Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
tebrikler kardelenn..Rabbim sorunsuz bir gebelik geçirmeni ve bebişini kucağına almanı nasip etsin.darısı hepimizin başına..değerin de çok iyi

kardelencim biliyo musun çoğul olabilir senin ikiz olsun ne dersin?benim 265 çıkmıştı ve üçüzdü....çok hayırlı olsun canım...

umutsuzz....... benim de 30 çıkmıştı canım prolaktin ama aşılamam yapıldı yumurtaların büyümesinde bi sorun çıkmadı yani...bu zaten sadece yumurtlamayı etkiliyo biliyosun...

umut09 canımsın....inşallah birgün senin de yüzün güler....

kardelencim bi takvim yap artık kendine.......son adet tarihin neydi..hesaplatalım bakalım kaç haftalık ...gerçi şu an 4 haftalık falan olması lazım...

kardelencim beni de eşim aramıştı ben de okula gitmiştim....o günler geldi aklıma.....inanamadın dimi...ağzından negatif çıkacak diye bekledin....

AŞILAMA TAHLıL TARıHLERıMıZ(HADı HAYIRLISIIIIIIIIIIIIIIIIII..........:Saruboceq:...:ecrin_bebek:.)
magic box..............2 ocak 2010 ..................:teselli:
güzel_akçay............5 ocak 2010 .................:teselli:
nelke......................7 ocak 2010 ..................:teselli:
ozceliksena............11 ocak 2010..................:teselli:
jenefer1983............11 ocak 2010 ..................:teselli:
iipek34...................11 ocak 2010 ..................:teselli:
sultanım83............16 ocak 2010 ...................:teselli:
siyerra..................16 ocak 2010 ...................:teselli:

AŞILAMAYI BEKLEYENLER :hulya:
kumsal..................????? 2010
yasimur.................???? 2010
akrep83................???? 2010

HAMıŞLER...:teytey:
kardelen82f...............:CüvCüv:

Son düzenleme:
eşimde askere gidicek...aslında cok kararsızım hala tedavi süreci içindeyim ve hala kararsızım bi yandan eşim olmck hamile hamile naparım diorum biyandan hiçdeğilse hamileyim derim geçer zman diorum boshayallersmile napıcam bilemiorum kızlar...eskiden eşi askerdeyken hamile kalanlara sasırırdım ama...işte şimdi kendim yasıorumboshayallersmile akıl danısıorum cevremdekilerden ama herkse bişe dior...bilmiorum kızlarboshayallersmile napıcambilmiyorumkismile hayırlısı neyse o olsun diyorum şimdi ben cok heycanlıyım bizde biraz morfoloji sorunuda var ama zannedersem pek etkeni yok dogal yolla kalmıstım çünkü...?2.si ise şu prolaktin hormonum 33 cıktı doktor yüskek diil kafana takma dior bense korkuorum acaba asılamamı etkilermi die doktora ilaç vermeme gerek yok birden 0 lara düşer o daha kötü dior bu prolaktin herşeye baglı iner cıkar dedi....eyvahedigeldismile offf işte böle kızlar....RABBİM HAYIRLISINI NASİP ETSİN İNŞALLAH:Saruboceq:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE]

merhaba benım eşimde evlendiğimizde doğu görevini yapıyodu benı götürememişti.bende bebek olsun zaman çabuk geçer dedım ama bi türlü olmadı bende senın gıbı kararsızda kalmıştım yapsammı yapmasammı diye. eşim 1 sene sonra döndü daha sonrasında hamile kalabilmiştim. ben geçen sene ocak ayında dış gebelik yüzünden bebeği kaybettim ve ameliyat oldum. daha sonrasında göğsümden süt gibi bir akıntı gelmeye başladı daha öncesındede göğsümde süreklı bir ağrı vardı hatta göğüs kanserimi oldum acaba dıyodum.dr gittim benımde prl yüksek çıkmıştı.birazda üzüntüyle alakalı galiba bu prlnın yyüksek çıkması.ilaç kullandım düşürmek için.ultrasonla bakıldığındada göğsümde kist çıktı dr iyi huyulu olduğunu söyledi.bende suan aşılama yaptırıyorum dr bu aşılamada uygulanan iğne ve hapın kıstimi artırcağını söylemişti.şimdi prl normal ama kist duruyor.eşin kısa dönemmı yapcak normalmı?bu arada lafı uzattım kusurma bakma:CüvCüv:

sena gerçekten öyle insan inanamıyor okulda napacağımı şaşırdın eşime ben de ikiz olsun diyorum o amann diyor.buradaki herkesin allah gönlüne göre versin.canım son adetim 10 aralıktı bilmiyorum artık şaşkınım hala.

bu arada dr bana prl nin aşılamayı etkılemiyceğinı söyledi benimkıde çok yüksek değildi zaten

iyiyim canım.moralim gayet iyi. sen nasılsın?

fesleğen iyi olmana çok sevindim.bundan sonra olacak Allahın izniyle.sabah testi yaptırdım sonra derste karnım ağrıyor altımda bi ıslaklık tualete gittim geldim hep ama biliyo musunuz hep heyecandanmış.şuan hala şaşkınız eşimle sanki başkasına seviniyormuş gibi hissediyorum inşallah bi aksilik çıkmaz da yolunda gider herşey

kardelencim tam 4 haftalık hamişsin o zaman al sana benden takvim hediye hazırladım linki kopyala profil düzenleden doğum takibe yapıştır....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…