Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

hayırlısı canım
hayırlısı

İNŞALLAH derse YAKARAN
İNŞA eder YARADAN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar günaydın,regl olan arkadaşlar ,sonuçlarınızı görünce içim parçalanıyor, napalım zamanı değilmiş demekki.bebişlerimiz gelecekleri zamanı biliyor.o yüzden sabır ..hiç yıpratmayın kendinizi..ama ağlayın benneyaptımki negatif sonucu aldım ve 2 gün boyunca ruh gibiydim...ağlamıycam dedim ama 2. günün sonunda bir ağlamışımki sormayın..iyikide ağlamışım..ertesi gün yeniden doğmuş gibi oldum..size tavsiyem sıkmayın kendinizi..gelecek bebelerimiz Allahın izniyle

akrepcim ben sana yine bişi sorucam. Benim adetlerim çok düzenli değil, randevuyu adetin ikinci gününe getiremeyebilirim. Hemen ertesi güne randevu verebiliyorlar mı? Adet öncesinde gitsem, ilk gidişten sonra randevu almana gerek yok demiştin. Sen adetin ikinci günü mü gittin?

kan tahlilini verdim kızlar amaaaa adet olucam kasıklaım ağrıyo adet zamnlarım ki gibi ...sırf emin olmak için yaptırdım...

canım illa 2. güne gelmesi şart değil haklısın..denk gelmeyebilir...sen bütün tahlillerini al git..dr bakar ona göre tedavine başlar.. bir daha randevu almadan gidebiliyorsun...yumurtalık takibindeyin dersin..dr söler zaten sana..dr ların hepsi çok iyi ama inşallah serhat beye denk gelirsin o hepsinden iyi..

sağol canım, çok yardımcı oldun.

Kızlar günaydın:)))))))))))
ıyi günler diliyorum hepinize.
Bugün sanırım gülücemin tahlili vardı.
ıyi haberlerini almak umuduyla bekliyoruz.

kızlar ben yarın doktora çıksam mı?
dr umun (adet olursan gel ) dediğini hatırlamıyorum
bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

kizlar ben forma pek gelmiyorum artik cunku negatif alan arkadaslar gelip gelip ""aa hala mi yok yine mi yok, neden yok, nasil baslik" vs vs vs surekli negatif seyler yaziyorlar tabiiki kotu niyetten degildir ama ben negatif sonucu alirsam gelip boyle yazmazdim bekleyenleri dusunurdum. birbirimize destek olalim diye geliyoruz buraya, ama surekli "geliyorum geliyorum negatif" deniyor!!!
kusura bakmayin morel bozmak ya da kirici olmak icin degil neden gelmedigimi aciklamak icin yazdim bunlari.

canım kusura bakma da yazdıkların biraz saçma geldi bana...biz burda birbirimize destek olmak için bulunuyoruz..tabiki negatf sonuçlar da yazzılacak pozitif olanlar da...biz birbirimizi merak ediyoruz...üzülenler burada teselli buluyor..kimseye anlatamadıklarımı burda paylaşıp rahatlıyoruz...bizi bizden iyi kimse anlayamaz..negatif sonuç aldığımızda nasıl üzüldüğümüzü bunu yaşamayan kimse bilemez..ben buraya negatif sonucumu yazdım..allah göstermesin yine alırsam yine yazarım..burdaki herkes çok ii birer arkadaş..biliyoruz ki bir gün mutlaka..olumsuz sonuç alanlar hepimi burda hamileyimmm diye sevinç çığlıkları atıcaz...üstelik her negatif sonuç alan bekleyen arkadaşlarımız için dua ediyor...allah hepimizin yüzünü güldürsün...

gayet iyiyim. moralim süper .unuttum bile dr.dediğini.çok kafaya takıyrdum galiba artık takmıycam.bebiş kendiliğinden gelir belki. sen nasılsına.s.

valla canım sanki beni anlattın..aynen ben de senin gibiyim..moral bozmak yok bu ay...nasıl olsa bu ay beklemedeyim...aşılamam şubatta olacak rapor çıkacak bu ay..ama diorum ki belki rapor yarıda kalır...bu ay kendiğimden hamiş kalırım :Saruboceq: inşallah:)

inşalah canımzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…