- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
- #3.501
kızlar hamileyim ama pzt tekrar test istediler:)
bende kırmızıları gördüm kızlar
kısmet değilmiş hayırlısı napalım
kizlar 11.gunde yaptidim dayanamayi ve negatif catlatma ignesinden kaynalanan supheli bir sonuc bile yok direk negatif.
dunden beri biraz heveslenmistim ilk kez, nasip degilmis.
siradekiler beni degil, kardeleni takip edin lutfen.
bu arada bir seyi de ogrendik kizlar 11.gunde catlatma ignesi vucuttan atilmis oluyormus demek, ee asilamadan iki gun once nerdeyse yapildi igne yani igneyi oldugunuzdan sonra 13. gun test yapilabilirmis.
kizlar 11.gunde yaptidim dayanamayi ve negatif catlatma ignesinden kaynalanan supheli bir sonuc bile yok direk negatif.
dunden beri biraz heveslenmistim ilk kez, nasip degilmis.
siradekiler beni degil, kardeleni takip edin lutfen.
bu arada bir seyi de ogrendik kizlar 11.gunde catlatma ignesi vucuttan atilmis oluyormus demek, ee asilamadan iki gun once nerdeyse yapildi igne yani igneyi oldugunuzdan sonra 13. gun test yapilabilirmis.
umut09 ve nelke naptınız kızlar...
selam kızlar:1hug: bende bu ay ilk asılamama basladım iğnemin 4.günündeyim cok heycanlıyım :1hug:kasıklarımda agrım oluor arada sırada menogon ampul vuruluyorum 1toz 1su hergün 1toz 1su cok heycanlıyım amaeyvahedigeldismile ben temmuz ayında doğal yoldan tedavisiz gebe kalmıstım fakat bebeğim yasamadımafoldumben düşük yaptım oysa kalp atıslarınıda duymustum mafoldumbenmafoldumben :gitme: ama verende RABBİM ALANDA....HAYRLISI BUYMUS ...ben klomen ve menogon tedavisi görmüştüm bikere daha fakat asılama yaptırmadım hiç o gördüğüm tedavilerdede basarısız olduk....olmadı doktor hsg istedi ve ben kabul etmdm yeter dedim muayne iğneler paralar dünya kadar harcanıor hsgyede okadr para vercem boşa dedim tatile cıktık orda hamile kalmısım işte....ama bebeğim cok fazla durmadı...şimdi ise ben cok yıprandım:gitme: eşimde askere gidicek...aslında cok kararsızım hala tedavi süreci içindeyim ve hala kararsızım bi yandan eşim olmck hamile hamile naparım diorum biyandan hiçdeğilse hamileyim derim geçer zman diorum boshayallersmile napıcam bilemiorum kızlar...eskiden eşi askerdeyken hamile kalanlara sasırırdım ama...işte şimdi kendim yasıorumboshayallersmile akıl danısıorum cevremdekilerden ama herkse bişe dior...bilmiorum kızlarboshayallersmile napıcambilmiyorumkismile hayırlısı neyse o olsun diyorum şimdi ben cok heycanlıyım bizde biraz morfoloji sorunuda var ama zannedersem pek etkeni yok dogal yolla kalmıstım çünkü...?2.si ise şu prolaktin hormonum 33 cıktı doktor yüskek diil kafana takma dior bense korkuorum acaba asılamamı etkilermi die doktora ilaç vermeme gerek yok birden 0 lara düşer o daha kötü dior bu prolaktin herşeye baglı iner cıkar dedi....eyvahedigeldismile offf işte böle kızlar....RABBİM HAYIRLISINI NASİP ETSİN İNŞALLAH:Saruboceq:
kardelen canımsın inan çoooooooook sevindim adına....allah kucağına da alamyı nasip etsin...günüm sormuş ama değerin kaç....sonunda bi hamişin çıkmasına sevindim..
günüm canım benim birgün mutlaka olacak canım arkadaşım.olumunekankayizsmile
canım benim inşallah hayırlı olur senin için...hiç eşim gidio diye düşünme...o yokken bebişin arkadaş olur sana...inşallah tez zamanda hayırlısı ile kavuşursunuz...prolaktin benim de yükseliodu...en son 164 e çıkmıştı dostinex kullandım...şimdi 8 çıktı ilacı kesti doktor..sen kafana takma canım onlar bilirler...rabbim sana herşeyin hayırlısını nasib etsin inşallah canım benim:)
kızlar değerim 250.doktor da pazartesi tekrar yapalım dedi.değer yükselecek mi görmek için.ama aşılamayı yapan kendi doktorum gerek yok iki hafta sonra gel dedi.biz gene de yaptıracaz zaten bi kan verecem.bu arada ben kanı verip okula gittim sabah.sonucu eşim aldı ve aradı.hani hep kadınlar arar kocalarını baba oluyorsun der bizde eşim beni aradı çocuğumuz olacak dedi.Allah herkese nasip etsin hepinize tek tek dua edecem bu gece sizi seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?