Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

negatif sonucumuzu tabii yazacagiz bununla ilgili bir sey yazmadim ama negatif sonucu alip sonra da gunde iki uc kez "aa yine mi herkes negatif yine pozitif hic yok" vs gb cumleler yazilmasina karsiyim. yoksa negatif sonucu tabiiki de haber verecegiz. ayrica akrep sen surekli hepimize morel verensin kisacasi yazdigimla yazidiginin alakasi yok/ mesajlara dikkat edersen yazdiklarim sacma gelmez.
asilama da basari sansi zaten dusuktur ama asilama topiginde herkes tup bebekmis gb davraniyor yani her asilama yapan pozitifmis de bizim topik hep nagatifmis gb:))
kisacasi bu yaklasim beni rahatlatmiyor. ondan gelmemeye basladim.
sonucta sen bundan hic rahatsiz olmamis olabilirsin ama sonuc hala bekleyenler rahatsiz oluyor.
yalniz altini yeniden cizeyim sonucunuzun negatif olmasinin yazilmasi degil sonuc yazmassak kizariz zaten birbirimize cunku birbirimiz icin dua edip sonuclarimizi merak ediyoruz tabiiki gelip haber verecegiz.
ayrica kimsede kotu niyet aramiyorum ben kendimce morelim bozoluyor bu yaklasimdan ondan surekli gelmiyorum diyorum, kimse yanlis anlamasin.
hic uzulmeyelim canimiz sagolsun Allah hepimizin yuzunu bir gun gulderecek Insallah.

kardelencim degerini de yazarsan ben 12. gunde yaptiracagim testi darisi basima senin benden once olmus ama ben cok sakinken dunden beri heyacan yaptim birden o yuzden duramayacagim:))) degerini ondan soruyorum.
bir de belirtileri alsak :sm_cool:

canım çok sevindim inankı okuyunca sevinçten gözyaşlarıma hakım olamadım .allah seni nazarlardan,kem gözzlerden korusun.kendine dikkat ne olur.ağır şeyler yapma. tekrar tebrik ederimhihoyyyt::sm_cool:

o zaman ben seni yanlış anladım canım özür dilerim...merak etme hepimizin bebeği olacak bir gün bozma moralini canım...

akrep merhaba tekrar,

Bu çapanın verdiğin numarayı arıyorum, randevular dolu diyor. Gece mi aramak lazım. Bir de randevuyu ne kadar sonraya veriyorlar, 1 hafta sonra mı 1 ay mı? Nasıl oluyor?

Senin de kafanı şişirdim kusura bakma...:kedi:

olurmu arkadaşım öle şey...
hergün ara..bugün vermezse yarın verir...en fazla 1 hafta sonraya verir..1 ay sürmez asla...gece gündüz ara..illa bugün yarın verir:)ne zaman ne istersen sor..asla sıkılmam..msn de veririm istersen..burada bulamazsın belki...bişiey sorman gerekir..

sağol canım. Bu arada hamiş haberi ilaç gibi geldi topiğimize.....
Çok sevindim ve umutlandım.

kizlar 11.gunde yaptidim dayanamayi ve negatif catlatma ignesinden kaynalanan supheli bir sonuc bile yok direk negatif.
dunden beri biraz heveslenmistim ilk kez, nasip degilmis.
siradekiler beni degil, kardeleni takip edin lutfen.
bu arada bir seyi de ogrendik kizlar 11.gunde catlatma ignesi vucuttan atilmis oluyormus demek, ee asilamadan iki gun once nerdeyse yapildi igne yani igneyi oldugunuzdan sonra 13. gun test yapilabilirmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…