- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
- #3.461
canım ya ne güzel ne kadar pozitifsin,nasip diyosun ama yine de insan yıkılıo ağlamaktan gözlerim şişti benim ama tabi ağlamak teselli etmiyor.Hayırlısı olsun ikimiz içinde napalım kısmet değilmiş..
akrepcim ben sana yine bişi sorucam. Benim adetlerim çok düzenli değil, randevuyu adetin ikinci gününe getiremeyebilirim. Hemen ertesi güne randevu verebiliyorlar mı? Adet öncesinde gitsem, ilk gidişten sonra randevu almana gerek yok demiştin. Sen adetin ikinci günü mü gittin?
canım illa 2. güne gelmesi şart değil haklısın..denk gelmeyebilir...sen bütün tahlillerini al git..dr bakar ona göre tedavine başlar.. bir daha randevu almadan gidebiliyorsun...yumurtalık takibindeyin dersin..dr söler zaten sana..dr ların hepsi çok iyi ama inşallah serhat beye denk gelirsin o hepsinden iyi..
sağol canım, çok yardımcı oldun.
kizlar ben forma pek gelmiyorum artik cunku negatif alan arkadaslar gelip gelip ""aa hala mi yok yine mi yok, neden yok, nasil baslik" vs vs vs surekli negatif seyler yaziyorlar tabiiki kotu niyetten degildir ama ben negatif sonucu alirsam gelip boyle yazmazdim bekleyenleri dusunurdum. birbirimize destek olalim diye geliyoruz buraya, ama surekli "geliyorum geliyorum negatif" deniyor!!!
kusura bakmayin morel bozmak ya da kirici olmak icin degil neden gelmedigimi aciklamak icin yazdim bunlari.
hoşgeldin şekerim:)nasılsın..?
gayet iyiyim. moralim süper .unuttum bile dr.dediğini.çok kafaya takıyrdum galiba artık takmıycam.bebiş kendiliğinden gelir belki. sen nasılsına.s.
valla canım sanki beni anlattın..aynen ben de senin gibiyim..moral bozmak yok bu ay...nasıl olsa bu ay beklemedeyim...aşılamam şubatta olacak rapor çıkacak bu ay..ama diorum ki belki rapor yarıda kalır...bu ay kendiğimden hamiş kalırım :Saruboceq: inşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?