- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
- #3.481
canım kusura bakma da yazdıkların biraz saçma geldi bana...biz burda birbirimize destek olmak için bulunuyoruz..tabiki negatf sonuçlar da yazzılacak pozitif olanlar da...biz birbirimizi merak ediyoruz...üzülenler burada teselli buluyor..kimseye anlatamadıklarımı burda paylaşıp rahatlıyoruz...bizi bizden iyi kimse anlayamaz..negatif sonuç aldığımızda nasıl üzüldüğümüzü bunu yaşamayan kimse bilemez..ben buraya negatif sonucumu yazdım..allah göstermesin yine alırsam yine yazarım..burdaki herkes çok ii birer arkadaş..biliyoruz ki bir gün mutlaka..olumsuz sonuç alanlar hepimi burda hamileyimmm diye sevinç çığlıkları atıcaz...üstelik her negatif sonuç alan bekleyen arkadaşlarımız için dua ediyor...allah hepimizin yüzünü güldürsün...
kızlar hamileyim ama pzt tekrar test istediler:)
negatif sonucumuzu tabii yazacagiz bununla ilgili bir sey yazmadim ama negatif sonucu alip sonra da gunde iki uc kez "aa yine mi herkes negatif yine pozitif hic yok" vs gb cumleler yazilmasina karsiyim. yoksa negatif sonucu tabiiki de haber verecegiz. ayrica akrep sen surekli hepimize morel verensin kisacasi yazdigimla yazidiginin alakasi yok/ mesajlara dikkat edersen yazdiklarim sacma gelmez.
asilama da basari sansi zaten dusuktur ama asilama topiginde herkes tup bebekmis gb davraniyor yani her asilama yapan pozitifmis de bizim topik hep nagatifmis gb:))
kisacasi bu yaklasim beni rahatlatmiyor. ondan gelmemeye basladim.
sonucta sen bundan hic rahatsiz olmamis olabilirsin ama sonuc hala bekleyenler rahatsiz oluyor.
yalniz altini yeniden cizeyim sonucunuzun negatif olmasinin yazilmasi degil sonuc yazmassak kizariz zaten birbirimize cunku birbirimiz icin dua edip sonuclarimizi merak ediyoruz tabiiki gelip haber verecegiz.
ayrica kimsede kotu niyet aramiyorum ben kendimce morelim bozoluyor bu yaklasimdan ondan surekli gelmiyorum diyorum, kimse yanlis anlamasin.
hic uzulmeyelim canimiz sagolsun Allah hepimizin yuzunu bir gun gulderecek Insallah.
valla canım sanki beni anlattın..aynen ben de senin gibiyim..moral bozmak yok bu ay...nasıl olsa bu ay beklemedeyim...aşılamam şubatta olacak rapor çıkacak bu ay..ama diorum ki belki rapor yarıda kalır...bu ay kendiğimden hamiş kalırım :Saruboceq: inşallah:)
akrep merhaba tekrar,
Bu çapanın verdiğin numarayı arıyorum, randevular dolu diyor. Gece mi aramak lazım. Bir de randevuyu ne kadar sonraya veriyorlar, 1 hafta sonra mı 1 ay mı? Nasıl oluyor?
Senin de kafanı şişirdim kusura bakma...:kedi:
sağol canım. Bu arada hamiş haberi ilaç gibi geldi topiğimize.....
Çok sevindim ve umutlandım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?