup üye olmuşum diyorum. şimdi iyiyim moralm düzeldi bile.

eşim de bana stresten uzaklaşayım diye kestane felan yediriyor.kocalarımızın da psikolojisi bozuldu.bi yandan destek olmaya çalışıyorlar bi yandan da kendi heyecanlarını gizliyorlar

gerçekten çok doğru söylüyorsun bize ençok eşlerimiz destek olyor onlar ne yaparız allah onları başımızdan eksik etmesin ama için için onlarda üzülüyor bize belli etmiyorlar heyecanla sonuçları bekliyorlar bizimle birlikte

canım günlük ped kullanıoum ondan pek ne renk olduğunu anlayamıyorum şeffaf sanırsam.benim bugün şeyim bile ağrıdı akşam beni fena benzetti bu aşılama senin de ilk miydi?

şey için sordum genelde burdaki arkadaşların çoğunun kahverengi lekelenme olmuş ondan sonra adet olmuşlarya o yüzden sordum ama bazılarınında kahverengi olup hamile olan var biz hangisiyis acaba benim bu ikinci aşılamam geçen sene eşim ameliyat olmadan önce tüp bebek yaptırdım ama dört haftalıkken bebeğimi kaybettim

hayırlısı olsun inşallah yarın mutlu haberle hepsine bi çizik atarsın.olmazsa bi dahaya yılmak yok.iyi geceler hoşçakalın mutlu haberler almak dileğiyle

ya dün bir şarkı buldum çok güzel bir kısmı şöyle;
kaç kez geçmiştim senın için canımdan,
gözünü kırpmazdın kan gitse yaramdan,
ve kimler gitmişti,ah neler yanımdan,
sen hep yanımdaydın daha başlamadan.
ah sendin dünyalar,ne gökler ne diyarlar
şimdi yokluğunda büyüyor yalnızlıklar....
şimdi yalnızlığında nerelere gideyim....
gökhan türkmen-yorgun =dinleyin çokgüzel bence

fesleğencim üzme kendini sakın umudumuzu kaybetmeyeceğiz,bende seninle aynı durumdayım.ALLAH dualarımızı kabul edecek inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…